DMP Łódź 29-30 sierpnia 5x2250
Re: DMP Łódź 29-30 sierpnia 5x2250
Pierwszy post nie został updateowany Gajowy b_sk powiedział, że realna jest liczba 300.
Na której "Łodzi" pkp trzeba wysiąść z cioponga? W sensie żeby najbliżej było, ma się rozumieć.
Łódź:
Widzew
Kaliska
Fabryczna
Żabieniec
Andrzejów
Niciarniana
Łódź:
Widzew
Kaliska
Fabryczna
Żabieniec
Andrzejów
Niciarniana
- Shakin' Dudi
- Masakrator
hmm czy ktos mi moze powiedziec jak na własną ręke najlepiej i najtaniej załatwić nocleg w Łodzi?
Łódź KaliskaFurion pisze:Na której "Łodzi" pkp trzeba wysiąść z cioponga? W sensie żeby najbliżej było, ma się rozumieć.
Łódź:
Widzew
Kaliska
Fabryczna
Żabieniec
Andrzejów
Niciarniana
Gime more Guns! Guns'N'Roses
(...)now holidays come,and then they go,nothin new to gain,collect another memory..when I come home, late at night, don't ask me where I've been, just count your stars I'm home again..you could be mine, you could be mine,you could be mine, mine, mine(...)
(...)now holidays come,and then they go,nothin new to gain,collect another memory..when I come home, late at night, don't ask me where I've been, just count your stars I'm home again..you could be mine, you could be mine,you could be mine, mine, mine(...)
Prawda to.G'N'R pisze:Łódź KaliskaFurion pisze:Na której "Łodzi" pkp trzeba wysiąść z cioponga? W sensie żeby najbliżej było, ma się rozumieć.
Łódź:
Widzew
Kaliska
Fabryczna
Żabieniec
Andrzejów
Niciarniana
Dodałem nowe drużyny do listy i wygląda na to, że ten limit 300 zaraz pęknie. Ludzie, wy nie macie co robić z wolnym czasem tylko plastikowymi ludzikami się bawić?
O już pękł bo nie zauważyłem jeszcze jednego info. Nie jest dobrze, bo nie chciałbym, żeby zabrakło miejsc dla wszystkich chętnych, ale nie ma możliwości żeby to jakoś lepiej ogarnąć bo po prostu brakuje stołów i terenów, dlatego prosiłbym o szybką informację jeśli któraś drużyna się wycofa.
Ostatnio zmieniony 15 sie 2009, o 13:05 przez b_sk, łącznie zmieniany 1 raz.
A licky boom boom down!!!
chyba trzeba myśleć o ponownym zwiększeniu limitu - na 2 tygodnie przed jest już 60 drużyn.
a przy okazji czy drużyny:
30. Czerstwe Śledzie
43. Czerstwa Śledzie
to nie to samo ?
30. Czerstwe Śledzie
43. Czerstwa Śledzie
to nie to samo ?
Ostatnio zmieniony 15 sie 2009, o 13:29 przez Asassello, łącznie zmieniany 1 raz.
brakuje jeszcze jednego SNOTa, SNOTów w sumie bedzie 3b_sk pisze: Dodałem nowe drużyny do listy i wygląda na to, że ten limit 300 zaraz pęknie. Ludzie, wy nie macie co robić z wolnym czasem tylko plastikowymi ludzikami się bawić?
O już pękł bo nie zauważyłem jeszcze jednego info. Nie jest dobrze, bo nie chciałbym, żeby zabrakło miejsc dla wszystkich chętnych, ale nie ma możliwości żeby to jakoś lepiej ogarnąć bo po prostu brakuje stołów i terenów, dlatego prosiłbym o szybką informację jeśli któraś drużyna się wycofa.
co do terenow czy stolow to uderz do Warszawy... ktos bedzie jechal samochodem moze 2-3 blaty zaladowac na dach... wezma tak 10 blatow i juz troche to pomoże
co do terenow to kazdy mysle moze wziasc po pare kartonow, my jedizemy 4 samochodami i bysmy napewno mogli jakies wziasc, starczy wtedy zrobic tak zeby tereny poszczegolnych klubow staly na jakichs okreslonych rzedach stolow (np tereny SNOT rzad 4,5), zrobic rozpiske gdzie co jest i tyle...kazdy zbierze swoje tereny po turnieju i wsio, tylko jasno okreslcie czy chcecie dodatkowe tereny na jakis tydzien przed turniejem...
DMP powinno zdecydowanie byc turniejem bez limitow i wszyscy powinni zrobic co sie da zeby tak bylo
pzdr
Taa, to to samo było. Musiałem dostać dwa zgłoszenia i nie zauważyć.Asassello pisze:chyba trzeba myśleć o ponownym zwiększeniu limitu - na 2 tygodnie przed jest już 60 drużyn.
30. Czerstwe Śledzie
43. Czerstwa Śledzie
to nie to samo ?
Co do limitu to fajnie by było, ale już teraz tereny/stoły będą kombinowane. Zobaczymy jak to będzie wyglądało. Jak będzie tylko parę drużyn ponad limit to nic nie da rady zrobić, ale jak będzie tych nadprogramowych osób większa ilość to może spróbujemy pożyczyć stoły na przykład z Poznania.
Ostatnio zmieniony 15 sie 2009, o 13:34 przez b_sk, łącznie zmieniany 1 raz.
My już w planie mamy wywiezienie wszystkich Warszawskich, Plockich i Włocławskich stołów do Łodzi i to i tak za mało.thurion pisze: co do terenow czy stolow to uderz do Warszawy... ktos bedzie jechal samochodem moze 2-3 blaty zaladowac na dach... wezma tak 10 blatow i juz troche to pomoże
Myślę, że z terenami tak się to będzie musiało skończyć bo ich po prostu brakuje i od razu inforumuję, że jak ktoś może na takiej zasadzie przywieźć tereny to będziemy bardzo wdzięczni.co do terenow to kazdy mysle moze wziasc po pare kartonow, my jedizemy 4 samochodami i bysmy napewno mogli jakies wziasc, starczy wtedy zrobic tak zeby tereny poszczegolnych klubow staly na jakichs okreslonych rzedach stolow (np tereny SNOT rzad 4,5), zrobic rozpiske gdzie co jest i tyle...kazdy zbierze swoje tereny po turnieju i wsio, tylko jasno okreslcie czy chcecie dodatkowe tereny na jakis tydzien przed turniejem...
DMP powinno zdecydowanie byc turniejem bez limitow i wszyscy powinni zrobic co sie da zeby tak bylo
Przejdzie. Ja bym i tak jednej od drugiej nie odróżnił.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
to się okaże
Snot III był wczesniej zgłaszany tylko pominięty.
- morgan10005
- Falubaz
Macie jakiś transport stołów z Warszawy??My już w planie mamy wywiezienie wszystkich Warszawskich, Plockich i Włocławskich stołów do Łodzi i to i tak za mało.