Pytania wszelakie ... ;)
Moderator: JarekK
Re: Pytania wszelakie ... ;)
a ja mam zlozone pytanie.
Jako ze kupilem (niestety nie mialem wyboru), polska wersje podrecznika, a wiem, jak to bywa z tlumaczeniami, to zastanawiam sie, jakie tutaj pojawily sie bledy... ktos to sprawdzal lub sledzil?
I tak na marginesie... czy mi sie wydaje, czy ogary chaosu nie sa fastem? :p
pzdr!
Jako ze kupilem (niestety nie mialem wyboru), polska wersje podrecznika, a wiem, jak to bywa z tlumaczeniami, to zastanawiam sie, jakie tutaj pojawily sie bledy... ktos to sprawdzal lub sledzil?
I tak na marginesie... czy mi sie wydaje, czy ogary chaosu nie sa fastem? :p
pzdr!
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta
- PIOTROSLAV
- "Nie jestem powergamerem"
Hej, mam pytanie.
Lord Chaosu z Diabolic Splendor na Smoku gdy przyleci w pobliże przeciwnika i przeciwnik testuje terror to czy ma -1 do Ld, skoro formalnie to smok a nie lord wzbudza strach....
Lord Chaosu z Diabolic Splendor na Smoku gdy przyleci w pobliże przeciwnika i przeciwnik testuje terror to czy ma -1 do Ld, skoro formalnie to smok a nie lord wzbudza strach....
Czy oddział na który Deamon Prince Slaanesh'a z Diabolic Splendour rzucił Hellshriek'a testuje się na panike na -1 ?
Do dupy z tymi ogarami, psy VC sa fastem... no ale z kolei one nie moga maszerowac bez wampira w poblizu, no i chosne pieski tanie sa...
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
idealne do odginania szarż, a fasta mają marudy
tak, po raz setny 

No i pieknego screena na jedna ture robia :] a fasta mamy, tyz prawda.RAFIX pisze:idealne do odginania szarż, a fasta mają marudy
A z ta podstawka to bylem przekonany ze wszytkie mounty specjalna maja wlasnie 50x50 zeby sie ladnie z konnica komponowac.
No ale nic, puki co dysku nie mam (ale wiem, ze warto sobie sprawic!), wiec nie ma problemu

dyskiem nie możesz się dołączyć do oddziału bo lata
Ha! Widzisz... i tego nie wiedzialem...RAFIX pisze:dyskiem nie możesz się dołączyć do oddziału bo lata