Procedury reklamacyjne/odwoławcze?
Moderator: swieta_barbara
Re: Procedury reklamacyjne/odwoławcze?
ID 2441 , Justyna Kubiak, proszę o zmianę miasta na Myślibórz.
2729 Andrzej Andrew Pożyczka .Animosity Szczecin Szczecin -> Proszę o skasowanie kropki przed nazwą klubu
2814 Łukasz Oo_ki Gordon .Animosity Szczecin Szczecin -> Proszę o skasowanie kropki przed nazwą klubu
2699 Marcin Góbal Saganowski Animosity Szczecin Szczecin -> Proszę o usunięcie z Listy Animosity Szczecin
2814 Łukasz Oo_ki Gordon .Animosity Szczecin Szczecin -> Proszę o skasowanie kropki przed nazwą klubu
2699 Marcin Góbal Saganowski Animosity Szczecin Szczecin -> Proszę o usunięcie z Listy Animosity Szczecin
Ostatnio zmieniony 27 lip 2009, o 07:32 przez kajdan, łącznie zmieniany 1 raz.
Kajdan, w celu dokonania zmian powinieneś podać numer ID (nr znajdziesz w zakłądce "gracze") a nie pozycję w rankingu.
Ja prosiłbym o następujące zmiany:
Aleksandar Milicevic ID 2709 połączyć z 2605, zach9owując punkty na 2709.
Paweł Botor, ID 2604 opisanie ksywy "Profi"
Z góry dziękuję!
Ja prosiłbym o następujące zmiany:
Aleksandar Milicevic ID 2709 połączyć z 2605, zach9owując punkty na 2709.
Paweł Botor, ID 2604 opisanie ksywy "Profi"
Z góry dziękuję!
Prawda sorry, poprawione.
LUDZIE !!!!!!!!!!!!!!!!!! JEŚLI MACIE ŹLE WPISANE WYNIKI ZA TURNIEJE NA KTÓRYCH WAS NIE BYŁO/BYLIŚCIE TO PISZCIE DO ORGANIZATORÓW, A NIE TUTAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ile razy to trzeba powtarzać ???
Ile razy to trzeba powtarzać ???
W poprawionym pliku z WD dawałem 4 osobom premie sędziowskie - przynajmniej w 2óch przypadkach nie zostały uwzględnione - czy to jakiś błąd, czy coś tam poprawić jeszcze muszę ?? PZDR
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Fajnie Scimi jak byscie dali poprawione wyniki z WD na ktorych ja bym byl, skorom byl na turniejuScimitar pisze:W poprawionym pliku z WD dawałem 4 osobom premie sędziowskie - przynajmniej w 2óch przypadkach nie zostały uwzględnione - czy to jakiś błąd, czy coś tam poprawić jeszcze muszę ?? PZDR
Aaa, znalazłem błąd - musiałeś źle podać ID lub ktoś przy zapisach się pomylił i zamiast 1803 jest 1903. Czy jeszcze coś się nie zgadza - to bym hurtem podrzucił od razu.
Draconis - FOR EVER !!!
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
Google nie boli, naprawdekielon pisze:A żebym to jeszcze wiedział kto w jakimś Kaliszu gra w figurki.
Bede pisal tutaj, bo jest szansa, ze ktos z orgow to zobaczy.
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Można by uznać DMP mimo, że na stronie za późno zgłoszone?
A licky boom boom down!!!
mam świetny pomysł.. może wszystkie mastery następnego sezonu zgłosić od razu na początku sezonu.. co by takich żenujących sytuacji nie było...b_sk pisze:Można by uznać DMP mimo, że na stronie za późno zgłoszone?
Jak dla mnie ogólnie ten wpis w endżinie strony, który pilnuje żeby mastery były tam wpisane na miesiąc wcześniej jest dziwny, skoro terminy są uzgadniane pół roku wcześniej.
A licky boom boom down!!!
Prosba do Szmajsona/Adeona/lub kogos innego kto moze to zrobic o zmiane statusu DMP z niezaliczony na -.
Przeszlo to przez aklamacje na LL.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 05#p413305
Przeszlo to przez aklamacje na LL.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 05#p413305
- 4 karabiny
- Beast from the East
Proszę o usunięcie z listy mailingowej. Konrad Dmowski.