Przetestuj swoją rospę! 15.08 ZASADY DMP

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
SoCiu
Wodzirej

Re: Przetestuj swoją rospę! 15.08 ZASADY DMP

Post autor: SoCiu »

Blisko,dobre warunki,wakacyjny klimat- ogólnie zajebisty turniej i tyle, kto nie był niech żałuje :wink: .W sumie to mam szybciej niz na narbutta ^^.Gratulacje dla wygranych, dzieki dla przeciwników za miłe bitwy i przypomnienie jak się w te klocki gra.

Awatar użytkownika
marcus_cheater
Oszukista

Post autor: marcus_cheater »

Dajcie wyniki, bo ciekawi mnie który jestem. 8)
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Było super, mimo, że wyniki żenujące. Wyjątkowo wakacyjna atmosfera, ale brakowało trochę luzu (godzinnych odstępów między bitwami :)). Gdybym mieskzał w Wawie, jeździłbym na wszystkie turnieje do Pomiechówka.

Jedzie sobie człowiek na prowincję, zeby nabić punkty do ligi, a tu wampiry, demony, wampiry ;)

Około 35 punktów z bitew - w sumie nieźle, jak na takich przeciwników. Dziękuję Barbowi, Kalafiorowi i Kielonowi za bitwy.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
dziekanotr
Wodzirej

Post autor: dziekanotr »

dzieki wszystkim za turniej, dajcie juz wyniki;D

Zyraf
Chosen of Slaanesh

Post autor: Zyraf »

1 Kalafior
2 Duke
3 Żyraf
4 Żaba
5 Dastor
6 Gąsior
7 Kołata
8 Barb
9 Pedros
10 Shino
11 Szwentas
12 Jacek Kaczmarski
13 Jankiel
14 Kielon
15 Dziekan
16 Jasiuuu
17 Oziu
18 Marek Golan
19 Slanesh
20 Arecki
21 Marek
22 Zielony
23 Rafix
24 Cyryllo
25 Misiek
26 Karol
27 Dajed
28 Sociu
29 Celedor
30 Paweł Krauze
31 Gobos
32 Rafał
33 MANdRES Mam Dres!
34 Patryk

Awatar użytkownika
goboss
Masakrator

Post autor: goboss »

Świetny turniej. Nie mogę się doczekac następnego.
Jak na pierwszy turniej singlowy WE nie było źle uważam.
0:20 (Żyraf), 4:16(cyryllo) i 12:8(Manfred). Dzięki przeciwnikom za grę i Slaneshowi za podwózkę.

Pozdro

Awatar użytkownika
RAFIX
Falubaz

Post autor: RAFIX »

tur mega fajny szkoda ze wcześniej tam nie dotarłem, teraz postaram się wpadać na każdy
dzięki za grę moim przeciwnikom i gratuluje zwycięzcą oraz familiarowi który demotywował moją armie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
Fisch
<><

Post autor: Fisch »

Ja natomiast nie dałem rady przyjechać czego bardzo żałuję. Miałem wezwanie na komende po moich nocnych incydentach 8)

Zróbcie w nastepną sobotę, juz będę grzeczny
Obrazek

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

Kurcze w Pomiechówku są najlepsze turnieje. :) Wielki ukłon w strone organizatorów.
Zróbcie 2 dniówke, a na pewno mnie nie zabraknie. :D
Już z Jasiem rozkminialiśmy kolonie w Pomiechówku. :P ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

Turniej FEST! :wink:
Jak zwykle zresztą w Pomiechówku, naprawdę jesteście mega, te turnieje są wypasione! :wink:

Właśnie sobie uświadomiłem, że po tym jak Kielon mnie namówił na powrót do grania to jednym z pierwszych turnieji był Pomiechówek! :wink:

relacja:
I bitwa i Mandres :D Szukałem 15 minut kto to w ogóle jest :D okazał się nim Manfred :wink: Zrobił fatalny błąd w 2 turze, bloodtrister wyciął wampirzego generała i było po bitwie 20:0, za to mieliśmy sporo czasu na karkówkę i skrzydełka!
Grill to też obowiązkowa częśc turnieju w Pomiechówku!

II bitwa z Jankielem. Bardzo fajna bitwa. Flamery spisały się w pierwszej turze wybijając połowę gwardii, blodzio wyciął jedną jazdę, po czym przyjął szarże smoka (tutaj Jankiel miał pecha w rzutach, ale taka gra :wink: ). Smok został pokrojony, klocek jak zawsze niezawodny po kilku turach walki odepchnął hydre i skończyło się na 18:2

III z Gąsiorem, który mnie chyba coraz bardziej nie lubi :P taka klepanka na początku, pieski pozjadaly ghule i wbiły się w generała, wraithy walczyły z flejmerami i horrorami siekajac te peirwsze powoli, kluczowe było związanie oddziału zombie 2 oddziałąmi furii na ld generala i bsb, które gdyby nie furie wpadłyby w blodzia i zatrzymały go prawdopodobnie na całą bitwę. Wolny blodzio natomiast zabral się za krojenie black knightów od boku. Bitwa zakończyła się sporą maską do przodu. 20:0

Jak już pisałem turniej zajebisty, super nagrody! Szabla zaraz zawiśnie na mojej ścianie, bardzo dobre paringi, można było poćwiczyć przed DMP. Atmosfera i klimat Pomiechówka też niezastapione. Napewno wpadnę nastepnym razem! :wink: 8)

Podziękowania:
Wszystkim organizatorom, przede wszystkim Żyrafowi. Przeciwnikom za spoko bitwy, mojej ekipie samochodowej za podróż, mafredowi za naukę jak być twardzielem 8) i mojemu szczęśliwemu kapeluszowi! :wink:

P.S. Pozdrówcie rudowłosą koleżankę :P :twisted: :roll: :wink:
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

brakowało troszkę czasu między bitwami ale długie bitwy pełne rozkmin a nie jakieś 1200 : P

pozatym jak zwykle zajebiście

[-o< byle do września

podzięki dla moich przeciwników, ludzi z którymi się bawiłem i tej słodkiej suczki która pierdziała mi pod stołem podczas III bitwy.

największe pozdro należy się organizatorom oraz ekipie z Imperium : 0 takie szable to na najwięszkszych masterach się dostaje a tu taki zonk : ) ceny też były przystępne szkoda że nie doczytałem o tym info i byłem bez kasy na turze : /

Awatar użytkownika
Marek G
Kretozord

Post autor: Marek G »

Dzieki organizatorom z fajny turniej i przeciwnikom za bezcisnieniowe bitwy.

Imperium nie dziekuje, bo nic nie wygralem :). Ale tak poza tym, to fajnie, ze pojawia sie nowy osrodek/sklep battlowy.

Awatar użytkownika
Angel
Wałkarz
Kontakt:

Post autor: Angel »

Polecam się:).

Jasiuu to napewno nie ostatni turniej gdzie wpadnę z pudełkami. Ale tym razem mam zamiar coś tam sklecić w najbliższym czasie sobie powalczyć znowu.
Sklep w Nowym Dworze Maz
www.Imperium.prv.pl
gg 5296007
mail imperium0@wp.pl

Awatar użytkownika
Marek G
Kretozord

Post autor: Marek G »

Spoko zdjecia :).

Swoja droga, tak mi sie przypomnialo jak ogladalem te zdjecia, zasada terkow, ze moga sobie latac w lesie - chyba najglupsza zasada w battlu.

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

Imperium też się spisało :wink:
Taka promocja to zachęca 8)

Jasiu, już Ci pisałem porównania Pomiechówka do masterów, pomiechówek gniecie mastery :wink:
Jest taniej, jest grill, jest ogródek, można chlać na terenie, jest grill, są wyjebane nagrody, a jak byl dwudniowy to już wogóle faza byla :wink:
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

Cauliflower pisze:Jest taniej, jest grill, jest ogródek, można chlać na terenie, jest grill, są wyjebane nagrody, a jak byl dwudniowy to już wogóle faza byla :wink:

i jeszcze grill!

Awatar użytkownika
SlanesH
Falubaz

Post autor: SlanesH »

turniej super :)

rada do imperium: wozcie wiecej farbek, kleju i tym podobnych rzeczy, takie rzeczy kazdy battlowiec ptorzebuje, a na ogol bedzie mial przy sobie kase na jakas farbke, na boxa niekoniecznie ;) sprowadzacie terradony?
Moja galeria - klik!
Maluje za kasę - klik!

cyryllo
Mudżahedin

Post autor: cyryllo »

zapomniałeś wspomnieć że nauczyłeś się tankować samochód :P

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

RAFIX pisze:tur mega fajny szkoda ze wcześniej tam nie dotarłem, teraz postaram się wpadać na każdy
dzięki za grę moim przeciwnikom i gratuluje zwycięzcą oraz familiarowi który demotywował moją armie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Spoko RAFALE - polecam sie na przyszlosc :P

Co do samego turnieju - naprawde wszystko spoko, pomimo iz nie gralem.
Aura otaczająca Pomiechówek sprzyja dobremu samopoczuciu :D

I taka rada i zarazem zal do orgów: Jezeli jest niepazyscie, a przyjezdza do was gracz by przetestowac rozpe to chyba jeden z was powinien odstapic miejsca??!!??

Poza tym wszystko ok.

Awatar użytkownika
Zielony
Kretozord

Post autor: Zielony »

Pzdr dla orgow, szwentasa, Jacka i wogole. Bylo zajebiaszczo!!
Refleksje poturniejowe:
Demony ssa palke. Wbijam 6D3 impakty w psy khonowalskie czolgiem i zadaje 3 rany.
ZGROZA!!
Obrazek

ODPOWIEDZ