Ja tu nie widzę spamu
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
jedziemy pewnie i tak i tak, Snot autami, BWT chyba pociagiem, co do aut jedziemy zapewne jakos kolo 5-6 rano w sobotezafael pisze:Jedzie ktos autem z trójmiasta czy wlaczacie alkociag - można sie dołaczyc i dowiedzieć o której jedziecie?
Auta jeszcze nie wnosze ... bo prawko w trakcie robieniathurion pisze:jedziemy pewnie i tak i tak, Snot autami, BWT chyba pociagiem, co do aut jedziemy zapewne jakos kolo 5-6 rano w sobotezafael pisze:Jedzie ktos autem z trójmiasta czy wlaczacie alkociag - można sie dołaczyc i dowiedzieć o której jedziecie?
co do dolaczania to nie wiem ile mamy aut i ile osob chcacych w nich jechac, ty bys wnosil auto czy chcial sie do kogos wbic? czy preferujesz pociag?
dokladniejsze ogarnianie w tym temacie ruszy zapewne pod koniec przyszlego tygodnia
pzdr
Ktoś się pewnie znajdzie. U mnie zawsze można się przespać, ale to cholernie daleko od hali jest.Kalesoner pisze:Hej, mam pytanie do kolegów z Ośmiornicy i reszty graczy z Łodzi. Prawdopodobnie ze względu na moją magisterkę, będę musiał wpaść do Łodzi już w piątek. Czy któryś z was mógłby przenocować mnie z piątku na sobotę przed DMP w miejscu niezbyt oddalonym od lokacji Polconu? Byłbym bardzo wdzięczny i pewnie będę mógł się zrewanżować noclegiem 200m od miejsca gdzie będzie Bazyliszek.
a kazdy musi to sobie robic indywidualnie czy mozna zrobic dwudniowa akredytacje grupowa po prostub_sk pisze:Rozmawiałem w sprawie akademików i nie ma problemu żeby zamówić je pomimo braku pełnej akredytacji. Jak nie ma w formularzu to napiszcie w uwagach i będzie dobrze. To jest info od polconowego capo di tutti capi, więc powinna być prawdziwa.
Jest napisane:thurion pisze:a kazdy musi to sobie robic indywidualnie czy mozna zrobic dwudniowa akredytacje grupowa po prostub_sk pisze:Rozmawiałem w sprawie akademików i nie ma problemu żeby zamówić je pomimo braku pełnej akredytacji. Jak nie ma w formularzu to napiszcie w uwagach i będzie dobrze. To jest info od polconowego capo di tutti capi, więc powinna być prawdziwa.?
Też myślę, że da radę, ale chyba lepiej grupowo.Rzymek pisze:czyli wystarczy zaznaczyc byle co a w Uwagach napisać ze chce 2 dni i ze akademik i uiścić odpowiednią opłatę?
nasza drużyna optuje za akademikiem..karlee pisze:Chciałbym złożyć już akredytację na moją grupę, lecz się zastanawiam co z noclegiem ? Gdzie będą spać wszyscy uczestnicy DMP ??
Może B_sk zarządź coś, tak abyśmy mogli w nocy razem popić, a nie że każdy w innej części miasta...