DMP Łódź 29-30 sierpnia 5x2250
Re: DMP Łódź 29-30 sierpnia 5x2250
iluosobowe sa pokoje akademiku?
bo nie znalazlem tego na stronie polconu
bo nie znalazlem tego na stronie polconu
- Shakin' Dudi
- Masakrator
czy aby załapać sie na akademik trzeba już teraz miejsce rezerwować?
Organizatorzy zapewniają miejsca jak się do 15 sierpnia zaklepuje, potem jest drożej i nie ma pewności.Shakin' Dudi pisze:czy aby załapać sie na akademik trzeba już teraz miejsce rezerwować?
A licky boom boom down!!!
Gajowy pisze:tak samo jak KohortaRzymek pisze:NIe wiem jak Avatar, Snot przyjedzie w 3 składach
Ja myslalem , ze w dwoch...
To pytanie do LS nie do mnie.Pedros pisze:Wiadomo które ograniczenia magii beda na DMP? Te z liczeniem kostek przed bitwa czy w jej czasie?
Dokładnie to 235 a gotowi byliśmy na przyjęcie 300. I rzeczywiście była wtedy mowa zaraz po DMP żeby w tym roku od razu się na większe ilości nastawiać niż te początkowe 200.Pedros pisze:200 miejsc to naprawde bardzo malo. O ile mnie pamiec nie myli to rok temu w Zielonej Górze bylo 210 osob.
Zaszłyszane na jakimś turnieju:
- Twój WS?
- Tak
No koło 300 soob bedzie na 100% do łodzi w koncu łatwiej dojechać niz z ZG
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Postaram się doprowadzić do zwiększenia limitu.
jedno co mi sie jeszcze nie podoba to termin zglaszania rozpisek, 26 VIII to troche pozno
IMO termin nadsylania zgloszen to powinien być 23 VIII
no i jeszcze jedna kwestia to uzupelnianie zgloszen, IMO na biezaco na forum powinny byc tylko ujawniane nazwy druzyn, dokladny sklad jak i armie jakimi graja poszczegolni gracze powinny zostac wywieszone 24 VIII, taki element zaskoczenio strategi przed turniejowej nam dojdzie
p.s.
kiedy bedziecie mieli rozmowe z Polconowcami? fajnie by bylo zebyscie znali konkrety przed tym magicznym 15 VIII
pzdr
IMO termin nadsylania zgloszen to powinien być 23 VIII
no i jeszcze jedna kwestia to uzupelnianie zgloszen, IMO na biezaco na forum powinny byc tylko ujawniane nazwy druzyn, dokladny sklad jak i armie jakimi graja poszczegolni gracze powinny zostac wywieszone 24 VIII, taki element zaskoczenio strategi przed turniejowej nam dojdzie
p.s.
kiedy bedziecie mieli rozmowe z Polconowcami? fajnie by bylo zebyscie znali konkrety przed tym magicznym 15 VIII
pzdr
Rozmowę to już jedną dzisiaj miałem i tyczyła się głównie liczebności i limitu zgłoszeń. Otóż jest szansa na jej zwiększenie bo Polconowcy to by i 400 osób chcieli jakby była taka możliwość, ale na razie rozbija się to o kwestie stołowo-terenowe. Jak nam się uda skołować odpowiednią liczbę blatów to szykujcie się na ogólnopolską akcję pod tytułem "przywieź na DMP tereny na swój stół" Do 15 na pewno będzie wszystko wiadomo co i jak z tymi zgłoszeniami.
A tak swoją drogą to coś Thurion dużo pytań zadajesz, a z tego co pamiętam szansa na Twój przyjazd jest odwrotnie proporcjonalna do ilości zadanych przed turniejem pytań.
A tak swoją drogą to coś Thurion dużo pytań zadajesz, a z tego co pamiętam szansa na Twój przyjazd jest odwrotnie proporcjonalna do ilości zadanych przed turniejem pytań.
Niestety tak. To jest konwent i płacić trzeba, ale będą różne konwentowe cuda, jakieś games roomy, targi fantastyczne, czy inne RPG-i i LARP-y.
a czemu wogóle wypisywać armie? dla mnie mogą być tylko nazwy druzyn.no i jeszcze jedna kwestia to uzupelnianie zgloszen, IMO na biezaco na forum powinny byc tylko ujawniane nazwy druzyn, dokladny sklad jak i armie jakimi graja poszczegolni gracze powinny zostac wywieszone 24 VIII, taki element zaskoczenio strategi przed turniejowej nam dojdzie
p.s.
Żeby nikt na ostatnią chwile nie zmieniał rozpisek, bo tego organizatorzy i tak nie skontrolują.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE