Kila pytan poczatkujacego :P
Moderator: Gremlin
Re: Kila pytan poczatkujacego :P
Wszystkie forest spiryty mają magiczne ataki, konie wildów korzystają też z dodatkowego ataku gdy nie szarżują.
Hehe tylu ilu ludzi tyle opini.
Imho najlepsza opcja - 6 z sztandarem. Sprawdziłem na prawdę 5tke z WB, 6tke z WB i żadna nie sprawdza się jak taka zwyczajna 6stka.
Ale może po prostu tak mam farta?
Pozdrawiam i dzięki!
Imho najlepsza opcja - 6 z sztandarem. Sprawdziłem na prawdę 5tke z WB, 6tke z WB i żadna nie sprawdza się jak taka zwyczajna 6stka.
Ale może po prostu tak mam farta?
Pozdrawiam i dzięki!
- WitchHunter
- "Nie jestem powergamerem"
ja gram 6tke z WB... i się chłopaki spisują... dają rade wszystkiemu co mają w zasięgu swoich możliwości
Nie ma nigdzie napisać że to "magic" weapon.
I z tego co mi się kojarzy jest tak jak z boltem z steagdona (nie jest magiczny?). Jeśli dobrze pamiętam.
Jest to strzał w fazie ruchu, jednak podlega zasadom standardowego shootingu.
Oczywiście wszystko moim zdaniem, ale z tego co czytałem to to są zwykłe kamyki.
Pozdro
I z tego co mi się kojarzy jest tak jak z boltem z steagdona (nie jest magiczny?). Jeśli dobrze pamiętam.
Oczywiście wszystko moim zdaniem, ale z tego co czytałem to to są zwykłe kamyki.
Pozdro
- Bananovitch
- Chuck Norris
Blades of loec, chyba że będziesz grał z armią w której jest dużo bohaterów i czempionów. I na przyszłość pisz we właściwych tematach (oj dawno mnie nie było, nie ma komu opierdzielać ludzi Człowiek na moment przenosi się na inne forum i już lawina spamu ).
Z tego co pamiętam to i z dmuchawek i z bolca strzelasz w fazie shootingu, więc co ma piernik do wiatraka? Nie zmienia to faktu że ścieżka powinna przed nimi bronić (choćby z powodu że normalnie używają BSa do trafienia).Piotras pisze:Nie ma nigdzie napisać że to "magic" weapon.
Oczywiście wszystko moim zdaniem, ale z tego co czytałem to to są zwykłe kamyki.Pozdro
http://laiglenid.blogspot.com/-jak Bananek Bretońców malował.