Golden Demon 09 PL ODWOŁANY?!
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Golden Demon 09 PL ODWOŁANY?!
WTF?!
http://www.cytadela.pl/modules.php?name ... e&sid=1022
Szanowni Panstwo,
W zwiazku z tym, ze zawsze staramy sie Panstwa informowac, co planujemy robic na polskim rynku, chcialbym Panstwa uprzejmie poinformowac, ze w tym roku konkurs malarski Golden Demon Poland nie odbedzie sie. Tych z Panstwa, ktorzy wiazali z ta impreza jakies plany, serdecznie przepraszamy.
Pozdrawiam,
Maciej Krol
Workshop Emerging Markets
Panie Macieju, czy GW tak okrutnie musi ciąć koszta czy to jakiś głupi dowcip?
http://www.cytadela.pl/modules.php?name ... e&sid=1022
Szanowni Panstwo,
W zwiazku z tym, ze zawsze staramy sie Panstwa informowac, co planujemy robic na polskim rynku, chcialbym Panstwa uprzejmie poinformowac, ze w tym roku konkurs malarski Golden Demon Poland nie odbedzie sie. Tych z Panstwa, ktorzy wiazali z ta impreza jakies plany, serdecznie przepraszamy.
Pozdrawiam,
Maciej Krol
Workshop Emerging Markets
Panie Macieju, czy GW tak okrutnie musi ciąć koszta czy to jakiś głupi dowcip?
no w kur.ę jak po 2 latach się spiąłem i miałem zamiar wystartować to taki zonk
GD niemiecki jest we Wrześniu.
http://www.demonwinner.free.fr
Proponuję zorganizować inny konkurs xD
Kiedyś był bazyl może by do niego powrócić?
Jakieś wojenne młoty też były chociaż to nie moje lata.
@Szaman
Tylko mi nie mów, że GW wprowadza pre painty.
Bo od usuwania demonów się zaczyna, potem farbki, figurki aż w końcu każdy będzie grał maszynowo malwoanym kiczem.
http://www.demonwinner.free.fr
Proponuję zorganizować inny konkurs xD
Kiedyś był bazyl może by do niego powrócić?
Jakieś wojenne młoty też były chociaż to nie moje lata.
@Szaman
Bo od usuwania demonów się zaczyna, potem farbki, figurki aż w końcu każdy będzie grał maszynowo malwoanym kiczem.
Niemiecki ... raczej nie zdarzysz ... UK nie każdy ma tyle kasy ... Jakiś niezależny PL konkurs by się na pewno przydał .
16/8/2009 Golden Demon GERMANY
27/9/2009 Golden Demon U.K
16/8/2009 Golden Demon GERMANY
27/9/2009 Golden Demon U.K
Ostatnio zmieniony 12 sie 2009, o 13:01 przez szczurek, łącznie zmieniany 1 raz.
nie, spokojnie. napisalem, ze zmienily sie priorytety w Polsce, a nie w globalnej polityce GW.gildor_ pisze:@Szaman
priorytetem w Polsce na chwile obecna jest wprowadzanie produktu do jak najwiekszej ilosci sklepow w calym kraju.
"I fart in your general direction"
-
- Chuck Norris
Prosz.Szaman pisze: .
priorytetem w Polsce na chwile obecna jest wprowadzanie produktu do jak najwiekszej ilosci sklepow w calym kraju.
Szkoda że to info nie wypłynęło przed wakacjami, na Polconie mógłby odbyć się jakiś konkurs ale teraz już za późno.
@Szaman
Aha i żeby nie było nie jasności. Nie mam do Ciebie o nich pretensji itp, po prostu szkoda mi takiej fajnej imprezy. Zeszłoroczny Goldem Demon był jak dotąd najlepszym widowiskiem hobbystycznym w jakim brałem udział i należą się brawa za organizacje.
Niestety w tym roku jak widać nie uda się powtórzyć sukcesu
@Szaman
Aha i żeby nie było nie jasności. Nie mam do Ciebie o nich pretensji itp, po prostu szkoda mi takiej fajnej imprezy. Zeszłoroczny Goldem Demon był jak dotąd najlepszym widowiskiem hobbystycznym w jakim brałem udział i należą się brawa za organizacje.
Niestety w tym roku jak widać nie uda się powtórzyć sukcesu
konkurs niezależny będzie na pewno. chcielibyśmy żeby już na PGA była szansa wystawić figurki do jakiegoś niezależnego konkursu - żeby ci, którzy coś szykują nie byli do tyłu.
skoro inne kraje mają duże niezależne konkursy figurkowe, to dlaczego nie my?
zobaczymy tylko czy uda się zdążyć do PGA...
EDIT: a byłoby zainteresowanie? czy tak jak z większością imprez - każdy się zapala, a przyjeżdża garstka...
skoro inne kraje mają duże niezależne konkursy figurkowe, to dlaczego nie my?
zobaczymy tylko czy uda się zdążyć do PGA...
EDIT: a byłoby zainteresowanie? czy tak jak z większością imprez - każdy się zapala, a przyjeżdża garstka...