DMP Łódź 29-30 sierpnia 5x2250
Re: DMP Łódź 29-30 sierpnia 5x2250
Spytam jeszcze raz:
Idzie pocisnąć jakiegoś wała, żeby zapłacić akredytacje za sobote - niedziele ale w piątek spać na sali nie odwiedzając konwentu ?
Rok temu była taka opcja możliwa w Zielonej Górze.
Idzie pocisnąć jakiegoś wała, żeby zapłacić akredytacje za sobote - niedziele ale w piątek spać na sali nie odwiedzając konwentu ?
Rok temu była taka opcja możliwa w Zielonej Górze.
Jutro w sensownych godzinach zadzwonię i dam znać.
A licky boom boom down!!!
wszystkie mastery powinny byc automatycznie wpisywane do ligi po ich wyborze przez LL
to co jest teraz jes debilizmem, na miesiac przed turniejem wszyscy o tym zapominaja zajmujac sie organizacja i innymi sprawami
mam nadzieje ze ktos to na LL zapostuje, bo ja tam pisac nie moge...
pzdr
to co jest teraz jes debilizmem, na miesiac przed turniejem wszyscy o tym zapominaja zajmujac sie organizacja i innymi sprawami
mam nadzieje ze ktos to na LL zapostuje, bo ja tam pisac nie moge...
pzdr
bedac szczerym patrzac na tempo organizacyjne moze byc roznie... na ZG sie narzekalo ale chlopaki potraktowali to jako mega wyroznienie i sie super postarali, teraz mam nieodparte wrazenie ze widze stagnacje organizacyjnaDmtrij pisze:to co bedzie turniej nie-ligowy? a może wogóle się nie odbędzie?
coz, trzeba będzie się w przyszłości zastanowic co i komu powierzyć. Racja, ze mastery powinny być z bomby wpisane, ale jak nie są, a ludzie na forum od dni paru przypominają o tym obowiązku, to nchyba można sie na 3 minuty (nie wierzę żeby komukolwiek zajęło to więcej czasu) i dopełnic tej formalnosci. Smutne...
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Turniej do ligi zgłosiłem, więc się nie martwcie, a odbyć się odbędzie też.
A no i Bogins liczę na Ciebie w kwestii sędziowania.
A no i Bogins liczę na Ciebie w kwestii sędziowania.
doszedłEwin pisze:Doszedł mail ze zgłoszeniem chodzieskiego teamu? Już 2 wysyłam
Ostatnio zmieniony 11 sie 2009, o 14:25 przez b_sk, łącznie zmieniany 1 raz.
Raczej nie. Tam mają być jakieś targi fantastyki przy okazji organizowane i nie ma co lipy robić.
- morgan10005
- Falubaz
taką dostałem odpowiedź - czy inaczej trzeba zagadać i rezerwować?Nie udzielamy rezerwacji na akredytacje dwudniowe.
Chyba z Kaliskiej jest bliżej.Michał pisze:Na której stacji PKP w Łodzi trzeba wysiąść aby było najbliżej na Polcon i DMP ?
Ale rezerwacji na co?morgan10005 pisze:taką dostałem odpowiedź - czy inaczej trzeba zagadać i rezerwować?Nie udzielamy rezerwacji na akredytacje dwudniowe.
- morgan10005
- Falubaz
na akademiki, czy takich rezerwacji nie udzielają?
Staram się właśnie dokładnie dowiedzieć co i jak.morgan10005 pisze:na akademiki, czy takich rezerwacji nie udzielają?
Naprawdę nie mam ochoty zaczynać po raz setny flejma o tym, że ten system zgłaszania masterów do ligi na stronie na miesiąc wcześniej to sztuka dla sztuki.Dmtrij pisze:ja wiem że zgłosiłes, ale tam jak byk pisze, że nie zaliczono - turniej zgłoszony za późno.