Szukam grupy/klanu czy coś w tym stylu.
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Kamil Kiwi
- "Nie jestem powergamerem"
Szukam grupy/klanu czy coś w tym stylu.
A więc tak jak w tytule szukam graczy zrzeszonych w klan czy coś w tym stylu, w Wawie podobno jest ich od groma.
Przez ostatnie 2 lata w warhammera zagralem 2-3 razy i teraz chce to zmienić.
w warszawie działają następujące klany (:) )
Nemezis - ale tutaj musisz mieć geny po trollu i pić jak stary rusek na syberii
Jeźdźcy Hardkoru - tutaj musisz polecieć w 20 minutowego ślimaka z Fishem albo ze Św Bararą wygrać w parterze/stójce
Bastion - nie przyjmuje nowych członków od wielu lat
Kult - musisz grać DE i pożyczyć je nam na DMP
pozdrawiam
(jeśli chcesz pograć to zapraszam na turnieje i do przesiadywania w faberach cytadeli i starym świecie)
Nemezis - ale tutaj musisz mieć geny po trollu i pić jak stary rusek na syberii
Jeźdźcy Hardkoru - tutaj musisz polecieć w 20 minutowego ślimaka z Fishem albo ze Św Bararą wygrać w parterze/stójce
Bastion - nie przyjmuje nowych członków od wielu lat
Kult - musisz grać DE i pożyczyć je nam na DMP
pozdrawiam
(jeśli chcesz pograć to zapraszam na turnieje i do przesiadywania w faberach cytadeli i starym świecie)
o i jeszcze był star produkcja ale już ich dawno nie ma - kolega nie o to pyta przecież , Shino czytanie ze zrozumieniem pytań powinieneś mieć w małym paluszku a tu co ? siadaj . dwa na koniec.
szejker jest z legionowo a inkwizytor wiadomo że nie przyjmie ; )
Ordin to taki microclubik : ) ale fakt zapomniałem
szejker jest z legionowo a inkwizytor wiadomo że nie przyjmie ; )
Ordin to taki microclubik : ) ale fakt zapomniałem
niestety ale mamy dość duże wymagania i z poprzedniej sesji rekrutacyjnej nikt nie przeżył więc też nikogo nie szukamy, bo miejsca w ogródku już nie mam
- Kamil Kiwi
nie za bardzo rozumiem co to za mroczne konkurencje :pJasiuuu pisze:Jeźdźcy Hardkoru - tutaj musisz polecieć w 20 minutowego ślimaka z Fishem albo ze Św Bararą wygrać w parterze/stójce
Tego spróbuje na 100%.Jasiuuu pisze:(jeśli chcesz pograć to zapraszam na turnieje i do przesiadywania w faberach cytadeli i starym świecie)
Ogólnie dzieki za odpowiedzi.
-
- Plewa
Zapraszamy do Cytadeli !
Ostatnio zmieniony 16 sie 2009, o 21:15 przez Sklep_na_KEN, łącznie zmieniany 1 raz.
A jak! Zapraszam! Ciebie też Jasiuuu. W ogóle mnie odwiedzajcie.
A ja ciągle zachodze w głowę... co Ty takiego zrobiłeś, że ze swoim znawstwem taktyki i strategii sie do Inkwizytora dostałeś ?RAFIX pisze:niestety ale mamy dość duże wymagania i z poprzedniej sesji rekrutacyjnej nikt nie przeżył więc też nikogo nie szukamy, bo miejsca w ogródku już nie mam
Zapraszamy do Earthshakera. Nie wazna armia, nie wazne umiejetności. Zapewniamy darmowe szkolenie na najwyższym poziomie !Kamil Kiwi pisze:A więc tak jak w tytule szukam graczy zrzeszonych w klan czy coś w tym stylu, w Wawie podobno jest ich od groma.
- Kamil Kiwi
Możesz mi opowiedzieć coś więcej o EarthShakerze? Gdzie sie spotykacie, czy macie jakieś forum itp.Kubcio pisze:Zapraszamy do Earthshakera. Nie wazna armia, nie wazne umiejetności. Zapewniamy darmowe szkolenie na najwyższym poziomie !
jam mam też inne umiejętności niż zmysł taktyki i strategii, no i mam ogródek
a jak tam spotkasz takiego rudego to uciekaj nie oglądając się za siebie
Tak, tak... setki razy to słyszałem. Moja babcia zawsze mówiła mi tak: Rude to wredne !RAFIX pisze:jam mam też inne umiejętności niż zmysł taktyki i strategii, no i mam ogródek
kiedys byly overrun, killing blow i black companyShino pisze:zapomniales o kilku starszych klanach xD z wawyJasiuuu pisze:
jeszcze sa earthshaker, inkwizytor i ordin
tak gwoli scislosci [/quote]
no tak, ordin ma chyba otwarta rekrutację cały czas.. niedawno barbarossa do nich wstąpił
ale sie zdziwisz, jak Ci cos pokazemy na DMPJasiuuu pisze: Jeźdźcy Hardkoru - tutaj musisz polecieć w 20 minutowego ślimaka z Fishem albo ze Św Bararą wygrać w parterze/stójce
Ech, co za czasy, pamiętam że kiedyś wystarczyło zdać do gimnazjumJasiuuu pisze:Nemezis - ale tutaj musisz mieć geny po trollu i pić jak stary rusek na syberii
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl