DMP Łódź 29-30 sierpnia 5x2250
- swieta_barbara
- habydysz
Re: DMP Łódź 29-30 sierpnia 5x2250
Czelendz!
Furion pisze:Jak Ci skopią dupsko w plastikowe ludki to inaczej zaśpiewasz :GarG pisze:Ja z tego powodu narzekać na pewno nie będe
Mogą mi skopać tylek, ( nawet sie na klapsa moge nastawić ) ale przynajmniej nie będzie gej party No cóż Furion moze ty lubisz zabawe z chłopcami ale ja jednak za tym nie przepadam ( no offens )
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
kurde, ubiegli mnie z czelendzem...
a i sie tak sklada, ze prawdopodobnie bede jechac nie z lublina, tylko z wawki w czwartek/piatek wiec bede mial jakies 2 miejsca (3 jak sie lubicie tloczyc) do lodzi, a stamtad bede jechac do poznania, takze bede mial 3-4 miejsca do poznania zapisywac sie
pozdro
a i sie tak sklada, ze prawdopodobnie bede jechac nie z lublina, tylko z wawki w czwartek/piatek wiec bede mial jakies 2 miejsca (3 jak sie lubicie tloczyc) do lodzi, a stamtad bede jechac do poznania, takze bede mial 3-4 miejsca do poznania zapisywac sie
pozdro
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Czyli nie musimy sie akredytowac wcześniej? wystarczy w sobotę rano, dobrze zrozumiałem?
kurde, wszystkie hotele w łodzi pozajmowane, czyzby przez battlowców?
kurde, wszystkie hotele w łodzi pozajmowane, czyzby przez battlowców?
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
W tym roku jedzie z nami 10 dziewczyn z czego 6 grających. Za rok składy Alfa i Beta W tym roku dziewczyny raczej na ogarnięcie i expa, ale za rok powinny być już nieźle wyszkoloneKalesoner pisze:Czy mi się wydaje czy Animosity wystawia cały damski team?
Jak tak to szacun!
Coedil pisze:W tym roku jedzie z nami 10 dziewczyn z czego 6 grających. Za rok składy Alfa i Beta W tym roku dziewczyny raczej na ogarnięcie i expa, ale za rok powinny być już nieźle wyszkoloneKalesoner pisze:Czy mi się wydaje czy Animosity wystawia cały damski team?
Jak tak to szacun!
sorry za malo wnoszacego posta
przyznam że jeden z prezniej rozwiajajacych klubów strike againCoedil pisze:W tym roku jedzie z nami 10 dziewczyn z czego 6 grających. Za rok składy Alfa i Beta W tym roku dziewczyny raczej na ogarnięcie i expa, ale za rok powinny być już nieźle wyszkoloneKalesoner pisze:Czy mi się wydaje czy Animosity wystawia cały damski team?
Jak tak to szacun!
w tamtej była frekwencja
w tej dodali do frekwencji team kobiet
Sie boje czym zaskoczą nas za rok
jak obserwuje sie scene WFB od nastu lat to ma sie swiadomosc normalnosci takiej sytuacjizafael pisze: przyznam że jeden z prezniej rozwiajajacych klubów strike again
zawsze jest rotacja... kazdy osrodek po kilku latach rozwoju upada, aby po kilku latach powstac... tak bylo ze Szczecinem i czarna dziura po odejsciu Wiatraka, tak bylo z nami przez kilka lat po odejsciu Pawełka, wydaje mi sie ze tak jest teraz z Lublinem (juz nie te czasy kiedy sie czytalo relacje z turniejow na 30-40 osob), a z kolei odwrotnie proporcjonalnie jest z Białymstokiem - nie bylo niczego a jest dobry osrodek z duza iloscia graczy, nic innego tylko 'zycie' w najczystszym wydaniu
a co do teamu kobiet, to nie ma to jak zrobic solidna maske i jednoczesnie moc podziwiac urodę przeciwnika
pzdr !!
EDIT:
rozumiem ze termin nadsylania rozp i dokladnych danych nie ulegl zmianie i jest to 26 VIII ?
takCauliflower pisze:Czyli nie musimy sie akredytowac wcześniej? wystarczy w sobotę rano, dobrze zrozumiałem?
A licky boom boom down!!!
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Już coraz starze te nogi na których stoi, coraz starszeŻaba pisze:i tylko klub na samogłoskę niestrudzenie, od lat stoi na straży Prawdziwych Wartości First to Fight
Ż.
Pomyślcie nad zmianą nazwy na inną samogłoskę np Emeryci albo żeby litery nie zmieniać to chociaż Inwalidzi
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Sugerujesz że Zaba był stary kiedy Battle był młody;)?
a widziales go kiedys mlodego ?
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
Moze Żaba ma 14 lat ? I co wtedy powiesz w sądzie?Jerzyn pisze:a widziales go kiedys mlodego ?
stary to on jest ale w parterze to go nie pokonasz
Siema, poszukuje ekipy z wroclawia która mnie przygarnie w podróży. Ktoś chętny?
Kocham to forumHD pisze:Połykasz?FemmeFatale pisze:CHCIAŁAM TYLKO WYSTAWIĆ MOJE USŁUGI
KLUB GIER BITEWNYCH "ROGATY SZCZUR"
O przepraszam w tym roku chyba pobijemy rekord frekwencji klubowej i DMP - 35 osóbzafael pisze:przyznam że jeden z prezniej rozwiajajacych klubów strike againCoedil pisze:W tym roku jedzie z nami 10 dziewczyn z czego 6 grających. Za rok składy Alfa i Beta W tym roku dziewczyny raczej na ogarnięcie i expa, ale za rok powinny być już nieźle wyszkoloneKalesoner pisze:Czy mi się wydaje czy Animosity wystawia cały damski team?
Jak tak to szacun!
w tamtej była frekwencja
w tej dodali do frekwencji team kobiet
Sie boje czym zaskoczą nas za rok
Postaramy się utrzymać niespodzianki na każdym DMP
@Thurion - Nie do końca zgodzę się z Tobą Thurionie. Za Wiatraka była silna ekipa (Wiatrak, Lucas, Moczul, Tomek F., w pewnym sensie Szczur) battla, ale nigdy klub. Od ponad roku w Szczecinie funkcjonuje klub, który w moim przeczuciu rozwija się w przerażającym tempie Oczywiście trzeba mocno pracować by utrzymać ten poziom.
Wracając do tematu głównego mam nadzieje, że czeka nas niesamowita zabawa na DMP lub jak kto woli krwawa wojna
pozdrawiam
Lucas
Ps. @Zafael - Musimy się zemścić na was za porażkę z przed roku