Cenna rada.. Nastepnym razem zabiorę farbki i kleje w odpowiednich ilościach. Dzieki:)rada do imperium: wozcie wiecej farbek, kleju i tym podobnych rzeczy, takie rzeczy kazdy battlowiec ptorzebuje, a na ogol bedzie mial przy sobie kase na jakas farbke, na boxa niekonieczniesprowadzacie terradony?
Ogólnie ten patent ze sprzedażą to zrobiony był tak na szybko .. chciałem pokazać że mam realnie towar mimo braku zdjęc na stronie:). Nie mam zamiaru kraść nikomu bazy zdjęc a zrobić ją samemu zajmie chwilę czasu i nakładu finansowego. Chciałem tez pokazać że jest duża baza modeli zdalnie sterowanych. Można kupić u mnie już sprzęt ASG który w końcu kiedyś doczeka się umieszczenia na stronie:) W planach będzie broń biała i akcesoria rycerskie..... I zobaczymy co jeszcze:P
GW przestało wypuszczać terradony z nieznanych mi powodów.. zgłebiać mi się nie chce.. to co jest na rynku to ostatnie niedobitki jak widzę ale w moim formularzu zamówień już ich nie ma.... Przy duzym zamowieniu mógłbym jeszcze pojeździć poszukać gdzieś z drugiej ręki żeby sprowadzić.
Pzdr
Angel