Skaven 7ed AB - czyli co wyszło z kanałów...

Skaven

Moderator: Hoax

Zablokowany
Myth
Szef Wszystkich Szefów

Re: Skaven 7ed AB - czyli co wyszło z kanałów...

Post autor: Myth »

A kiedy rzeczona impreza ma mieć miejsce?

Awatar użytkownika
gervaz
Kretozord

Post autor: gervaz »

za półtora miesiąca...

GreatJester
Chuck Norris

Post autor: GreatJester »

i niby miesiąc przed premierą armię pokażą?

Awatar użytkownika
Bananovitch
Chuck Norris

Post autor: Bananovitch »

Hmmm... z reguły nowe wzory figurek są pokazywane wcześniej niż premiera podręcznika ;)
http://laiglenid.blogspot.com/-jak Bananek Bretońców malował.

Awatar użytkownika
Master of reality
Oszukista

Post autor: Master of reality »

W kanałach ciemno jest więc ciężko zrobić dobre zdjęcia

MarsnTwix
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: MarsnTwix »

The Storm Hunt

Date: 3rd October, 2009
Venue: Warhammer World, Nottingham

Details: Known as Hellrider to the Norse, Headtaker to the Men of the Empire, and Soulbleeder to the Elves, the Vampire Lord known as Count Fenrir strikes fear into the hearts of all that hear his name. Now his wrath has fallen upon the Skaven of Cripplepaek.

Defeated by the verminous horde a century ago, Fenrir has re-gathered his strength and is now poised to slaughter every ratman that dwells in the festering mountain. But he has been betrayed, and the Skaven are prepared...

Bring your Skaven or Undead armies to swell the ranks, and all participants will also receive the special rules for Count Fenrir. Call the Warhammer World Store for more details.
Nie wiem czemu ale niepokoi mnie ten event :? Nie może z tego wyjść nic dobrego. Chyba, że nowy AB ;) Czego można się spodziewać dla szczurów po czymś takim?

Awatar użytkownika
GrzesiU^^

Post autor: GrzesiU^^ »

Czego można się spodziewać ? :D Skavenów, które będą anty-vampirze :P

Awatar użytkownika
Hobbit
Falubaz

Post autor: Hobbit »

Raczej w tę drugą stronę, skoro to wampiry mają dostać antyszczurzego herosa. (Tak jak WoCh dostały antytrupiego Harrego). Podobnie fluff nie jest dla szczurów zbyt przychylny jeśli chodzi o starcia z wąpierzami.

Ale powoli mi się zaczyna kończyć cierpliwość jeśli chodzi o nowego booka i kompletny brak przecieków :P
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

z pewnego źródła wiem że będzie plastikowy dzwonek i vermin lord który nie będzie special characterem :)

GreatJester
Chuck Norris

Post autor: GreatJester »

Może być...

Awatar użytkownika
Necromanter
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Necromanter »

Byś się Manfred tymi swoimi pewnymi źródłami podzielił z innymi!!
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne :)

Awatar użytkownika
Hobbit
Falubaz

Post autor: Hobbit »

Wtedy dopadną je Ehinowcy i nici z przecieków :P
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

Manfred pisze:z pewnego źródła wiem że będzie plastikowy dzwonek i vermin lord który nie będzie special characterem :)
Jeżeli by dali do tego co jest teraz Verminlorda napodobnej zasadzie do Greater Daemonów, to wreszcie byłaby jakaś porządna kontra ;)

Awatar użytkownika
gervaz
Kretozord

a ja czytałem na warseerze, że będzie plastikowy dzwon (z którego będzie można też złożyć inną maszynę - tzw. warp launcher) - a verminlorda raczej nie będzie.

http://www.warseer.com/forums/showthread.php?t=127430

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

Vermin będzie, naprawde źródło pewne w 99 % :)
coś jeszcze ma być fajnego w plastiku chyba Doomwheel ale tego pewny nie jestem

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

skąd oni biorą te ploty? możemy się zrzucić na kilo spaczeniowca dla jakiegoś skavena żeby wyniuchał co oni tam tak naprawdę szykują agree? :>

Awatar użytkownika
warkseer
Wodzirej

Post autor: warkseer »

Najprzebieglejszy z przebiegłych, mistrz czułego nosa, znający tajemnice, których jeszcze nikt nie wymyślił... LURKKK... Niestety jest zajęty sprzątaniem na Arenie... Szukajcie innego agenta... :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
gervaz
Kretozord

skąd oni biorą te ploty?
he he - stąd, skąd wszyscy - z dobrego źródła - a tak na poważnie, to część tych plotek na warseerze pochodzi od ludzi którzy podają się za pracowników gamesworkshop (harry, hastings, stepping-on-you) lub od różnych pracowników gw - najczęściej pracowników sklepów.

a verminlord faktycznie by się przydał - bo jak na razie skaveni nie są w stanie wejść w sensowną walkę wręcz z niczym, co jest lepsze od orka.

MarsnTwix

Post autor: MarsnTwix »

a verminlord faktycznie by się przydał - bo jak na razie skaveni nie są w stanie wejść w sensowną walkę wręcz z niczym, co jest lepsze od orka.
To ja może przytoczę taką sytuację: niewolnicy szarżują bok starożytnego stegadona z EoG, ginie trzech slavów. Starożytny przegrywa walkę dwoma punktami. A jeszcze nie powiedziałem, co zrobiły jezzaile :D To nie jest miejsce na taki spór ale chyba trochę przesadziłeś, że szczurki sobie nie radzą.
Raczej w tę drugą stronę, skoro to wampiry mają dostać antyszczurzego herosa. (Tak jak WoCh dostały antytrupiego Harrego). Podobnie fluff nie jest dla szczurów zbyt przychylny jeśli chodzi o starcia z wąpierzami.
Już lizaki dostały antyszczurze przedmioty. Czy to może oznaczać, że zbliża się WW i nowi, przegięci Skaveni zostaną znienawidzeni nawet przez graczy demonów? :D W końcu Skaveni to armia, na której GW może świetnie zarobić. Klimat już mają, wymagają dużej liczby figurek, więc wystarczy dać im przegięte zasady i słupki sprzedaży będą szybować...
a ja czytałem na warseerze, że będzie plastikowy dzwon (z którego będzie można też złożyć inną maszynę - tzw. warp launcher) - a verminlorda raczej nie będzie.
Myślałem, że tylko mnie marzą się szczurze transformersy :lol2:

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

MarsnTwix pisze:
To ja może przytoczę taką sytuację: niewolnicy szarżują bok starożytnego stegadona z EoG, ginie trzech slavów. Starożytny przegrywa walkę dwoma punktami. A jeszcze nie powiedziałem, co zrobiły jezzaile :D To nie jest miejsce na taki spór ale chyba trochę przesadziłeś, że szczurki sobie nie radzą.

Nie radzą sobie, ale fakt, raz udało mi się skończyć bitwę na PGA 2007 z Xetem jezzailami w jego strefie rozstawienia ;) (grał HE)

Zablokowany