DMP
Moderator: Kołata
Ja raczej jade na 60% ale zieloni stoją już na allegro jednak za parę lat na bank do nich wrócę
uderz w stółJankiel pisze:Możecie się smiać, ale quas tymi swoimi zielonymi wygrał sporo bitew w lidze lokalnej, tłukąc DE, HE czy WE. I wcale nie grał z dziećmi
fakt na bitwy-ustawki zieloni nie sa takie ostatnie łachmyty (po BP,bez nowostarej animozji i rydwanow nie ma za bardzo co wychodzic z domu);
gdyby nie braki czasowe probowalbym ponownie zlac Jankielowe DE
ergo-jak sie namowi team na "zielony patent na remisowe WE/lizzie" to nie bedzie tak najgorzej. a zarowno na WE jak i na lizardy mozna sie zdrowo zlozyc i powalczyc o wynik 10-15pkt
mam podobny problemNo mi gdyby wesele nie wypadło to oczywiscie mialem w planach jechac zielonymi;] na kolejny master po DMP przyjade zielonym gównem;]
oficjalnie szaman przydzieli samice do wigwamu
ta armia ma cos w sobie. po kolejnych wyczynach powtarzam sobie "wlozyc do pudelka niech wyczekuja lepszych czasow" ale po kilku tygodniach znowu ciagnie.ja też jeszcze do nich wróce
a na allegro teraz mozna ciekawe rzeczy do zielonych kupic za naprawde smieszne pieniadze. inwestycja na przyszlosc
Jesli moj team sie zgodzi to zagram czyms takim na DMP
Ork Great Shaman 4lv
+1 do dispela
5+ warda
pierscionek
dzik
Gobln shaman 2lv
2xscroll
BOBSB
Martogs
Effigy
dzik
BOBB
Kicking boots
SoM
Collar
rydwan
2x28 n.gobliny FCG siatki 2x fanol
20 n. gobliny muzyk luki 3x fanol
2bazy snotlingow
21 Big Unsow FCG + totem
2x pajaki z muzykiem
4x chukka + bully
lobba
rydwan orczy
doom diver
rozpa wynika z figurek jakimi dysponuje, z tad gobbosy z lukami i brak wilkow nie wiem czy BOBB na rydwanie jest dobrze zlozony
mam tez pytanie czy ktos z zielonych generalow wybierajacych sie na DMP na pozyczyc 1 chukke i dooma ??
pozdrawiam i prosze o komentarze Filip
Ork Great Shaman 4lv
+1 do dispela
5+ warda
pierscionek
dzik
Gobln shaman 2lv
2xscroll
BOBSB
Martogs
Effigy
dzik
BOBB
Kicking boots
SoM
Collar
rydwan
2x28 n.gobliny FCG siatki 2x fanol
20 n. gobliny muzyk luki 3x fanol
2bazy snotlingow
21 Big Unsow FCG + totem
2x pajaki z muzykiem
4x chukka + bully
lobba
rydwan orczy
doom diver
rozpa wynika z figurek jakimi dysponuje, z tad gobbosy z lukami i brak wilkow nie wiem czy BOBB na rydwanie jest dobrze zlozony
mam tez pytanie czy ktos z zielonych generalow wybierajacych sie na DMP na pozyczyc 1 chukke i dooma ??
pozdrawiam i prosze o komentarze Filip
Kołata pisze:A u Ciebie oddział Bloodletterów?
nieeeeeeeee ^^
ja w sumie bym potrzebował trochę ghuli
No cóż, klub się rozrósł i żeby nie spaść do ósmego składu musiałem zdecydować się na ten drastyczny krok
Po kilku bitwach powiem krótko - demony są nie fair
Ale po DMP mam nadzieję już na ostateczny powrót do zielonych ofiar losu.
Po kilku bitwach powiem krótko - demony są nie fair
Ale po DMP mam nadzieję już na ostateczny powrót do zielonych ofiar losu.