DMP Łódź 29-30 sierpnia 5x2250

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Re: DMP Łódź 29-30 sierpnia 5x2250

Post autor: b_sk »

ataman pisze:daleko to od DMP ?
Nie daleko z tego co widzę.

To co zapodał Thurion to całkiem fajna oferta, jak nie chcecie się z akademikami pierdolić. Znalazłem jeszcze:
http://www.nazdrowiu.republika.pl/Oferta.htm
dalej ale też tanio
http://www.yhlodz.pl/
Schronisko młodzieżowe, więc powinno być tanio, ale niestety w centrum, więc trzeba dojeżdżać.
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

moment moment... czyli z sob na nd nie ma noclegu na sali ? :shock:

Awatar użytkownika
Kedziorson
Masakrator

Post autor: Kedziorson »

nie uwłaczając nikomu bo pewnie B_sk wypruwa sobie żyły żeby wszystko było ok ale to już staje się żałosne...polconowe gówno to jedno ale po takich masterowych doświadczeniach jakie piszecie (niestety jeszcze nie byłem w Łodzi na masterze) to dziwie się że DMP się tak skierowało... już samo załatwianie stołów i makiet z tak wielu ośrodków... ja wiem że 300 graczy to strasznie dużo...ale my w gorzowie przed ETC usiedliśmy i dziabaliśmy się pare dni z makietami, a stoły załatwiliśmy z jednego dodatkowego ośrodka...

mam nadzieje i szczerze sobie i organizatorom tego życze żeby po całej imprezie ktoś przytoczył moje słowa i napisał że się pomyliłem :D

pozdro, i tak przyjade!:D

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

trudno żeby jedna osoba bez problemów zrobiła mastera na 300 osób...

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

Przepraszam bardzo, nie musiałbym tego pisać, ale ktoś ładnie w c... leci. Ludzie piszą, starają się o miejsca i tak dalej, a tu i tak z tego nic. Ja już też zgłupiałem jak to będzie z noclegami. Szczególnie, że my jeszcze dojeżdżamy PKP z całkiem daleka...

Awatar użytkownika
Aro
Kretozord

Post autor: Aro »

Chłopaki pożyjemy, zobaczymy :D co będzie to będzie -> albo + albo - dla Łodzi hehehe
Thurion zapodał alternatywę i b_sk też więc coś się załatwi.
Obrazek

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Post autor: CzarnY »

Kedziorson pisze: ale po takich masterowych doświadczeniach jakie piszecie (niestety jeszcze nie byłem w Łodzi na masterze) to dziwie się że DMP się tak skierowało...
Ja bylem 2x na Mackach Wojny i uwazam ten turniej za genialny. Mam zaufanie do b_sk i jestem pewien, ze DMP bedzie dobrze zorganizowane.

A za noclegi, ktore zje*ali organizatorzy Polconu, naprawde nie mozecie winic chlopakow z Lodzi. Jesli ktos ma inne zdanie, to niech sprobuje zorganizowac jakis turniej przy wiekszej imprezie typu konwent - ja organizowalem i wiem, jakie zamieszanie potrafi sie zrobic. Shit happens, ale nie szukajmy winnych tam, gdzie ich nie ma.

Awatar użytkownika
Rzymek
Kretozord

Post autor: Rzymek »

no coż. Hotel który wam Thurion zalinkował - przeszukałem wiekszosc hoteli na serdecznym wkurzeniu gdy darowałem sobie akademiki i ten wydaje sie najsensowniejszy dlatego tam sie zwalamy Snotem. Dzwoniłem tam z sondą zanim zaczelismy zaklepywac i wszystkie kody dostaje sie na bierząco w dniu wplaty i jest b. dobry kontakt z właścicielem i jest o rzut javelinem od DMP wiec polecam. 8)
Ostatnio zmieniony 18 sie 2009, o 22:31 przez Rzymek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

ludzie, wyluzujcie cyce! bedzie git, wezcie najwyzej namioty :P spac mozna wszedzie, albo mozna w tym czasie pic wodke z kolegami, ja nie widze problemu :roll:
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

pod warunkiem, że będą tam spać sami batlowcy, a nie zbitek ludzi i z polconu i batlowców! No chyba, że mi ktoś przetrzyma aparat, figsy, kase i telefon :? w jakimś bezpiecznym miejscu.

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

Jasiuuu pisze:moment moment... czyli z sob na nd nie ma noclegu na sali ? :shock:
na sali nocleg jest - tyle zapewnił mnie koleś od akredytacji.

większości tu narzekających chodzi o znalezienie czegoś lepszego niż wspólna sala.
Obrazek

Awatar użytkownika
Jasiuuu

a jest coś lepszego od wspólnej sali ? toż to cały klimat cały soczek turnieju jest z sob na niedziele. to jak jing i jang. bitwy i wspolne trollowisko na sali. :P

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

wspolne batlowe bagienko troli o ile ma swoje urok o tyle wspolne batlowo elfie bagienko gdzie jest w opor przypadkowych osob juz takie slodkie nie jest ;)

Awatar użytkownika
Jasiuuu

wtedy jest najsłodsze bo nikogo do szczęścia nie brakuje :P

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

Macki nie sa genialne bo zawsze były 4 bitwy...
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Post autor: Gobos »

CzarnY pisze:
Kedziorson pisze: ale po takich masterowych doświadczeniach jakie piszecie (niestety jeszcze nie byłem w Łodzi na masterze) to dziwie się że DMP się tak skierowało...
Ja bylem 2x na Mackach Wojny i uwazam ten turniej za genialny. Mam zaufanie do b_sk i jestem pewien, ze DMP bedzie dobrze zorganizowane.

A za noclegi, ktore zje*ali organizatorzy Polconu, naprawde nie mozecie winic chlopakow z Lodzi. Jesli ktos ma inne zdanie, to niech sprobuje zorganizowac jakis turniej przy wiekszej imprezie typu konwent - ja organizowalem i wiem, jakie zamieszanie potrafi sie zrobic. Shit happens, ale nie szukajmy winnych tam, gdzie ich nie ma.
ten pan ma racje.
tez bylem na mackach i zaluje strasznie ze w tym sezonie nie beda masterem.

co do polconu, chyba czas odlaczyc DMP od tej imprezy bo jest coraz gorzej... zwlaszcza ze nastepny polcon i tak w Cieszynie chyba ma byc :D
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

@ Jasiuu jak będziesz większy :wink: to podobnie jak ja i inne osoby w podeszłym wieku dojdziesz do wniosku że sala pełna spoconych i rzygających samców to nie jest to...

ciekawe ile jeszcze nieudanych mariaży Konwentów z Turniejami Wfb ma mieć miejsce żebyśmy sobie podarowali współpracę (dla przypomnienia chociażby Krakon)

pzdr,
Ż.

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

ciekawe ile jeszcze nieudanych mariaży Konwentów z Turniejami Wfb ma mieć miejsce żebyśmy sobie podarowali współpracę (dla przypomnienia chociażby Krakon)
Za rok Polcon połączony z DMP już nie będzie na 100% bo jest w Cieszynie. Po pierwsze to na końcu świata, a po drugie w Cieszynie nie ma komu tego ogarnąć.
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
RAFIX
Falubaz

Post autor: RAFIX »

a ja tam trolom mówię nie i nie chciał bym aby na mnie w nocy narzygano lub oszczano i wole troche więcej zapłacić niż mieć z rana problem

Awatar użytkownika
Jasiuuu

:mrgreen: zgredy, pyzatym ja nie pije prawie : ) i eot z mojej strony na ten temat

o gustach nie ma dyskusji :)

ODPOWIEDZ