DE: 2250
DE: 2250
Hero:
Lord on dragon 575,
*PoS, Hydra Blade, PoK (100)
*HA, shield, SDC (15)
Cauldron of Blood 200
Sorcerress 150
*Scroll (25)
*Ring of Hotek (25)
Total: 925
Core:
3x5 Harpy 165
5 DR 85
5 DR 85
10 Crossbowman 100
Total: 435
Special:
6 cok 162
5 cok 135
13 BG 218
*Standard, ASF
Total: 515
Rare:
Hydra 175
Bolce 200
Total:375
Total: 2250
Co mnie boli... brak 2-iego scrolla, assasina, shade'ów, bsb na CoB
Lord on dragon 575,
*PoS, Hydra Blade, PoK (100)
*HA, shield, SDC (15)
Cauldron of Blood 200
Sorcerress 150
*Scroll (25)
*Ring of Hotek (25)
Total: 925
Core:
3x5 Harpy 165
5 DR 85
5 DR 85
10 Crossbowman 100
Total: 435
Special:
6 cok 162
5 cok 135
13 BG 218
*Standard, ASF
Total: 515
Rare:
Hydra 175
Bolce 200
Total:375
Total: 2250
Co mnie boli... brak 2-iego scrolla, assasina, shade'ów, bsb na CoB
rozpiska bardzo dobra według mnie, ale czy nie lepiej dać lordowi h. armor z regeneracją, pendanta i halabarde ( s6 )???
bije wtedy z S6, trudno go zabić, ja zawsze gram na takim i uważam go za niezastąpionego...
bije wtedy z S6, trudno go zabić, ja zawsze gram na takim i uważam go za niezastąpionego...
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
- Młody Pajak
- Kradziej
W tej właśnie wersji jest słabszy. Wersja powyżej jest dużo lepsza imo, ale znowu standard. A z hydrą blade i PoS mozna mieć aż 7 ataków z siłą 7 ale tylko w jednej turze na grę. Więc byłbym za wersją z halabrdą etc. A ogólnie co do rozpiski jest mocna.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
na nowe bp nielegalna...możesz miec do 3 oddziałów latających w sumie z herosem na smoczku.
Pomyliłem się?
Pomyliłem się?
- Młody Pajak
- Kradziej
Pomyliłeś się rozpa jest legalnaFlying units are 0-3 per army. Characters who fly or are mounted on flying
creatures do not count towards this limit, so you can have, for example, three
units of furies and a bloodthirster in one army.
ja bym dał hoteka na smoka, to rozwiązuje problem drugiego scrola i wiele innych problemow
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
przecież to już wszystko było.
Ileż można dawać te same rozpy do oceny?
Ileż można dawać te same rozpy do oceny?
- Młody Pajak
- Kradziej
to powiedz za co ma go wstawić na smoka. Pedant 35p hydra blade 35 i potion of strange 30. A hoteka ma na magu, co mimo wszystko zły pomysł. Już lepiej na championie.
MIkstura dziwności?:D
- Młody Pajak
- Kradziej
W wielu armiach w WFB można skleić dużo różnych silnych rozpisek, ale one niestety zbyt wiele się nie różnią od standardu więc trzema wymyśleć w końcu coś innego, ale nie chce się nikomu kminić nad tym
e tam gram oStatnio lorda na piechote z exe'axe 3xczarkI w 3dr z kuszami jedne harpie 2x5shadow xtra hndwp 2xasassin gwiazdki I manbane[jeden b.sPeLl] 2xrydwany I 4Bolty... Gra sIe uroczo;p
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
no, to w takim razie rozumiem, tez tak robiejarlaxle17 pisze:@Kosa, poniżej zamieściłem rozpę odbiegającą od standardu (jeśli o takowym możemy mówić) i jakoś jej nie oceniasz
poza tym, ja dobrze wiem, że rozpiska jest dobra... zamieszczam ją na forum bym później nie musiał szukać jej na kompie