![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Zielona horda WarBlessa (oszukaj system): 28.11.2012
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Zielona horda WarBlessa (Cała Horda) 19.07.2009
Szacun panie szacun zajebiscie to wszystko wyglad w kupie
Kawalek fajnej armijki !! Gratulacje
Zajebiście to wygląda
, również wielki szacun
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
piekna armia i to cala pomalowana na rownym poziomie
ahh w 2020 tez pewnie juz skoncze moja armie (proporcjinalnie do tempa malowania terazniejszego) ]:->
ahh w 2020 tez pewnie juz skoncze moja armie (proporcjinalnie do tempa malowania terazniejszego) ]:->
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
Chciałem tylko napisać, że bardzo bardzo ładnie wyszła Ci armia i naprawde mi się podoba.
Mega armia orków
Pomijając zdolności taktyczne to pewnie na swoje dni chwały będzie niestety poczekac na lepsze czasy
PZDR
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
King of the Slayers, and the Slayer of Kings
- Tiger Brown
- Kradziej
Zazdrośnik.Shino pisze:bejca? phi... pomalowalbys cos jak bialy czlowiek a nie zadowalal polsrodkami...
Gratki! 320 figurek pomalować w jednolitą armię - to już jest na co popatrzeć. [oklaski]
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
pierwsze zdjęcie grupowe powala na kolana. Piękna armia, świetny klimat i na dodatek fajna sceneria ![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Narazie mam tryb "Nie chce mi się" i nie maluje nic.
Ale powoli dojrzewam do domalowania do orków regimentu trolli. Ze 4-5. Modele juz skupuję (jeśli ktoś ma ze dwa stone trolle, najlepiej niepomalowane, to moge byc zainteresowany - zalezy od wzoru, bo nie chce, zeby mi sie zbytnio powtarzaly), wiec pewnie niedlugo je maźne...
Co do BOrków, to obiecuje, ze pomaluje ich zaraz, jak tylko beda w stanie powalczyc z heflicką, albo delficką elitarną piechotą jak rownorzedny przeciwnik.....![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Ale powoli dojrzewam do domalowania do orków regimentu trolli. Ze 4-5. Modele juz skupuję (jeśli ktoś ma ze dwa stone trolle, najlepiej niepomalowane, to moge byc zainteresowany - zalezy od wzoru, bo nie chce, zeby mi sie zbytnio powtarzaly), wiec pewnie niedlugo je maźne...
Co do BOrków, to obiecuje, ze pomaluje ich zaraz, jak tylko beda w stanie powalczyc z heflicką, albo delficką elitarną piechotą jak rownorzedny przeciwnik.....
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Bless , ale my chcemy BO , a Twoje warunki sa takie , ze wszyscy ze starosci umrzemy w oczekiwaniu ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)