Pre DMP Wrocław 23.08.09 - 2250 pts
Pre DMP Wrocław 23.08.09 - 2250 pts
Maryś i Morrok oraz sklep "BARD" mają zaszczyt zaprosić graczy na turniej zaliczany do ligi polskiej 09/10r.
Termin: 23.08.09
Start: godz. 9.00
Miejsce: Wrocław BARD ul.Szewska 31
Format: Balancing Patch + Restricted
Punkty: 2250
Wejściówka: 10 złt
Limit miejsc: 25
Organizator: BARD
Sędzia: Piotr ,,Morrok" Otlewski
Stoły: 48x48 albo 60x48 (zależy od ilości osób)
Nagrody: wejściówka x2
REGULAMIN:
-BP+R http://strony.aster.pl/barbaros/balancing_patch.pdf
-Nie mozna wystawiać alternatywnych armii (z końca kodeksów, WD, itp.)
-Nie można wystawiać armii z kampanii SoC poza: BoCh i Eshin
-Nie można wystawiać specjalnych bohaterów, ani immiennych czempionów itp.
-Można wynająć jednostki Dogs of War
-Można wynająć Regiments of Renown które nie zajmują slotu bohatera
-Obowiązują wszelkie FAQ-i wydane przez GW, ale głównym wyznacznikiem są uściślenia wydane przez skład Listy Sędziowskiej z forum Border Prince. Uściślenia można przeczytać tutaj: http://strony.aster.pl/barbaros/
-Sędzia ma zawsze rację
-Sędzia ma prawo wlepiać punkty karne za każde 5 minut przekroczonego czasu oddania kart zgłoszeniowych!
- WYMAGANE jest kulturalne zachowanie- za lecące KUR\|/Y podczas turnieju, tudzież inne przekleństwa powyżej linii dobrego smaku (rozumiem, ze komuś wymknie się raz... ale jak używa przekleństw zamiennie z przecinkami... -.-) będą przyznawane karniaki, a w skrajnych przypadkach delikwent będzie proszony o opuszczenie lokalu.
-Proxy nie mogą przekraczać 25% kosztu punktowego armii
-Osoby, które przysłały rozpiskę i zajęły miejsce, ale nie przybyły na turniej i z ich powodu inni gracze nie mogli zagrać- na kolejnym turnieju za karę nie grają! Zapisek w celu uniknięcia zajmowania miejsc i nieprzybywania na turnieje. Trochę odpowiedzialności panie i panowie.
LISTA ZGŁOSZONYCH:
Andrzej Bąk
Dymitr
Helkar
Morrok
Leszczu
Szymon Rapała
Paweł Ziemianin
Maryś
Marcin Krzyżański
Wojtek?? (nie podałeś żadnych danych- popraw to)
Tomasz Borczyk
Santi
Malal
Czyżu
Koszo
Paffeu
Łukasz Golonka
Grab
Tomasz Jeznach
Krzysztof Łukaszewicz
Jerzy Lukaszewicz
Rafał Wełyczko
Zgłoszenia proszę wysyłać na adres mailowy Morrok@wp.pl razem z rozpiskami (w formacie .html lub .txt) i swoim ID ze strony http://www.adeon.livenet.pl do dnia 22.08.2009 r.
Za przysłanie rozpiski z pelnym imieniem i nazwiskiem, ID oraz poprawną rozpą armii +3 pts!
Wszelkie pytania proszę kierować na gg 2622826 lub tutaj...
Termin: 23.08.09
Start: godz. 9.00
Miejsce: Wrocław BARD ul.Szewska 31
Format: Balancing Patch + Restricted
Punkty: 2250
Wejściówka: 10 złt
Limit miejsc: 25
Organizator: BARD
Sędzia: Piotr ,,Morrok" Otlewski
Stoły: 48x48 albo 60x48 (zależy od ilości osób)
Nagrody: wejściówka x2
REGULAMIN:
-BP+R http://strony.aster.pl/barbaros/balancing_patch.pdf
-Nie mozna wystawiać alternatywnych armii (z końca kodeksów, WD, itp.)
-Nie można wystawiać armii z kampanii SoC poza: BoCh i Eshin
-Nie można wystawiać specjalnych bohaterów, ani immiennych czempionów itp.
-Można wynająć jednostki Dogs of War
-Można wynająć Regiments of Renown które nie zajmują slotu bohatera
-Obowiązują wszelkie FAQ-i wydane przez GW, ale głównym wyznacznikiem są uściślenia wydane przez skład Listy Sędziowskiej z forum Border Prince. Uściślenia można przeczytać tutaj: http://strony.aster.pl/barbaros/
-Sędzia ma zawsze rację
-Sędzia ma prawo wlepiać punkty karne za każde 5 minut przekroczonego czasu oddania kart zgłoszeniowych!
- WYMAGANE jest kulturalne zachowanie- za lecące KUR\|/Y podczas turnieju, tudzież inne przekleństwa powyżej linii dobrego smaku (rozumiem, ze komuś wymknie się raz... ale jak używa przekleństw zamiennie z przecinkami... -.-) będą przyznawane karniaki, a w skrajnych przypadkach delikwent będzie proszony o opuszczenie lokalu.
-Proxy nie mogą przekraczać 25% kosztu punktowego armii
-Osoby, które przysłały rozpiskę i zajęły miejsce, ale nie przybyły na turniej i z ich powodu inni gracze nie mogli zagrać- na kolejnym turnieju za karę nie grają! Zapisek w celu uniknięcia zajmowania miejsc i nieprzybywania na turnieje. Trochę odpowiedzialności panie i panowie.
LISTA ZGŁOSZONYCH:
Andrzej Bąk
Dymitr
Helkar
Morrok
Leszczu
Szymon Rapała
Paweł Ziemianin
Maryś
Marcin Krzyżański
Wojtek?? (nie podałeś żadnych danych- popraw to)
Tomasz Borczyk
Santi
Malal
Czyżu
Koszo
Paffeu
Łukasz Golonka
Grab
Tomasz Jeznach
Krzysztof Łukaszewicz
Jerzy Lukaszewicz
Rafał Wełyczko
Zgłoszenia proszę wysyłać na adres mailowy Morrok@wp.pl razem z rozpiskami (w formacie .html lub .txt) i swoim ID ze strony http://www.adeon.livenet.pl do dnia 22.08.2009 r.
Za przysłanie rozpiski z pelnym imieniem i nazwiskiem, ID oraz poprawną rozpą armii +3 pts!
Wszelkie pytania proszę kierować na gg 2622826 lub tutaj...
Ostatnio zmieniony 22 sie 2009, o 15:28 przez Morrok, łącznie zmieniany 6 razy.
wydaje mi sie, że jak pre DMP to nie BP+R tylko BP (nieścisłość taka, zupełnie nie ważna)
Ja chetnie zagram właściwie, więc do zobaczenia a turniejuBalancing Patch został scalony z Restricted i jest to obecnie jeden dokument
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Każdy jest mile widziany, przede wszystkim bym prosił o zaklepywanie miejsc, bo na zeszłym turnieju przyszło 8 osób nie zapowiadając się.
@Dmtrj- o co chodzi z tym turniejem 16 sierpnia, który organizuje twój klub? To jakis błąd, chcieliście coś organizować, czy jak? Wyjaśnij, proszę, o co chodzi, bo ludziom się popieprzą terminy i będzie dym.
@Dmtrj- o co chodzi z tym turniejem 16 sierpnia, który organizuje twój klub? To jakis błąd, chcieliście coś organizować, czy jak? Wyjaśnij, proszę, o co chodzi, bo ludziom się popieprzą terminy i będzie dym.
Proszę o zajęcie miejsca. rozpę wyślę później
jak juz zostało pojasnione, nie ma turnieju 16. zaklepałem termin na wszelki wypadek, bo taki był plan pierwotny, ale jak zwykle nic nie wiedząc czytam zmiany. zaklepuje miejsce.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Już wysłałem rozpiskę ze zgłoszeniem
Gramy 3 bitwy czy może spróbujemy 4?
Gramy 3 bitwy czy może spróbujemy 4?
technicznie jestesmy w stanie zagrac 4 bitwy ( mi na przykład dwa tury temu się udało, ale nie wiem co na to p.Maryś)
fajnie byłoby spróbować, żeby zwyciezca miał szanse zagrać z kims poważnym.
btw. niedługo może uda sie zrobic turniej w innym miescu, taki od 13 do najwczesniej 1:00:D:D:D
fajnie byłoby spróbować, żeby zwyciezca miał szanse zagrać z kims poważnym.
btw. niedługo może uda sie zrobic turniej w innym miescu, taki od 13 do najwczesniej 1:00:D:D:D
Rozumiem, że wtedy po 22.00 nocne gobliny dostają różne bonusyDmtrij pisze: btw. niedługo może uda sie zrobic turniej w innym miescu, taki od 13 do najwczesniej 1:00:D:D:D
Dmtrij pisze:technicznie jestesmy w stanie zagrac 4 bitwy ( mi na przykład dwa tury temu się udało, ale nie wiem co na to p.Maryś)
eh... ja nie mówię o tym co by się dało, a czego nie. Sam dałem pomysł 4 bitew miesiąc temu, niestety z Marysiem domówiliśmy się na 3 bitwy z powodu jego ograniczonego czasu 23 sierpnia.
Tak więc są 3 bitwy EOT
@Torgill jak pójdzie tak jak mysle, to po 22.00 wszystko co abstynenckie moze dostać dobre bonusy w postaci rozkminy generalnej:D
@Morrok ja wiem ze można, tylko czy się chce komus siedzieć tyle duzo godzin? pamietaj o przyjezdnych
@Morrok ja wiem ze można, tylko czy się chce komus siedzieć tyle duzo godzin? pamietaj o przyjezdnych