I lick my brush
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
I lick my brush
Troche nowosci ode mnie (w sumie z zeszlego miesiaca, ale dopiero teraz udalo mi sie sfotografowac). Wieczorem kolejne fotki, a poki co Aenur w klimacie WE i Sorka do kompletu poprzednich dark elfow.
http://www.coolminiornot.com/229011
http://www.coolminiornot.com/229010
Jeszcze link do Morathi, ktora malowalem jakis czas temu, ale nie zdarzylem jej zrobic dobrych fotek.
http://www.coolminiornot.com/229011
http://www.coolminiornot.com/229010
Jeszcze link do Morathi, ktora malowalem jakis czas temu, ale nie zdarzylem jej zrobic dobrych fotek.
Robota oczywiście na najwyzszym poziomie Mam jescze pytanie jak robisz te duze plaskie kamienie? bardzo mi sie podobają.
-
- Chuck Norris
Przepiękne!
A te skałki, to myślę sądzę i uważam iż są to... skałki z masy typu mullitpult( kurde, jak to się pisze?). Najpierw rozwałkowujesz, potem łamiesz i tada!
A te skałki, to myślę sądzę i uważam iż są to... skałki z masy typu mullitpult( kurde, jak to się pisze?). Najpierw rozwałkowujesz, potem łamiesz i tada!
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
no co tu dużo mówić, jak zwykle prace pierwsza klasa
Aenur ma bardzo fajny klimacik, ostrze wygląda super, ciekawy spód płaszcza no i bardzo elegancka, podkreślająca klimat figurki podstawka.
Wiedźma też super, jedynie jaszczur mógłby być nieco bardziej dopracowany i bardziej zróżnicowany kolorystycznie (chodzi mi o skórę oczywiście), ale i tak obie prace wypas.
Aenur ma bardzo fajny klimacik, ostrze wygląda super, ciekawy spód płaszcza no i bardzo elegancka, podkreślająca klimat figurki podstawka.
Wiedźma też super, jedynie jaszczur mógłby być nieco bardziej dopracowany i bardziej zróżnicowany kolorystycznie (chodzi mi o skórę oczywiście), ale i tak obie prace wypas.
Rapta powracasz w wielkim stylu!!! Gratz!!
Wypas, ale nie mogę się doczekać wypowiedzi marka, czy tam vegi.
Dzieki ludzje
Gdybym mial miliputa to robilbym skalki tak jak to Rogatyszczur opisal . Te zrobilem z pro create'a. Miedzy dwoma plytami cd(musza byc "nawazelinowane") sciskalem uformowana (mniej wiecej) w dany ksztalt mase. Potem jak wyschlo obrabialem nozem dodajac pekniecia i inne uszczerbki, a papierem sciernym wygladzalem brzegi.dargo000 pisze:Mam jescze pytanie jak robisz te duze plaskie kamienie? bardzo mi sie podobają.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Po prostu bomba. Przejścia masakryczne. 6/6
Elf leśny, no po prostu zatkały mnie te wzory kwiatowe. no piękne ;D Co do kolorystyki, no wszystko zielone, co tu dużo gadać, lecz przejścia na najwyższym poziomie
Mam pytanie, robiąc np: tą osłonkę na łbie zimnokrwistego, jak uzyskałeś taki efekt kolorów? Jakie kolory użyłeś? Bo nijak do takiego efektu kolorów wymyślić nie mogę
Elf leśny, no po prostu zatkały mnie te wzory kwiatowe. no piękne ;D Co do kolorystyki, no wszystko zielone, co tu dużo gadać, lecz przejścia na najwyższym poziomie
Mam pytanie, robiąc np: tą osłonkę na łbie zimnokrwistego, jak uzyskałeś taki efekt kolorów? Jakie kolory użyłeś? Bo nijak do takiego efektu kolorów wymyślić nie mogę
huhu brawo
aenur swietny przygladalem sie dlugo ale nie znalazlem zadnej pierdolki nawet do ktorej mogl bym sie przyczepic (a uwierz ze bardzo chcialem ) Ostrze wyszlo ci rewelacyjnie, tworz i wewnetrzna strona plaszcza tez rewelka
Przy magiczce widac ze nie napociles sie juz tak jak przy elfie ale tez jest fajna chodz juz nie tak bardzo. Jak dla mnie ciutke zbyt monokolorystyczna chodz widze ze starales sie zeby zaden kolor sie zbytnio nie wybijal to przydalo by sie cos co by przelamalo torszke ta kolorystyke bo same wlosy to malo ale i tak wielki szacun
zdradzisz jak malowales buty elfa?
aenur swietny przygladalem sie dlugo ale nie znalazlem zadnej pierdolki nawet do ktorej mogl bym sie przyczepic (a uwierz ze bardzo chcialem ) Ostrze wyszlo ci rewelacyjnie, tworz i wewnetrzna strona plaszcza tez rewelka
Przy magiczce widac ze nie napociles sie juz tak jak przy elfie ale tez jest fajna chodz juz nie tak bardzo. Jak dla mnie ciutke zbyt monokolorystyczna chodz widze ze starales sie zeby zaden kolor sie zbytnio nie wybijal to przydalo by sie cos co by przelamalo torszke ta kolorystyke bo same wlosy to malo ale i tak wielki szacun
zdradzisz jak malowales buty elfa?
no, aenuerm to ładnie poleciałeś, autentycznie nie ma się do czego przyczepić, odpicowany ładniusio;] fajny płaszczyk i mieczyk (mieczyk tak dobry że płaszcz wydaje się być o oczko niżej).
z ciekawości, ile mniej więcej czasu zajął ?
DE też niezła, kolorystyka fajna, tylko złoty niefotogenicznie trochę wyszedł:) ale jak do armii to brr będzie wyczes całość;]
z ciekawości, ile mniej więcej czasu zajął ?
DE też niezła, kolorystyka fajna, tylko złoty niefotogenicznie trochę wyszedł:) ale jak do armii to brr będzie wyczes całość;]
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Przesadzony twój Aenur. Nie mam słow. Całkowita miazga!!
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
I nic więcej nie powiem.
No dobra, powiem.
Jak zwykle pierwsza rzecz jaka przyciągnęła moją uwagę była podstawka, bo to ona jak dla mnie buduje klimat (i chodzi mi tu ogólnie o figurki).
NMM i freehand - no comment.
Bardzo, ale to bardzo jestem ciekaw - powiem więcej: porządam - kolorów na zieleń płaszcza. Jest po prostu wyśmienity, bajeczny, bajkowy, baśniowy, pastelowy, dobijający, zachwycający... i tak dalej Z czymś mi się kojarzy... Może napiszę wiersz? Mam już pewien pomysł.
Bardzo klimatyczne tło... Skąd możne je zassać?
A, i to coś demonicznego na demonicznym koniu tototo to też jest świetne. Klimatu bardzo dodało to ostre coś wystające z ziemi.
A o czarce na coldone'ie; podoba mi się płaszcz (i to bardzo!) oraz kolorystyka łusek.
PS. Ej, ale naprawdę chciałbym się dowiedzieć kolorów płaszcza Aenura!
I nic więcej nie powiem.
No dobra, powiem.
Jak zwykle pierwsza rzecz jaka przyciągnęła moją uwagę była podstawka, bo to ona jak dla mnie buduje klimat (i chodzi mi tu ogólnie o figurki).
NMM i freehand - no comment.
Bardzo, ale to bardzo jestem ciekaw - powiem więcej: porządam - kolorów na zieleń płaszcza. Jest po prostu wyśmienity, bajeczny, bajkowy, baśniowy, pastelowy, dobijający, zachwycający... i tak dalej Z czymś mi się kojarzy... Może napiszę wiersz? Mam już pewien pomysł.
Bardzo klimatyczne tło... Skąd możne je zassać?
A, i to coś demonicznego na demonicznym koniu tototo to też jest świetne. Klimatu bardzo dodało to ostre coś wystające z ziemi.
A o czarce na coldone'ie; podoba mi się płaszcz (i to bardzo!) oraz kolorystyka łusek.
PS. Ej, ale naprawdę chciałbym się dowiedzieć kolorów płaszcza Aenura!