Euro live
Moderator: swieta_barbara
Re: Euro live
Szkoda , cholera szkoda. Dla mnie to co pisze Barbarossa to jakas kpina. Sedziowie nie maja jaj , zeby ustawic gburnego Wlocha?? Trzeba po prostu na miedzynarodowym forum poruszyc zachowanie zasranych makaroniarzy , bo nie moze byc , ze "ten kto glosniejszy to wygrywa".
EDIT: Jesli Dunczycy obessali z Angolami , to Wlosi chyba juz nie maja zadnych niebezpieczenstw zeby wygrac cale ETC , no ale zobaczymy. NAdal jestem dobrej mysli.
EDIT: Jesli Dunczycy obessali z Angolami , to Wlosi chyba juz nie maja zadnych niebezpieczenstw zeby wygrac cale ETC , no ale zobaczymy. NAdal jestem dobrej mysli.
kurde.. 10 minut temu były tam inne informacje,Fisch pisze:jaka Dania?
Dania właśnie przegrała z Angolami do jaja;)
czyli mozna liczyć jedynie na norwegów..
a wygrac bedzie trzeba z niemcami.
Sadziłem, ze ten team jest w lepszej kondycji. Po tym ETC zdaje mi sie ze Dunczycy wypadna z wielkiej czworki. Kto zajmie ich miejsce? Moze jednak, o dziwo, Angole? Albo po prostu zostanie Wielka Trojca (IT, D, POL).Fisch pisze:jaka Dania?
Dania właśnie przegrała z Angolami do jaja;)
Teraz jedno co mozemy zrobic, to nie wypuscic z rąk drugiego miejsca. Mysle, ze na to nas stać.
jak mam byc szczery to na necie wisi ze angole obessali i przegrali z Danią?
Żródło: http://www.wh-etc.com/en/whfb/results
a tak kontrowersyjne decyzje sędziów przeszły na turnieju to jestem w szoku
Żródło: http://www.wh-etc.com/en/whfb/results
a tak kontrowersyjne decyzje sędziów przeszły na turnieju to jestem w szoku
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Na stronie jak byk , ze Dania pocisnela i to wydaje sie byc prawda...
Po bitwie z Niemcami dostaniemy kogos lzejszego , problem jest , ze Wlosi takze dostana , bo grali juz z nami , Niemcami i Dania teraz. Dania dostanie Niemcy raczej. Ciekawi mnie co sie dzieje w tym roku z Norwegami jakos plewia.
Parę lat temu kiedy mieszkałem jeszcze w Norwegii i battlowałem sobie ze skandynawami którzy regularnie odwiedzali brytyjskie GT nasłuchałem się trochę opowieści o makaronach. Ogólnie rzecz ujmując już cztery lata temu mieli renomę "outcastów" na międzynarodowej scenie battlowej. Ich tupet, bezkompromisowość połączone często z ewidentnymi oszustwami były piętnowane i wyśmiewane.Ziemko pisze:Szkoda , cholera szkoda. Dla mnie to co pisze Barbarossa to jakas kpina. Sedziowie nie maja jaj , zeby ustawic gburnego Wlocha?? Trzeba po prostu na miedzynarodowym forum poruszyc zachowanie zasranych makaroniarzy , bo nie moze byc , ze "ten kto glosniejszy to wygrywa"
Akcje w stylu, że przeciwnik takowego Włocha odchodził od stołu, pakował figsy, oddawał mu 0-20, żegnał przeciwnika "fuck off'em" i szedł na browca - nie należały do rzadkości. Sam pracowałem z kilkoma włochami i wiem że są "specyficzni".
Chłopaki - głowa do góry - jest szansa że duńczycy w walce o zwycięstwo skopią im dupsko. Wtedy mamy szansę. A wiem na 100% że ta ekipa duńczyków ma za co zgnębić tych włochów.
Pozdro 560
Kuba
po pobieżnym przejrzeniu wyników Crus jest na całkiem dobrej drodze by mieć najlepszy indywidualny wynik
EDIT: round 5: Polska - Norwegia, rok temu chyba w nimi wtopiliśmy pół MP...
EDIT: round 5: Polska - Norwegia, rok temu chyba w nimi wtopiliśmy pół MP...
Czegos nie kumam czemu gramy z Norwegia , ktora ma 260 punktow??????? Gdzies jest chyba blad...
Norwegowie rozwalili szwedow (ale im wyników nie wpisali na stronke) i sa jakoś na równi z nami... a ze my juz graliśmy z włochami i Duńczykami.. teraz kolej na norwegów.
tylko nie wiem dlaczego na pierwszym stole.
tylko nie wiem dlaczego na pierwszym stole.
Ostatnio zmieniony 9 sie 2009, o 12:45 przez Asassello, łącznie zmieniany 1 raz.
Manfroni Andrea
Vampire Counts Michał 'Shino' Rusinek
Tomb Kings 20 0
Belluti Paolo
Daemons of Chaos Army Piotr 'Dębek' Dębkowski
Bretonnia 20 0
Bonifazi Max
High Elves Zbyszek 'Barbarossa' Łobocki
Vampire Counts 10 10
Fontana Michele
Tomb Kings Łukasz 'Thurion' Łuczyński
Daemons of Chaos 14 6