Moja armia Mrocznych Elfów
Moderator: Yudokuno
Re: Moja armia Mrocznych Elfów
Co do robienia kotła z modeliny.
Moim zdanie jest to genialny model pod względem grywalności i detali, wątpię aby nawet ktoś doświadczony potrafił go wiernie odtworzyć.
Moim zdanie jest to genialny model pod względem grywalności i detali, wątpię aby nawet ktoś doświadczony potrafił go wiernie odtworzyć.
Mam ~400 zł na wydatki obecnie w tym wliczam 60 zł na dwóch brakujących DR. I nie mam pojęcia cały czas, cyz kocioł czy smok HE z przeróbką na DE :/
For the Witch King!
DE ('10) W/D/L Razem
9/4/7 20
DE ('10) W/D/L Razem
9/4/7 20
ja mam do was pytanie i proszę o szybką odpowiedź bo to bardzo pilne!!!
zamierzam kupić smoka wampirzego i czy da się go w jakiś prosty sposób przerobić na black dragona???
jeśli tak to jak???
jest on sprzedawany za około 70zł, więc myślę, że warto...
zamierzam kupić smoka wampirzego i czy da się go w jakiś prosty sposób przerobić na black dragona???
jeśli tak to jak???
jest on sprzedawany za około 70zł, więc myślę, że warto...
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
ale nie będzie uznawany za prox prawda???
oczywiście zmienię jeźdźca na odpowiedniego...
oczywiście zmienię jeźdźca na odpowiedniego...
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
hmm...
na forum klubu batlowego napisali mi, że na DMP spokojnie przejdzie
czy nie ma po prostu wymogu wystawienia dość dużego smoka z jeźdźcem chociaż trochę przypominającego black dragona i musi być pomalowany...
na forum klubu batlowego napisali mi, że na DMP spokojnie przejdzie
czy nie ma po prostu wymogu wystawienia dość dużego smoka z jeźdźcem chociaż trochę przypominającego black dragona i musi być pomalowany...
akurat z vc to najmniejszy problem bo tam wystarczy dodać pare czaszek i kości i juz masz figsy z kazdej armii..
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Mam pytanie..
Jako ze juz przedstawilem w tym temacie moja armie a nie zwyklem sie powtarzac
Lepiej bylo by kupic 5 exe + bolec czy 10 BG ??(mam nadzieje ze nikt nie potraktowal mojego protestu na serio??)
Dopuszczam jeszcze 5 DR
Lepiej bylo by kupic 5 exe + bolec czy 10 BG ??(mam nadzieje ze nikt nie potraktowal mojego protestu na serio??)
Dopuszczam jeszcze 5 DR
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
na DMP nie ma oceny malowania -więc może przejdzie, o takie rzeczy jak dopuszczenie zawsze pytaj organizatora nie forumowych expertów
na innych masterach masz 90% że nie dopuszczą Ci figurki z kompletnie innej armii bez przeróbki, konwersji czy też innego wysiłku modelarskiego...
pzdr,
Ż.
na innych masterach masz 90% że nie dopuszczą Ci figurki z kompletnie innej armii bez przeróbki, konwersji czy też innego wysiłku modelarskiego...
pzdr,
Ż.
Albo 5 DR albo 10 BG, bo exeków już masz.Eltharion pisze:Mam pytanie..
Dopuszczam jeszcze 5 DR
Osobiście myślę ze BG to przynajmniej 15 z commandem.
Jak dla mnie wystaryczy, że smok będzie w kolorach armii i będzie współgrał z całością. Co z tego, że jest z innego booka ? Jeśli pasuje do reszty ? (ja używam smoka z HE )na DMP nie ma oceny malowania -więc może przejdzie, o takie rzeczy jak dopuszczenie zawsze pytaj organizatora nie forumowych expertów
Armia w trakcie formowania dopiero ale:
Hero na mantysi
Supreme souceress
Assassin
12 Warriorów
16 kuszników
20 Korsarzy
6 DR
5 CoK
10 BG
W najbliższych planach hydra i bolce. Jak widać na pierwszy rzut oka jest to zawartość batalionu + 4 dostawki. Harpii nie brałem bo są obleśne a nie jestem specjalnym zwolennikiem dostawiania modeli innych producentów (sic? ) tak więc czekam na nowe. Byłbym wdzięczny za sugestie w czym najlepiej utopić pieniądze w najbliższym czasie
Hero na mantysi
Supreme souceress
Assassin
12 Warriorów
16 kuszników
20 Korsarzy
6 DR
5 CoK
10 BG
W najbliższych planach hydra i bolce. Jak widać na pierwszy rzut oka jest to zawartość batalionu + 4 dostawki. Harpii nie brałem bo są obleśne a nie jestem specjalnym zwolennikiem dostawiania modeli innych producentów (sic? ) tak więc czekam na nowe. Byłbym wdzięczny za sugestie w czym najlepiej utopić pieniądze w najbliższym czasie
jeśli na początek chcesz grać na małe pkt. to dokup sobie dread lorda na cold one-ie, możesz go używać jako mastera na coldzie, oprócz tego musowo hydre i np. pudło warriorów żeby mieć tych 20 kuszników
jak na większe to jeszcze jedno pudło black guardów i smoka chyba, że chcesz grać na magii, wtedy zamiast smoka morathi na pegazie
pzdr
kamelot
jak na większe to jeszcze jedno pudło black guardów i smoka chyba, że chcesz grać na magii, wtedy zamiast smoka morathi na pegazie
pzdr
kamelot