Jagby jej glowe wyciac to moze byla by to ladna figurka
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Moderator: Yudokuno
A jak z szerokością nóg? Pasowałaby mi jako czarka na koniu (wymiennie, raz na koniu raz na pegazie), ale nie chcę jej nóg giąć za każdym razemIce-T pisze:ja mam gamezonową babkę na pegazie i można ja spokojnie zdjąc sa to osobne modele
Też mnie to w niej ujęłoIce-T pisze:Niestety nie mam zamiaru siejej pozbyć. Ma zbyt kształtne piersi
Zupełnie nie wiem jak to działa, ale jak jej się straaasznie długo przyglądam to w końcu zauważam głowę. Ale i tak mi nie przeszkadzaEltharion pisze:Taaa....
Jagby jej glowe wyciac to moze byla by to ladna figurka
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Ten spod Nazgula jest niezly, ale lotr ma troszke inna skale i wszystko tam jest jakby mniejsze.GarG pisze:Koń spod nazgula
Mnie się ten podoba, nie miałem niestety figurki w łapie, więc nie wiem jak z bliska.swieta_barbara pisze:A kto ma jakas fajna koncepcje na konia pod BSB? Zastanawialem sie nad koniem spod archaona, ale jest za duzy. Malhandir podobnie. Zwykly dark steed spelnia swoja role, ale chcialbym wiecej zgarniac z hobbystyki ^^
Mam tą panienke jest super. Do niej pasują 2 wiedzmy 5ed których niestety jeszcze nie mam ;>Stan pisze:Ja championki zrobiłem z wiedź, tanio i bez większego wkładu pracy.
A na hag proponowałbym tą panią:
http://www.reapermini.com/OnlineStore/N ... down/14078
Po pomalowaniu wygląda świetnie.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Kto szuka, ten znajdzieNijlor pisze:Popieram, sam próbowałem ją kiedyś kupić na Jotte, ale była niedostępna, pasuje idealnie, widziałem kiedyś na żywo