Psy czy screamery? Pytania o przydatność jednostek.
Moderator: KrzysiekW
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Psy czy screamery? Pytania o przydatność jednostek.
Nie wiem czy to dobry temat ale trudno. Zastanawiam sie nad zmianą WoCh na Demony. Co jest lepsze? Screemery czy Psy? Chodzi mi o początek. Narazie nie mam kasy żeby kupić i to i to. Stąd pytanie. Później najprawdopodobniej postaram sie skompletować całą armie. Pozdrawiam.
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Chlopie wybór jest tylko jeden. Żadne płaszczki! Tylko psiarnia się liczy!!
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
No ale Płaszczki mają lot. A psy tylko 16 cali marszu. Pozatym Płaszczki przelatując nad oddziałem przeciwnika zadają hity. Chciałem Płaszczki do zdejmowania maszyn i innych takich. Psy też dadzą rade?
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Popatrz na staty psów. Ich 2 woundy, 2 ataki, 5 siły, MR 3 i koszt a będziesz wiedział co jest lepsze.
Na maszyny masz furie.
Na maszyny masz furie.
...Dark Knight pisze:A psy tylko 16 cali marszu.
Zamien slowo marsz na szarza, a psy nagle stana sie lepsze plaszczy sa dobre, ale nie szachuja tak przeciwnika jak psy. poza tym co ci szkodzi grac na tym i na tym?
Akurat w demonach na 2000+ mam zawsze dwa sloty special wolne, bo reszta jak się łatwo domyslic to psy. Na allegro płaszczki można bardzo tanio dostać więc nie ma problemu, żebyś sobie grał na tym i na tym. W końcu to tylko 90 pkt ( bo ja jak bym miał je wystawić to wystawił bym dwie trójki )
Profesjonalne usuwanie wgnieceń z karoserii samochodowych i skutków gradobicia.
moim zdaniem lepiej jest wykupić za te punkty furie, a za 3 płaszczki mieści się raptem 7 furii chyba lepsze do zabijania maszyn
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
No spoko spoko. Też bym wolał Furie. Ale nigdzie ich znaleźć nie moge. Wiecie może w jakim sklepie można je dostać? Bo na bard.pl i cytadeli nie widziałem. No chyba że coś źle spojrzałem...
Allegro, forum "Sprzedam" itp ja się ostatnio zamieniłem 5 horrorów za 5 furii
ja bym tam screemerom wyznaczył inne zadania( przeleć wszystko co się da! tylko bez skojarzeń , ale odkąd jest 0-3 lataczy to już się płaszczki nie mieszczą, zapomniałem o tym ograniczeniu, w związku z tym chciałbym zweryfikować to co powiedziałem o płaszczkach a mianowicie - olej je lepsze 3 unity furiimoim zdaniem lepiej jest wykupić za te punkty furie, a za 3 płaszczki mieści się raptem 7 furii chyba lepsze do zabijania maszyn
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Spoko. Dzięki. A lepszy Bloodzio czy Keeper of Secrets?
Ja ostatnio GD w ogóle nie wystawiam (moją armię pewno widziałeś, ale pewno jest tak smutna, ze wolałeś nie komentować ), ale jeśli już to też tylko Keeper. BT jest dla mnie za pospolity i mało subtelny, a wrony nie mam i jakoś mnie nie przekonuje, choć dla próby wystawiłbym raz czy dwa (tym bardziej, że u nas nikt nie wystawia).
Z sentymentu powystawiałbym sobie GUO, ale nie mam póki co modelu.
widzialem, nie znosze nurglaKrzysiekW pisze:Ja ostatnio GD w ogóle nie wystawiam (moją armię pewno widziałeś, ale pewno jest tak smutna, ze wolałeś nie komentować ),
to jest podejscie nasze, klimaciarskie ale te prawie 20 bloodthirsterow na Euro 2 czy 3 KoSy i LoCe jednak o czyms swiadcza... Immortal Fury jest tak samo zajebisty jak Siren Song, a w wersji z Bloodkiem mozna miec i to i to w armiiKrzysiekW pisze:ale jeśli już to też tylko Keeper. BT jest dla mnie za pospolity i mało subtelny,
w wersji sklejanie z syrenka IMO jest to nadal niezla opcja, nie tak dobra jak reszta GD ale na niektore armie zupelnie nie do przejsciaKrzysiekW pisze:
Ja mam ten sam problem co thurion, i w najbliższym czasie kupuje sobie bloodzia, AS3+ chroni go przed skinkami gra się nim ogólnie trochę łatwiej, ale keepera sobie zostawiam bo jest tak samo dobry.
Dobra, teraz moja kolej
Bestie czy Blood-klakierzy?
Bestie czy Blood-klakierzy?
Lidder pisze:Bestie czy Blood-klakierzy?
RAFIX pisze:flamery
Witamy na Border Princescichy pisze:I fiendy na dokładkę