Warshrine
Moderator: JarekK
-
- Mudżahedin
Warshrine
co to za model? na co jest dobry wogóle jaka jest zasada jego działania? ponoć model ma być dostepny w nowym roku? jakie widzicie jego zastosowanie?
może 2 rzut to 8edycja?:P:P swoją drogą słyszałem że w okolicach nowego roku razem z demon princem. były tez pogłoski o boxie warshrino-chariotowym.
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Jak uważacie - czy zasadę Giver of Glory warshrine może użyć sam na sobie? W AB jest napisane, że "gracz wybiera dowolną jedną jednostkę w odległości do 12 cali od ołtarza (...)"".
Nic natomiast nie jest napisane, że nie zasady GoG nie można użyć na ołtarzu.
Może też być taka sytuacja, że będą 2 warshriny (A i B). W zasadach jest napisane, że na 1 oddział można rzucać GoG z różnych ołtarzy i efekty się multiplikują. Czyli, kontynuująć moje pytanie z początku - czy można użyć GoG z ołtarza A na ołtarz B.?
Nic natomiast nie jest napisane, że nie zasady GoG nie można użyć na ołtarzu.
Może też być taka sytuacja, że będą 2 warshriny (A i B). W zasadach jest napisane, że na 1 oddział można rzucać GoG z różnych ołtarzy i efekty się multiplikują. Czyli, kontynuująć moje pytanie z początku - czy można użyć GoG z ołtarza A na ołtarz B.?
A czy GoG nie działa tak że bonusy dostaje tylko ten model w odziale co ma zasade EotG ?? np championi i bohaterowie w wypadku gdy WS jest na stole. Bo chyba cały klocek np Chaos Knightów nie moze dostac bonusu tylko modele które maja EotG co nie ??
A potwory? czyli taki smok lub mantikora dostaja bonusa? czy tylko lord jadacy na potworze? tzn jezeli dam bonusa ze shrina to dostaje go tylko lord, lord z potworem czy moze musze wybrac lorda lub potwora?
No i możesz na nowy oddział rzucić, ale wcześniejszy bonus znika.
- Wiewior-lbn
- Chuck Norris
czyli jak rzuce na knightsów a w nastepnej turze na warriorów to ten z knightsów znika ?
- Zed Zediculus
- Mudżahedin
Czy wiadomo, kiedy GW wyda figurkę Warshrine? Miała się ponoć ukazać po wakacjach, a nic o niej do teraz nie wiadomo... ![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)