Skaven 7ed AB - czyli co wyszło z kanałów...
Moderator: Hoax
Re: Skaven 7ed AB - czyli co wyszło z kanałów...
Wystarczająco zdeterminowany user też ma prawo napomnieć kolegów.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=17644Kefas pisze:co z tymi fotami gremlin?
Sorrka za lekką obsówe, ale pracuje od 7-17 i czasami wieczorami już mi się nic nie chce... miłego ogladania. Komentarze tec, prosze o zamieszczanie w tamtym topicu.
Pozdrawiam
Ja w sprawie AB nowego to radzę poczekać do soboty.
Nowy miesiąc więc pewnie będzie coś nowego (najlepszym wypadku chociaż zdjęcia nowych figsów, booka)
Nowy miesiąc więc pewnie będzie coś nowego (najlepszym wypadku chociaż zdjęcia nowych figsów, booka)
Infernal Puppet pisze:Skavenom udaje się 100%, nieudane projekty to sabotaże konkurencji więc się nie liczą .
Tak czy siak zostane przy skavenach do końc nawet jak by dali nam małpe na kółkach.
-
- Chuck Norris
Nom! Choćby zostać ze względu na klimat- a ta armia ,ą nim pleśnieje.
- Master of reality
- Oszukista
nie wiecie może czy w nowej edycji zmienione zostaną modele asassynów? bardzo mi się podobają a że zamierzam zacząć w przyszłości zbierać skavy to nie wiem czy zaopatrzyć się w nie teraz czy potem
-
- Chuck Norris
Ja znowu powtórzę: boję się czy ze szczurami nie zrobią jak z IG. Zamiast 20 plastików, mamy 10 za podobną cenę
jeszcze kilka miesięcy do nowych skavenów i nowego AB więc sobie poczekasz na konkrety. A ja bym chciał jak by zrobili w bohaterach ucznia szarego proroka
- Bananovitch
- Chuck Norris
Tak po prawdzie to do wyjścia podręcznika zostały dwa miechy więc już jakieś konkrety powinny być. Coś mi tu śmierdzi (i to ni z kanałów)...
http://laiglenid.blogspot.com/-jak Bananek Bretońców malował.
- Bananovitch
- Chuck Norris
I będzie wielka niespodzianka bo się okaże że to nie szczury wyjdą z kanałów tylko chudzi z pustyni
http://laiglenid.blogspot.com/-jak Bananek Bretońców malował.
Bo GW samo nie wie czego chce pewnie dzień przed wydaniem nowej edycji coś wymyślą
- Master of reality
- Oszukista
Po prostu wyjdzie nowa armia- nieumarłe szczuryBananovitch pisze:I będzie wielka niespodzianka bo się okaże że to nie szczury wyjdą z kanałów tylko chudzi z pustyni
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
hehe... szczury w bandażach pewnie podpatrzyli konwersje Kefasa i ukradli pomysły Kefas - przynajmniej masz już modele do najnowszej armii GW, która jeszcze nie wyszłaMaster of reality pisze:Po prostu wyjdzie nowa armia- nieumarłe szczuryBananovitch pisze:I będzie wielka niespodzianka bo się okaże że to nie szczury wyjdą z kanałów tylko chudzi z pustyni
Te szczury nie będą w bandażach (bo za czysty) tylko w papierze toaletowym.Rakso_The_Slayer pisze:hehe... szczury w bandażach pewnie podpatrzyli konwersje Kefasa i ukradli pomysły Kefas - przynajmniej masz już modele do najnowszej armii GW, która jeszcze nie wyszłaMaster of reality pisze:Po prostu wyjdzie nowa armia- nieumarłe szczuryBananovitch pisze:I będzie wielka niespodzianka bo się okaże że to nie szczury wyjdą z kanałów tylko chudzi z pustyni
Jaki tu spokój sialalala
Nic się nie dzieje sialalala
Wszyscy się nudzą sialalala
Takie głupie pytanie czy to jest na 100% pewne, że gdzieś za 2 miechy szczury wychodzą, skoro nic sensownego się nie pojawia?
Nic się nie dzieje sialalala
Wszyscy się nudzą sialalala
Takie głupie pytanie czy to jest na 100% pewne, że gdzieś za 2 miechy szczury wychodzą, skoro nic sensownego się nie pojawia?
And the ground did tremble as the king marched to war...
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!