DMP Łódź 29-30 sierpnia 5x2250
Re: DMP Łódź 29-30 sierpnia 5x2250
wychodzi na to, iż wszystkich traktują "równo", a nie tylko battlowców
oprócz dmp planuje jechać na cały konwent z paroma osobami - sprawa podobna: akredytacja i noclegi na cały konwent zrobione i także 0 odpowiedzi (poza automatycznym mailem)
oprócz dmp planuje jechać na cały konwent z paroma osobami - sprawa podobna: akredytacja i noclegi na cały konwent zrobione i także 0 odpowiedzi (poza automatycznym mailem)
Jak dzisiaj rozmawiałem to wyszło, że opłata za akademiki będzie na miejscu i po 26zł za osobę i najprawdopodobniej tak będzie, ale wszystko się okaże po niedzieli jak wróci ten ziomek odpowiedzialny za akredytacje.Żaba pisze:Wysłałem zgłoszenie dot akademików blisko 2 tyg temu i do dziś nie mam żadnej odpowiedzi (poza automatem)...
@ B_SK jaki jest koszt noclegu dla pojedyńczego battlowca, zgłoszonego drużynowo w akademiku ? można poznać nr rach na który trzeba przelać kaskę ?
miłego,
Żaba
A licky boom boom down!!!
Zrobione
ej, my sie zglosilismy dzisiaj rano na maila i nie ma, co to ma byc na forum ma byc priorytet czy co
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
Widać nikt was nie chce na tym turnieju;p
proszę o dopisanie drużyny Freelancers - zgłoszenie wysłane na maila
Jutro zrobię update'a dzisiaj mi się już nie chce.
-
- Falubaz
Zgłoszenie poszło Proszę o dopisanie także składu : "Vendetta Alpha"
To, żeby nam miejsca nie zabrakło proszę o zapisanie Bastionu, rozpy wyślę razem ze zgłoszeniem na maila później.
trueŻaba pisze:P.S. aczkolwiek smok jest niewątpliwie absolutnym samcem alfa i przywódcą stada bez niego ani rusz...
Bestialski_Brokuł pisze:(...)potem się okaże(...) Shadowblade to nie asasyn tylko nazwa firmy od mokrej roboty, która ostatnio przeprowadziła szeroką rekrutację
Zglaszam XIII Kohorte Alfa i Beta. Nie bede gral , ale moi mili podopieczni zapomnieli tego zrobic...
- Kedziorson
- Masakrator
18. Rogaty Szczur - Young Blood Gang kwoli ścisłości
ej cos jest nie tak mial byc limit 300-350 osob a nie 200....