cHAOS EMONS
Re: cHAOS EMONS
nie no bez żartów, nie bierz ogrów bo są PG, przegięte i to jest zuo w czystej postaci, nikt nie będzie chciał z tobą grać! Lepsze demony, bo klimatyczne, plewne i warzywne
-
- Warzywo
Nie byłem w sklepie żadnym. tylko na tym forum.
Widzę że nikt nie gra samym khornem, i dużo graczy nie poleca granie tylko nim samym.
Po za tym znając moje szczęście w rzutach to połowa mojej demonicznej armi wyląduje w ostatniej rundzie dwa stoły dalej.
Sam gram w wh40k space marinami, więc nie chcę grać krasnoludami, za dużo u nich strzelania. itd itd.
Nie słyszałem zeby OK było PG, ale za to podoba mi się większość figurek, klimat armii, i mniejsza ilość kombinacji dotycząca broni itp złomu, w przeciwieństwie do sm.
A co będzie dalej to się zobaczy
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Sorry że odkopuje temat ale mam ostatnie pytanie przed podjęciem radykalnej decyzji. Co daje więcej możliwości taktycznych? Demony czy WoCh? Mnie sie wydaje że Demony ale pewności nie mam.
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
- Shakin' Dudi
- Masakrator
tyle samo co każda inna armia
Jeśli jesteś twardogłowym miłośnikiem chaosu i chcesz zapewne wygrywać częściej to wybierz demony. Jeśli zaś jarają Cie figurki Wochów to przy nich zostań. Zarówno przy DC jak i Wochach można się trochę pobawić z taktyką,ale jeśli szukasz armii nastawionej na samą taktykę to najlepiej zmień na jakąś inną rasę, powiedzmy DE czy WE, bo tam myślenie głową odgrywa bardziej istotną rolę
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Dzięki Cobra. Czyli zostaje przy WoCh, zresztą wczoraj/dzisiaj koledzy zabronili zmieniać na Demony i postraszyli że wódki nie dostane także upa zbita . No a jeżeli idzie o myślenie to właśnie o to mi chodziło. Skoro DE sie nadają to od czasu do czasu podpieprze je dziewczynie
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
You're welcome . Twoi koledzy zrobili słusznie Ja moich Wochów ciągle kompletuje do planu założonego i już niewiele mi brakuje do końca (raptem dwóch pudełek psów i paru bohaterów), a laski to tylko Ci pozazdrościć, bo moja żona to za bardzo nie wie do tej pory poco ja kleje i maluje te figurki
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Wiem że pozazdrościć. W końcu to MOJA LASKA
A na żonke to spróbuj sposobem. Mocno w łeb i sie nauczy (no chyba że to ona gotuje to już gorzej)
A na żonke to spróbuj sposobem. Mocno w łeb i sie nauczy (no chyba że to ona gotuje to już gorzej)