PRE DMP Łęczna 16 sierpnia 2009 (niedziela)
- 4 karabiny
- Beast from the East
Re: PRE DMP Łęczna 16 sierpnia 2009 (niedziela)
Dopiszcie mnie.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Wróciłem!
A więc tak: Sala załatwiona, ze względu na jakieś święto dyrcio nie pozwolił na zrobienie tura w sobote :/ dlatego jest w niedziele.
Będą oczywiście Zapiekanki , z naszego magicznego tostera!
Tereny i stoły na wypasie. Turniej jest oddalony o 200 m od przystanku pks (ostatniego w Łęcznej, tak więc czeka się aż kierowca będzie was wyganiać ) i można do nas dzwonic zebysmy po was wyszli, jezeli nie znajdziecie olbrzymiego budynku z czerwonym dachem .
A więc tak: Sala załatwiona, ze względu na jakieś święto dyrcio nie pozwolił na zrobienie tura w sobote :/ dlatego jest w niedziele.
Będą oczywiście Zapiekanki , z naszego magicznego tostera!
Tereny i stoły na wypasie. Turniej jest oddalony o 200 m od przystanku pks (ostatniego w Łęcznej, tak więc czeka się aż kierowca będzie was wyganiać ) i można do nas dzwonic zebysmy po was wyszli, jezeli nie znajdziecie olbrzymiego budynku z czerwonym dachem .
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Nie kojarze cię, mógłbyś się chociaż przedstawić? ;>
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Grodzio pisze:Wpadłbym ale mnei nie będzie akurat w ten weekend wyjeżdząm.. no cóż.. trudno \
ok. rozpy wysyłajcie
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Runek, nie ma sprawy. Miejsc nie zabraknie
- Shakin' Dudi
- Masakrator
na jawne, chyba że dogadasz się z przeciwnikiem że i on chce grać na tajne
siema chlopaki!
szkoda, ze nie bede mogl wpasc, bo wlasnie wrocilem do polski... ale! w przyszlym tygodniu szukam chetnych do gry armii w sumie na razie nie mam, bo jest w malowaniu, ale cos tam wykombinuje od ostatniego dmp nie gralem w figurki, takze jestem warzywkiem do pociskania
pozdro!
szkoda, ze nie bede mogl wpasc, bo wlasnie wrocilem do polski... ale! w przyszlym tygodniu szukam chetnych do gry armii w sumie na razie nie mam, bo jest w malowaniu, ale cos tam wykombinuje od ostatniego dmp nie gralem w figurki, takze jestem warzywkiem do pociskania
pozdro!
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
slusznie moze byc!
czy to jakas nowomoda?Shino pisze:;( no to mnie tez nie bedzieJerzyn pisze:siema chlopaki!
szkoda, ze nie bede mogl wpasc,
foch
- Shakin' Dudi
- Masakrator
cii nie zaśmiecajcie mi tematu!
Jerzyn! Możesz przecież zagrać w niedziele przyda ci się!
Jerzyn! Możesz przecież zagrać w niedziele przyda ci się!
moglbym, ale jade do rodzinki i bede dopiero w nocy
ale moge sie ustawic z kims na polnoc
ale moge sie ustawic z kims na polnoc
ktoś chce spróbować może gry z dużą kupą pan przytulak chętnie spróbuje z dużymi i złymi smokami
Podpis usunięty, gdyż narusza regulamin forum podpunkt 5.1 http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=69
pozdrawiamy
Administracja
pozdrawiamy
Administracja