Warrior of Chaos czy Lizardmen
Re: Warrior of Chaos czy Lizardmen
Jak podobają ci się obie to sprawa jest prosta. WoCh ma boskie figurki. I już.
Mocy chaosu nikt się nie oprze.
A nie wierz tym co mowia ze nie da sie stworzyc roznych rozpisek.
Ja osobiscie nie gralem jeszcze 2 razy tą sama rozpiską.
Jak grasz przeciw konkretnej armii mozesz naprawde zrobic nieshematyczna rozpiske. Ostanio gralem przeciw lizaką, lord na smoku plus 2 bohaterow walczacych , zero magii. i do tego 2 shagoty Do kawka jedna do tego 4 x psy i 3 x maruderzy . Czy to jest standard ??.Rozpiski na chosenach, trolach , mozna kombinowac i zrobic rozne armie.
Zgadzam sie ze jesli chodzi o armie turniejowa, to jest kilka schematow.
Ja osobiscie nie gralem jeszcze 2 razy tą sama rozpiską.
Jak grasz przeciw konkretnej armii mozesz naprawde zrobic nieshematyczna rozpiske. Ostanio gralem przeciw lizaką, lord na smoku plus 2 bohaterow walczacych , zero magii. i do tego 2 shagoty Do kawka jedna do tego 4 x psy i 3 x maruderzy . Czy to jest standard ??.Rozpiski na chosenach, trolach , mozna kombinowac i zrobic rozne armie.
Zgadzam sie ze jesli chodzi o armie turniejowa, to jest kilka schematow.
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Było wybrać Demony jeżeli chciałeś Chaos. WoCh są cincy. Grałem jak narazie 3 razy przeciw Lizakom i 3 razy wrzuciłem im maskeThornaX pisze:Moi mroczni bracia dołączam w wasze szeregi
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Może plewa z ciebie
Czemu sam nie wziąłeś demonów?
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
ANtY pisze:Może plewa z ciebie
Jak 3 razy zmasakrowałem kolege to plewa jestem? Zdolnyś... Nie wziąłem Demonów bo myślałem że nadal istnieje armia działająca na zasadzie Hords of Chaos. Strasznie mi sie podobała jak grałem w Konfrontacje. Potem była dłuuuuga przerwa z RPG, bitewniakami i innymi takimi i z marszu kupiłem WoCh bo mi sie najbardziej figsy podobały. A myślałem że będzie można ich łączyć z Demonami
P.S. Ale teraz kminie nad zmianą także sie o mnie nie bój :*
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash