DMP Łódź 29-30 sierpnia 5x2250
Re: DMP Łódź 29-30 sierpnia 5x2250
ale też nie wszyscy ze zgłoszonych przyjadą
To drużynówka. Przyjadą.RAFIX pisze:ale też nie wszyscy ze zgłoszonych przyjadą
Odpadnie może skład lub 2.
pozdrawiam
Furion
pożyjemy zobaczymy, mam nadzieje ze tegoroczne DMP pobije frekwencją zeszłoroczne
Juz chyba przebiło
juz chyba sie nie odbylo jeszcze
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
Furion słusznie zauwazył ze znacznie mniejsze jest prawdopodobienstwo odpadania drużyn
- morgan10005
- Falubaz
już 66 teamów- a jeszcze 2 tygodnie
Fajnie by było zwiększyć jeszcze limit miejsc, żeby dla każdego starczyło bo szkoda żeby na tak prestiżową imprezę jak DMP nie dostało się tyle teamów z powodu braku miejsc. Co do stołów to tak jak wcześniej ludzie napisali to powinni Polconowcy pomóc - w końcu to jest w ich interesie żeby było jak najwięcej osób, a DMP już im zapewnie ich bardzo dużo.
Weź ogarnij, ojciec od klocka ma auto którymi moglby te blaty przewiesc, pogadaj tam z nimIce-T pisze:Pogadam z bielszczanami jeszcze ale myśle że bylibyśmy w stanie pożyczyć ok 20 stołów i tereny. Tyle ze musielibyście po nie wpaść jak coś to niech organizatorzy walą na gg lub PM
A co do 150 blatów z trójmiasta to juz ciekawsza opcja... Ja jestem tylko ciekaw czy oni tam maja miejsce zeby nas wszystkich pomiescic
a mnie interesuje czy jest w trojmiescie 150 blatów;p
Still wonderin...
Może paździerzową chatke buduje z tylu blatów to niezły apartamencik można postawić
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
czas sie przyznac 3miejskie kluby zafundowaly mi chatke nad jeziorem, co prawda jest to tylko sezonowy domek (ciezko jest ocieplic plyty wiorowe ) ale jakos daje rade !
zawsze myslalem ze Draconis ma kolo 70, my kolo 50, do tego dochodzi Spider, Rzeźnik, GameOx... ale moze zawsze zle myslalem, nie wykluczam
zawsze myslalem ze Draconis ma kolo 70, my kolo 50, do tego dochodzi Spider, Rzeźnik, GameOx... ale moze zawsze zle myslalem, nie wykluczam