Skaven 7ed AB - czyli co wyszło z kanałów...

Skaven

Moderator: Hoax

Zablokowany
Awatar użytkownika
warkseer
Wodzirej

Re: Skaven 7ed AB - czyli co wyszło z kanałów...

Post autor: warkseer »

Coś czuję, że prędzej sprzedam moją armię niż doczekam się nowego book'a do szczurasków.
A kiedy już wyjdzie, będzie to taki kfas, że wcale nie będę chciał odkupować tych figsów.
Obrazek

GreatJester
Chuck Norris

Post autor: GreatJester »

Pewne jest jedynie wielkie wyniesienie- tylko nie wiemy jak i gdzie :P

Awatar użytkownika
gervaz
Kretozord

Post autor: gervaz »

Bywalcy warseera i underempire zarzekają się, że listopad to 100% pewny termin. Ale mi się jakoś to nie zgadza... jeżeli nowa księga i nowe figurki faktycznie miałyby się ukazać w listopadzie, to na dzień dzisiejszy sporo prac powinno być zakończonych - np ułożenie listy armii, nowe figurki, pomalowanie ich. Wszak trzeba jeszcze naprodukować ich mnóstwo, popakować, podrukować podręcznik, porozsyłać to po całym świecie.
Więc albo GW trzyma nowych skavenów w tajemnicy porównywalnej do tej, która skrywała opracowanie broni atomowej - albo będą poważne opóźnienia. Myślę, że ktoś z dziesiątków osób, które do tej pory miały styczność z procesem produkcji księgi mógł zrobić fotki komórką i wrzucić na sieć.

MJR
Powergamer Rozpiskowy
Kontakt:

Post autor: MJR »

wiesz GW jesli ma wydac skaveny czy inne armie to juz ja ma, spojrz sobie np na box nowych temple guardow i rok ich produkcji 2007. wiec racyej na pewno fiksy sa jak juz to problem jest z zasadami czyli bookiem

Awatar użytkownika
Bananovitch
Chuck Norris

Post autor: Bananovitch »

To dlaczego na dwa miechy przed wydaniem podręcznika nie ma wzorów figurek (zawsze są z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem) czy jakichś konkretnych plot? Niedawno wychodził podręcznik do IG do 40k, a konkretne plotki (potwierdziło się jakieś 90%) były już na początku roku.
http://laiglenid.blogspot.com/-jak Bananek Bretońców malował.

Awatar użytkownika
gervaz
Kretozord

No i właśnie ten brak konrektych plotek zastanawia. Tzn. jakieś się pojawiają na warseerze, ale są raczej niezbyt rozbudowane (np nie będzie nowych modeli jezaili, nie będzie verminlorda, bedzie doomwheel, beda nowi klanraci/slavesi) - ale o zasadach raczej cicho.

BTW - czy ktoś może pamięta z nowych plotek, czy wiadomo coś o tym, czy doomwheel bedzie jakoś strzelał? Bo robię samoróbkę i nie wiem, czy uwzgledniać w projekcie lufę...

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

ludzie gadajo że będzie miał 5 głów jak hydra :D

Awatar użytkownika
Hobbit
Falubaz

Post autor: Hobbit »

Najlepsi adepci klanu Eshin tropią i zabijają tych, którzy chcą zdradzić naziemnym jakież to nowe nowe straszliwe wynalazki stworzyli inżynierowie klanu Skyre, cóż za nowa plaga nawiedzi świat i jakież to nowe bestie czają się w kanałach... to jest rozwiązanie całej tajemnicy :)

Nie mogę się doczekać, a żadnych wieści z GW...
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"

Awatar użytkownika
MUKER
Falubaz

Post autor: MUKER »

Czy na tej nowej stronie GW jest coś w stylu stareo Sneak Peaka? Tam by warto śledzić, kiedyś się modele nowe pojawiały przed premierą booka.
And the ground did tremble as the king marched to war...
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!

GreatJester
Chuck Norris

A może taki plan? Pierwsza klimatyczna armia( od wampirów, de, demonów i wojowników chaosu), to i klimatyczne wejście :D Cóż za klimat- nikt nic nie wie, aż tu nagle, chce kupić coś na cytadeli, i co? Nowe szczurasy :P

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Hobbit pisze:Najlepsi adepci klanu Eshin tropią i zabijają tych, którzy chcą zdradzić naziemnym jakież to nowe nowe straszliwe wynalazki stworzyli inżynierowie klanu Skyre,
Obrazek
Kefas pisze:ludzie gadajo że będzie miał 5 głów jak hydra :D
I skok na milę i zęby jak sztylety.
:)

Też mnie dziwi brak przecieków. Może teraz, po wpadkach z demonami i innymi bookami, chronią ArmyBooki jak nowe wydania Harego Portiera? ;)

GreatJester
Chuck Norris

:lol2:

Awatar użytkownika
M.T.
Kretozord

Post autor: M.T. »

Powinno być "szczurmowcach" ale OK :)

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

Szturmoszczurach!!!! uczyć się spolszczeń! ;)

GreatJester
Chuck Norris

Jakem było w zabójcy skavenów.

Awatar użytkownika
Mr. Hyde
Mudżahedin
Kontakt:

Post autor: Mr. Hyde »

A może właśnie skaveny dostaną bombe atomową :D

Awatar użytkownika
M.T.
Kretozord

Post autor: M.T. »

Morrok pisze:Szturmoszczurach!!!! uczyć się spolszczeń! ;)
Za dużo tych "sz", miejmy litość dla mazurzących... :)

MarsnTwix
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: MarsnTwix »

Jakiś czas temu jakiś nowy zalogował się na BP. Pisał coś o tym, że w najnowszym WD pojawiło się opowiadanie o jakimś bretońskim rycerzu i księciu imperialnym, którzy wyruszyli zbadać tajemniczą sprawę zapadnięcia się pod ziemię całego zamku...

Widział ktoś żeby ten gościu jeszcze coś pisał?

Awatar użytkownika
Lasti
Falubaz

Post autor: Lasti »

Skaveni go usuneli bo był niewygodny. Zapadniecie sie zamku to była robota nowego kretozorda. Ale ciii... Ściany maja uszy
Polska grupa zrzeszająca sympatyków Age of Sigmar:

https://www.facebook.com/groups/438370546345173/

Awatar użytkownika
gervaz
Kretozord

A teraz garść zapowiedzi Games Day 2009 ze strony games workshop:

The Design Studio
This year the mission for the Design Studio guys is to get interactive! Their cunning projects for Games Day 2009 are, at the time of writing, a closely guarded secret - so guarded, in fact, that not even our most experienced interrogator-chaplains have been able to discover them - however, they are promising an experience to remember!

To niestety wygląda na zapowiedź czego zupełnie nowego, innego niż nowa edycja skavenów.

Pre-Release Miniatures
Another jealously guarded secret is the subject of this year's pre-release product which you can buy early, exclusively at Games Day.

natomiast to kojarzy mi się właśnie z nowymi skavenami. Wygląda na to, że po tej imprezie będą już konkretne szczegóły

Zablokowany