Dark Riders
Moderator: Yudokuno
Re: Dark Riders
sory za jakosć ale były robione telefonem
Ice - kolorystyka OK, ale przyczepię się do tego, co zwykle: zbyt ostre przejścia, rozjaśnione zbyt duże obszary.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Dzięki za fotki, jak dla mnie świetnie wyglądają, trochę za drogo, żebym się zdecydował na Wiedźmy na koniach, ale pomysł rewelacja. Z Korsarzami mam taniej, bo mi koledzy zostali z Batalionu.
Nogi sam lepiłeś? Leśne Elfy ani Witchki raczej na koturnach nie biegają
Tak czy owak genialnie im te buciki pasują
Nogi sam lepiłeś? Leśne Elfy ani Witchki raczej na koturnach nie biegają
Tak czy owak genialnie im te buciki pasują
Sam mam takie - jeden skład z witchek, drugi z beastmasterów. Może się to wydawać drogo, ale jak jakieś figsy leżą w domu bezużytecznie przez 5 lat, to dużo tańsze okazuje się ich przerobienie na brakujący oddział.Bardzo fajne malowanie, jednak sama idea robienia DR z wiedźm mnie nie przekonuje.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Oj, Ice - nie słodź. Najlepsi są na CMON i w studiach malarskich. Ja tam zwykły chałturnik jestemIce-T pisze:wiem aguś staram sięuczyć od najlepszych (tu ukłon w twoją stronę)
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
To jest polski naród, jak ktoś ma tylko inną koncepcję niż wszyscy to go zaraz na ziemię sprowadzą...
Ja sam nie lubię standardowych rozwiązań i dla mnie Witchki na koniach wyglądają super, miałem nawet koncepcję zrobienia armii tylko kobiet, niestety mnie przerosła
Jak dla mnie to nie jest tak, że każdy Mroczny Elf musi być ubrany na fioletowo z czarnym i każda armia musi być taka sama, cenię sobie różnorodność i chętnie zobaczyłbym całość. Moi Dark Raiderzy dostaną te malutkie kusze od Korsarzy (małą kuszą wygodniej się strzela ).
Teraz za to przerabiam Korsarzy z 6 edycji na Shadów z dwoma brońmi, będą naprawdę fajnie wyglądać, w sumie pomysł przypadkowy, pojawił się kiedy zastanawiałem się co z chłopakami zrobić, za mało ich na pełny oddział a za wiele aby na półce bezczynnie stali
Ja sam nie lubię standardowych rozwiązań i dla mnie Witchki na koniach wyglądają super, miałem nawet koncepcję zrobienia armii tylko kobiet, niestety mnie przerosła
Jak dla mnie to nie jest tak, że każdy Mroczny Elf musi być ubrany na fioletowo z czarnym i każda armia musi być taka sama, cenię sobie różnorodność i chętnie zobaczyłbym całość. Moi Dark Raiderzy dostaną te malutkie kusze od Korsarzy (małą kuszą wygodniej się strzela ).
Teraz za to przerabiam Korsarzy z 6 edycji na Shadów z dwoma brońmi, będą naprawdę fajnie wyglądać, w sumie pomysł przypadkowy, pojawił się kiedy zastanawiałem się co z chłopakami zrobić, za mało ich na pełny oddział a za wiele aby na półce bezczynnie stali
WE na konikach? zajebiście! z pistoletami? coś mi tu nie współgra...
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...