Jako wieloletni nieco uspiony w ostatnim czasie działacz założyłem sobie firmę hobbystyczną.
Żeby nie łamać regulaminu reklamować się nie bede tutaj jak ktos chce sie dowiedziec co firma robi (bo nie tylko sprzedaje wfb ) to niech napisze na pw

Ale do rzeczy. Działam w nowym dworze mazowieckim. Jest to raczej niebardzo rozwinięty hobbystycznie rejon więc w moim jak najlepszym interesie jest robienie tutaj imprez.
Mam zielone swiatło od władz miasta oraz wsparcie lokalnego Nosiru.. Jestem w stanie zorganizować imprezę na około 200 ludzi .
Ideą imprezy jest rozpromowanie warhammera (a przy okazji mojej marki co jest oczywiste) w lokalnym środowisku więc spora widownia by się zleciała.. Chodzi o to by było głośno i ładnie kolorowo i żeby było duzo ludzi:)
Impreza byłaby z ogromnym rozmachem.. Na dużej hali sportowej o europejskich standartach.... Z Cateringiem dla graczy.... z nagrodami... z nagłośnieniem..z mediami lokalnymi a kto wie czy nie krajowymi.... I to wszystko w cenie ok 15 zł od gracza..(na pokrycie kosztów cateringu) Można sie bedzie pewnie polansować do kamerki i ogólnie zrobić wiele dobrego dla hobbyzmu w polsce.. Nie koniecznie chce zeby to byl master czy grand bo głownie chodzi o zaprezentowanie dzieciakom idei warhammera - może i w40k?? .
Jestem w stanie załatwić transport cieżarówką dla blatów i terenów z warszawy ale właśnie..
Dlatego potrzebuję pomocy środowiska warszawskiego... Osob ogarniętych/ organizatorów z doświadczeniem... Potrzebuję użyczenia blatów.. (trudno ustalic kto jest włascicielem zaplecza warszawskiego tak naprawdę. ).. Miłoby było gdyby znalazły się osoby chętne do pomocy w sędziowaniu.. no ogólnie dobrych dusz którym nie chodzi TYLKO o punkty ligowe:).
Miłoby było gdyby sklepy hobbystyczne zgodziły się rozwiesić u siebie plakaty (zadeklarowały dobrą wolę i wsparcie).
Są możliwości i wszyscy mogliby skorzystać. Planowany okres takiej imprezy to 3/4 miesiące od teraz - Chodzi o promocję w szkołach w roku szkolnym.
Bardzo bym prosił osoby gotowe i mogące pomóc o kontakt ze mną na pw w tej sprawie...
Moj numer komórkowy jesli ktos woli to 504759861
Pzdr
Angel