KULTOWO Nie-DRUŻYNOWO VI czyli pre DMP
Re: KULTOWO Nie-DRUŻYNOWO VI czyli pre DMP
Mnie też wpiszcie. 

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
ooooo singiel!
a będzie szabla?

a będzie szabla?

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
a jaką chcesz, żebym z Tobą zagrał?
nowa armia właśnie się zaczęła komponować, premiera mam nadzieję w październiku, bedziesz zachwycony Gobos

nowa armia właśnie się zaczęła komponować, premiera mam nadzieję w październiku, bedziesz zachwycony Gobos

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Powiedział ten co gra słabą armią
za słabe te wampiry?
Ale mówię, już się wziąłem za coś nowego, bo mnie znielubicie
Będę potrzebował pare sparingów, to będziesz miał Gąsior okazję do rewanżu
Jasiu, co tam sword of might! Gąsior ma hate'a, musi gonić i wpadnie w manfreda
ojojoj

Ale mówię, już się wziąłem za coś nowego, bo mnie znielubicie

Będę potrzebował pare sparingów, to będziesz miał Gąsior okazję do rewanżu

Jasiu, co tam sword of might! Gąsior ma hate'a, musi gonić i wpadnie w manfreda

Dzięki Gąsior.
Nie mówię, że Kalafior jest słabym graczem. Chodzi o to, że gdyby nie grał tymi demonami to nie wiadomo jak daleko by zaszedł. Moim zdaniem jest to jedna z największych wad battla. Co z tego, że koleś gra 10 lat załóżmy WE (nie mówię oczywiście o sobie), jak przegrywa z kolesiem, który gra demonami niecały rok.
Nie mówię, że Kalafior jest słabym graczem. Chodzi o to, że gdyby nie grał tymi demonami to nie wiadomo jak daleko by zaszedł. Moim zdaniem jest to jedna z największych wad battla. Co z tego, że koleś gra 10 lat załóżmy WE (nie mówię oczywiście o sobie), jak przegrywa z kolesiem, który gra demonami niecały rok.
Bagoboss pisze:Dzięki Gąsior.
Kołata grał demonami może z 6 bitew (wraz z tymi 3 na turnieju) i nie dość że chyba nie przegrał jeszcze żadnej to nawet na 6 miejscu wylądował

Kalafior.Sęk w tym że ja VC gram prawie 10 lat a ty demonami odrobinę krócej chyba

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
hehe, ale te VC przez te 10 lat zawsze były mocne, nie zaprzeczysz
ja w sumie nie popieram grania cały czas jedną armią, bo to nudzi. Nawet Kielon te ukochane WE odstawił na półkę. Ja grałem póki co O&G, skavenami, bretą, chaosem, he, we, de, dow, vc i teraz doch
Każda jest inna, każda ma inny styl gryl, co jest fajne to to, ze jak grasz jakąś armią to potem wiesz jak grać przeciw tej armii
polecam!

ja w sumie nie popieram grania cały czas jedną armią, bo to nudzi. Nawet Kielon te ukochane WE odstawił na półkę. Ja grałem póki co O&G, skavenami, bretą, chaosem, he, we, de, dow, vc i teraz doch

Każda jest inna, każda ma inny styl gryl, co jest fajne to to, ze jak grasz jakąś armią to potem wiesz jak grać przeciw tej armii

- swieta_barbara
- habydysz
Sala zarezerwowana na niedziele. W kopercie zostawic cieciowi 300zl podpisane za co i dla kogo prosze.