Samochód w Wawie - gdzie zostawić?
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Samochód w Wawie - gdzie zostawić?
Mam pewien problem - przez cały sierpień będę siedział w centrum Warszawy, ale nie mam co zrobić z samochodem. Nie potrzebuję go na dojazdy do i z pracy, ale byłby przydatny w weekendy i na DMP. W związku z tym chciałbym go zostawić w jakimś bezpiecznym miejscu w Warszawie (lub okolicach), nie płacąc jednocześnie kilkuset zeta za parking. Znacie takie miejsce?
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
- swieta_barbara
- habydysz
Szczerze? Srednio. Zastanow sie nad parkingiem strzezonym. Nie powinno byc bardzo drogo.
Nie mam ani jednego czlonka rodziny, ktoremu chociaz raz nie zajebanoby fury :]
Nie mam ani jednego czlonka rodziny, ktoremu chociaz raz nie zajebanoby fury :]
U mnie w Łomiankach na strzeżonym osiedlu mógłbyś zostawić furkę, zobaczyć gdzie będzie zrobiony Bazyliszek i przy okazji pyknąć ze mną bitewkę, ale dojazd do centrum ode mnie to 50minut autobusem +metro. (Jeśli jesteś zainteresowany to najpierw muszę jeszcze się upewnić czy to możliwe na bank.)
pozdro
pozdro
Mieszkam obok komisariatu na Woli. Naprzeciwko jest parking który jest na wprost drzwi do komendy. Rzut beretem do centrum i dojazd dobry... Jedyny minus że tą miejscówkę trza ustrzelić bo sępów chętnych mnóstwo... Zapraszam na Żytnią...
Nie wiem czy cena Cię urządza, ale jest za to gwarancja jakości
http://www.parking-obok-lotniska.pl/index.php?pid=onas
Znajoma zostawiła tam gdy wylatywała za granicę na 2 tygodnie i była zadowolona.
http://www.parking-obok-lotniska.pl/index.php?pid=onas
Znajoma zostawiła tam gdy wylatywała za granicę na 2 tygodnie i była zadowolona.
zaparkuj sobie gdzieś na ursynowie w okolicy metra albo płatny parking :/
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE