Dżezi stuff z innych stron
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Dżezi stuff z innych stron
Zastanawiam sie tylko ile czasu autorowi zajęło robienie tych monet.
Herezja na wysokim poziomie, czyli PRETTY MARINES!
Genialna armia że kazde HE tak nie wyglądają
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
urocze
jak to ktos zaznaczyl : koles z plazma i odwrocona glowa jest swietny
jak to ktos zaznaczyl : koles z plazma i odwrocona glowa jest swietny
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Armia marinsów genialna
A tak z innej beczki dziewczyny i chłopaki mam ogromną prośbę. Poszukuje takiej fotki (armii?), w której wystąpił np. carnosaur zamiast hydry itd. Przejrzalem ostatnie 20 stron i nie widzę tego (może ślepy jestem, to całkiem możliwe). A czy kogoś praca to była to nie pamiętam za żadne skarby.
Jakby ktoś był tak miły i pamiętał co to było i podał, to byłbym ogromnie wdzięczny!
Pozdrawiam Piotras
A tak z innej beczki dziewczyny i chłopaki mam ogromną prośbę. Poszukuje takiej fotki (armii?), w której wystąpił np. carnosaur zamiast hydry itd. Przejrzalem ostatnie 20 stron i nie widzę tego (może ślepy jestem, to całkiem możliwe). A czy kogoś praca to była to nie pamiętam za żadne skarby.
Jakby ktoś był tak miły i pamiętał co to było i podał, to byłbym ogromnie wdzięczny!
Pozdrawiam Piotras
http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic.php?f=4&t=53188 Trzymaj... szukałem tego z 30 min wiec browiec na DMP sie należy
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
najbardziej SwEetaśNe marynaty jakie widzialem
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Master of reality
- Oszukista
Podobają mi się serduszka na Delfach. Są takie... złe
A Marines...
"In the Dark, grim future there is only war"
A Marines...
"In the Dark, grim future there is only war"
- Master of reality
- Oszukista
Tyrion HE|RaV| pisze:z jakiej figurki jest zrobiony ten BSB ?
IMO efekt psuje góra która wygląda jakby miała spaśćUkalez pisze:Hydra średnio wygląda, żeby nie powiedzieć słabo.
- morgan10005
- Falubaz
Ciekawe jak mieści się na podstawce 50x100??