DMP Łódź 29-30 sierpnia 5x2250
Re: DMP Łódź 29-30 sierpnia 5x2250
YYyyyyy??? zdarzyłem?
Ty moze tak, ale czy ja? Jak nikt nas tam nie chce...
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
aha jeszcze jedno z logistyki
mam nadzieje ze wejsciowki jednodniowe bedzie mozna kupic przy wejsciu na sale w ktorej gramy, tak jak bylo to rok temu w ZG i nie bedzie trzeba bedzie sie po to paletac niewiadomo gdzie po konwencie...
milo by bylo jakby mozna bylo kupic wejsciowki na sob i ndz od razu
pzdr
mam nadzieje ze wejsciowki jednodniowe bedzie mozna kupic przy wejsciu na sale w ktorej gramy, tak jak bylo to rok temu w ZG i nie bedzie trzeba bedzie sie po to paletac niewiadomo gdzie po konwencie...
milo by bylo jakby mozna bylo kupic wejsciowki na sob i ndz od razu
pzdr
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Zakwaterowanie nas w ostatniej chwili razem z naćpanymi, LARPującymi Elfami...BOGINS pisze:Dla tych którzy nie wiedzą, są nierozgarnięci i ogólnie tępi:Jedy Knight pisze:Bardak.
potocznie: nieporządek, bałagan; bajzel, kołowacizna
Czyli JK określił DMP mianem bałaganu lub wzmocnionej formy - bajzlu...
Określ to inaczej.
Challenge.
BTW - new DMP competion idea.
http://www.youtube.com/watch?v=2wn4TD64yQQ
System pucharowy - przegrywający odpada.
Ostatnio zmieniony 20 sie 2009, o 09:27 przez Jedy Knight, łącznie zmieniany 1 raz.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Odpowiem ci to w iście fantasy stylu:
mały CHAOS
Mam nadzieję, że wszystko zostanie ogarnięte na miejscu. Będę proponował aby spośród sędziów miejscowych albo organizatorów wybrać tych którzy potem zostaną przewodnikami - do miejsc noclegowych... inaczej nikt nie pójdzie tym bardziej wróci z nich
mały CHAOS
Mam nadzieję, że wszystko zostanie ogarnięte na miejscu. Będę proponował aby spośród sędziów miejscowych albo organizatorów wybrać tych którzy potem zostaną przewodnikami - do miejsc noclegowych... inaczej nikt nie pójdzie tym bardziej wróci z nich
W sprawie akredytacji jeszcze.
Akredytacja została wysłana w terminie, czyli powinna być płatność 35 zł, a tu dostaliśmy maila z wyceną 45 zł za osobę. WTF ??
pls advise
Akredytacja została wysłana w terminie, czyli powinna być płatność 35 zł, a tu dostaliśmy maila z wyceną 45 zł za osobę. WTF ??
pls advise
- Shakin' Dudi
- Masakrator
fakt...nigdy więcej...RAFIX pisze:a ja tam trolom mówię nie i nie chciał bym aby na mnie w nocy narzygano lub oszczano i wole troche więcej zapłacić niż mieć z rana problem
Co do BS_K:
Dogadaj z chłopakami, że sam będziesz przyjmował pieniążki i sie zapytaj czy mogą oni płacić tylko po 35 zł od osoby, czyli 175 zł od drużyny. Którzy de facto nie będą brali udziału w reszcie Polconu. Batlowców interesuje tylko batl...na inne rzeczy poprostu nie ma czasu.
sobota to 25zł, a niedziela 15zł i powinno być razem 40zł. Nie ma zniżek na akredytacje inne niż na cały konwentMichał pisze: Akredytacja została wysłana w terminie, czyli powinna być płatność 35 zł, a tu dostaliśmy maila z wyceną 45 zł za osobę. WTF ??
Na to, żeby załatwić jakiś łatwiejszy sposób wpłaty jest szansa, na niższy wjazd nie ma.Shakin' Dudi pisze: Dogadaj z chłopakami, że sam będziesz przyjmował pieniążki i sie zapytaj czy mogą oni płacić tylko po 35 zł od osoby, czyli 175 zł od drużyny. Którzy de facto nie będą brali udziału w reszcie Polconu. Batlowców interesuje tylko batl...na inne rzeczy poprostu nie ma czasu.
Przez łikend zrobię dokładna obczajkę, czy jest więcej osób zgłoszonych, czy nie i czy ktoś się wykrusza. Dowiem się jak stoi sprawa ze stołami pod blaty i dam znać, czy jest szansa na zwiększenie limitu osób.Belaner7 pisze:Jak wygląda położenie drużyn poza pierwszą 60-tką?
A licky boom boom down!!!
Bilet na sobotę/niedzielę zawsze można kupić tak jak i przespać się na wspólnej sali, więc z tym nie będzie problemu.
A licky boom boom down!!!
Ja zamówiłem z drużyną akredytacje na cały Polcon i nocleg w terminie. nie trzymaliśmy odpowiedzi, odnośnie numeru konta na który powinniśmy wpłacić kasę. Jeżeli nie będzie uwzględniona nasza chęć wzięcia udziału w promocji (bo tym jest akredytacja), to czy nie można by ich postraszyć sądem??
Nie wywiązują sie z tego, co ogłosili na stronie, a prawo chyba zmusza ich do przestrzegania wszelkich promocji, które ogłosili.
Nie wywiązują sie z tego, co ogłosili na stronie, a prawo chyba zmusza ich do przestrzegania wszelkich promocji, które ogłosili.
Ten kamien jest po mojej stronie płota! = Nie! po mojej - wysoki sądzie!:)
Dobrze Ci się zdaje ;]Kalesoner pisze:Czy mi się wydaje czy Animosity wystawia cały damski team?
Jak tak to szacun!
Z pośród 70 klubowiczów odsetek aktywnie grających Pań wynosi 10%. I ta liczba stale rośnie ;]
----->HIT THAT!!!
pozdrawiam
Furion
Ja z tego powodu narzekać na pewno nie będe przypuszczam ze większa część męskiego społeczeństwa batlowego równieżFurion pisze:Dobrze Ci się zdaje ;]Kalesoner pisze:Czy mi się wydaje czy Animosity wystawia cały damski team?
Jak tak to szacun!
Z pośród 70 klubowiczów odsetek aktywnie grających Pań wynosi 10%. I ta liczba stale rośnie ;]
----->HIT THAT!!!
pozdrawiam
Furion
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Jak Ci skopią dupsko w plastikowe ludki to inaczej zaśpiewasz :GarG pisze:Ja z tego powodu narzekać na pewno nie będe