Pytania początkujących i niepewnych
Moderator: Yudokuno
Re: Pytania początkujących i niepewnych
Strzelac z killing blowem moga tylko WE z tego co wiem ale moze sie myle i ktos jeszcze
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
mam pytanie nie gram DE ale gram z DE dosyc czesto i w grze jest kociolek, jego zaloga ma frenzy i gdy jestem w zasiegu szarzuje na mnie i czy wtedy moze rzucac te bonusy z kociolka? bo w zasadach jest napisane ze nawet jak jest w close combat to moze ale na zdrowy rozum to chodzi o to ze ja robie szarze w kociolek a nie jak zaloga szarzuje. to jest moje pytanie przepraszam jezeli juz takie padlo ale ze wstepnego przegladania wyszlo ze nie ma:) a nie chce mi sie czytac wszsytkich stron bo troche ich jest
Ostatnio zmieniony 20 sie 2009, o 17:53 przez Arathor, łącznie zmieniany 1 raz.
- Andronicus
- Chuck Norris
Napisz to jakoś normalnie bo po dwukrotnym przeczytaniu Twojego posta nie zrozumiałem z niego kompletnie nic
Lifetaker nie ma AP
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
lifetaker-em możesz strzelić po ruchu, ale nie po marszu i nie trzy razy tylko raz trzy bolce
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Zalozmy ze mam obok siebie dwa bolce. Jeden z reaperow zostaje zniszczony przez cos tam, moge zaloga ktora przezyla dolaczyc do drugiego bolca i miec czterech zalogantow tam?
mozesz...
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kurde, ostatnio mam zagwozdkę. Smok zajmuje hero slot?
===
Dobra, pytania nie było.
===
Dobra, pytania nie było.
Ostatnio zmieniony 22 sie 2009, o 21:06 przez Elros, łącznie zmieniany 1 raz.
For the Witch King!
DE ('10) W/D/L Razem
9/4/7 20
DE ('10) W/D/L Razem
9/4/7 20
opłaca sie.