Turniej w Sopocie 16-08-2009
- Młody Pajak
- Kradziej
Proszę o zapisanie na razie samego. A więc kto chce iść ze mną w parze? gram DE ewentualnie jak bd mi się chciało to HE
Dozwolone są proxy? Znaczy się nie mam Qestów a bardzo chcę ich wystawić.
Mozna spokojnie wpadac.radeckij pisze:Witam
Mam nieśmiałe pytanie - czy impreza jest otwarta dla widzów/publiczności ?
a po co ci to wiedziec? przeciez i tak nie zrozumiesz co do ciebie pisza w dodatku nigdy nawet nagrod nie widziales, oprocz tego szansa ze nie zajmiesz ostatniego miejsca jest mniejsza niz trafienie 6tki w totka.Loki pisze:a jakie Nagrody
pozdro Loki
Akurat ostatnie miejsce to my sobie już dawno zarezerwowaliśmy.
Loki pisze:a jakie Nagrody
Wejsciowka idzie w calosci na pokrycie wyjazdu naszego na DMP trzeba jakos tam dojechac
rozumiem ze mozna miec DoW i nie zzeajace herosow RoRy ?
przy wystawianiu armii wystawiamy po 1 unicie z kazdej armii czy po prostu po 1 unicie? i co jak sie skoncza unity z 1 armii, wystawiamy po 2 z drugiej czy po prostu po 1?
przy wystawianiu armii wystawiamy po 1 unicie z kazdej armii czy po prostu po 1 unicie? i co jak sie skoncza unity z 1 armii, wystawiamy po 2 z drugiej czy po prostu po 1?
AD. 1thurion pisze:rozumiem ze mozna miec DoW i nie zzeajace herosow RoRy ?
Mozesz miec
AD. 2
Wystawiamy po 1 unicie na armie, jak u kogos sie skonczy to drugi wystawia dalej po jednym
no i mnie nie bedzie, nie mam jak wrocic pociagiem osobowym, ostatni jest o 17 i na pewno na niego nie zdaze