DMP Łódź 29-30 sierpnia 5x2250
Re: DMP Łódź 29-30 sierpnia 5x2250
Ja pamiętam coś innnego , a konkretniej Polcon w Cieszynie bez wfb bo nie ma kto go zorganizować na miejscu - brak ludzi i odpowiedniej bazy
Beka na maxa
śmiej się, śmiej, ale w 2007 na prawdę szafa tak mówiłswieta_barbara pisze:HAHAHAHAHAHAHA!!!! HA!PiotrekN pisze:Zdaje mi się że Szafa podczas zeszłorocznego DMP pod koniec coś wspominał że w 2010 wraca do Warszawy więc nie ma się co martwić
Chcę zrobić akredytację indywidualną na sobotę i niedzielę. Jak? Który rodzaj akredytacji mam wziąć?
odpowiedź to jakas kombinacja nadziei, wiary, szczescia i odpowiednich łapówek
b_sk, liczyłem na jakieś konkrety dzisiaj w sprawie akademika. Muszę zamówić dla siebie i dwa dodatkowe miejsca dla osób towarzyszących.
Dodatkowo, czy będą one miały zniżkę za akredytację, jeżeli zarejestrują się razem z naszymi teamami, ale na jeden dzień.
Dodatkowo, czy będą one miały zniżkę za akredytację, jeżeli zarejestrują się razem z naszymi teamami, ale na jeden dzień.
ja pie**ole do turnieju zostały 2 tygodnie i nikt nie wie jak ma sie zarejestrować przecież to nie jest normalne, co za szczęście że DMP odchodzi od polconu już w przyszłym roku
jeżeli ktoś ma pojęcie jak zarejestrować całą drżyne na 2 dni grania i akademik z soboty na niedziele dla drużyny to proszę o priva
jeżeli ktoś ma pojęcie jak zarejestrować całą drżyne na 2 dni grania i akademik z soboty na niedziele dla drużyny to proszę o priva
jest limit miejsc wiec będzie zdziwko jak przyjedziecie a nie będzie miejsca
w sensie w akademikach czy na konwencie ? bo jak przyjade na DMP po zgloszeniu do b_sk a nie bede mogl na nim zagrac to faktycznie bedzie zdziwkoRAFIX pisze:jest limit miejsc wiec będzie zdziwko jak przyjedziecie a nie będzie miejsca
limit jest chyba na sali i w akademikach. Tak to nie ma limitu wejść na Polcon
bez paniki jest jeszcze czas, ogry pewnie zajęte są robieniem terenów
Jest czas...1 dzien Moze niech w takim razie organizacja DMP załatwi jakies noclegi osobno dla DMPowców?
ekhm... moje pierwsze DMP i szok, jutro zadzwonie do organizatora Polconu jak z tymi noclegami i zeby postarali sie instrukcje mi dane zamieścić na stronach polconu/ przekazać b_sk (postaram sie zeby nam przedłużyli.) , co do miejsc na DMP są jeszcze tak owe niech orgi napisza. 2 rzecz to nie odpisywanie na maile 3 razy wysyłałem zgłoszenie mojej druzyny 2x napisałem ze prosze o e mail zwrotny jak doszło dopiero na forum sie dowiedzialem ze doszło.