Prośba do miśków z warszawy.

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Angel
Wałkarz
Kontakt:

Prośba do miśków z warszawy.

Post autor: Angel »

Witam.

Jako wieloletni nieco uspiony w ostatnim czasie działacz założyłem sobie firmę hobbystyczną.
Żeby nie łamać regulaminu reklamować się nie bede tutaj jak ktos chce sie dowiedziec co firma robi (bo nie tylko sprzedaje wfb ) to niech napisze na pw :)

Ale do rzeczy. Działam w nowym dworze mazowieckim. Jest to raczej niebardzo rozwinięty hobbystycznie rejon więc w moim jak najlepszym interesie jest robienie tutaj imprez.

Mam zielone swiatło od władz miasta oraz wsparcie lokalnego Nosiru.. Jestem w stanie zorganizować imprezę na około 200 ludzi .

Ideą imprezy jest rozpromowanie warhammera (a przy okazji mojej marki co jest oczywiste) w lokalnym środowisku więc spora widownia by się zleciała.. Chodzi o to by było głośno i ładnie kolorowo i żeby było duzo ludzi:)

Impreza byłaby z ogromnym rozmachem.. Na dużej hali sportowej o europejskich standartach.... Z Cateringiem dla graczy.... z nagrodami... z nagłośnieniem..z mediami lokalnymi a kto wie czy nie krajowymi.... I to wszystko w cenie ok 15 zł od gracza..(na pokrycie kosztów cateringu) Można sie bedzie pewnie polansować do kamerki i ogólnie zrobić wiele dobrego dla hobbyzmu w polsce.. Nie koniecznie chce zeby to byl master czy grand bo głownie chodzi o zaprezentowanie dzieciakom idei warhammera - może i w40k?? .

Jestem w stanie załatwić transport cieżarówką dla blatów i terenów z warszawy ale właśnie..
Dlatego potrzebuję pomocy środowiska warszawskiego... Osob ogarniętych/ organizatorów z doświadczeniem... Potrzebuję użyczenia blatów.. (trudno ustalic kto jest włascicielem zaplecza warszawskiego tak naprawdę. ).. Miłoby było gdyby znalazły się osoby chętne do pomocy w sędziowaniu.. no ogólnie dobrych dusz którym nie chodzi TYLKO o punkty ligowe:).
Miłoby było gdyby sklepy hobbystyczne zgodziły się rozwiesić u siebie plakaty (zadeklarowały dobrą wolę i wsparcie).

Są możliwości i wszyscy mogliby skorzystać. Planowany okres takiej imprezy to 3/4 miesiące od teraz - Chodzi o promocję w szkołach w roku szkolnym.
Bardzo bym prosił osoby gotowe i mogące pomóc o kontakt ze mną na pw w tej sprawie...
Moj numer komórkowy jesli ktos woli to 504759861

Pzdr
Angel
Ostatnio zmieniony 3 sie 2009, o 17:00 przez Angel, łącznie zmieniany 1 raz.
Sklep w Nowym Dworze Maz
www.Imperium.prv.pl
gg 5296007
mail imperium0@wp.pl

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Zmień na "komÓrkowy" bo niepoważnie wygląda trochę...

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Większość warszawskiej bazy terenowej jest własnością Stowarzyszenia Bazyliszek, pisz PM do użytkownika Św. Barbara.
Obrazek

Awatar użytkownika
Angel
Wałkarz
Kontakt:

Grolshek pisze:Zmień na "komÓrkowy" bo niepoważnie wygląda trochę...
:oops: sorki i juz zmienione

Kalesoner pisze:Większość warszawskiej bazy terenowej jest własnością Stowarzyszenia Bazyliszek, pisz PM do użytkownika Św. Barbara.
Kontakt nawiązany..pierwsze ustalenia poszly.. dzieki:)

Czekam na osoby powiązane z w40k .. Lotrem , karciankami ?:)

Angel
Sklep w Nowym Dworze Maz
www.Imperium.prv.pl
gg 5296007
mail imperium0@wp.pl

Cyel
Oszukista

Post autor: Cyel »

Angel pisze:
Czekam na osoby powiązane z w40k ..
Angel
Najlepiej jak spytasz na forum Gloria Victis -polskim forum wh40k. Link jest na głównej stronie tego forum
"There is a pervasive attitude in Warhammer that "one shouldn't bring a knife to a gunfight." The whole reason that Rambo is a badass is because he indeed brings a knife to a gunfight, and still wins." ;)

Awatar użytkownika
Angel
Wałkarz
Kontakt:

W zasadzie to udało mi się już nawiązać kontakt ze wszystkimi których wymieniłem w pierwszym poście:).
Dzięki dla wszystkich którzy wspomogli radą na na pw i na forum.
Ustalenia organizacyjne idą w błyskawicznym tempie. Pozostaje wyczekiwać imprezy.
Pozdrawiam

Zgłoś ten post
Sklep w Nowym Dworze Maz
www.Imperium.prv.pl
gg 5296007
mail imperium0@wp.pl

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

Macie blisko pomiechówek :) tam chłopaki mają zapewne bazę terenową, która u was pewnie dopiero będzie powstawać. Proponuję nawiązać kontakt z kimś od nich.

Gratuluję! przy okazji odwagi otwarcia takiego interesu w tych czasach.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Zyraf
Chosen of Slaanesh

Post autor: Zyraf »

Jesteśmy w stałym kontakcie, ale Angelus chce zrobić coś duuuużo wiekszęgo jak turnieje w Pomiechóku, dlatego potrzebujemy pomocy w postaci "bazy turniejowej" z Warszawy.

Za rok mierzymy w Mastera xD.

ODPOWIEDZ