Fotka nowych clanratów!
Fotka nowych clanratów!
Jak w temacie!
http://4.bp.blogspot.com/_8L7_ydYa4BY/S ... h/rats.jpg
Mi osobiście bardzo się podobają, czuć, że nowe pudełko z 20 plastikami da sporo opcji do poskładania, i nie będą już wyglądać jak klony.
Mi osobiście bardzo się podobają, czuć, że nowe pudełko z 20 plastikami da sporo opcji do poskładania, i nie będą już wyglądać jak klony.
Jak dla mnie to dużo lepiej wyglądają, na pewno łatwiej będzie ich poustawiać, bo są bardziej "zwarci" niż poprzednie clany.
Żebyś się nie przeliczył z tymi 20 plaskikami. Prędzej będzie po 16 albo 10 w pudełku.Saise pisze:Jak w temacie!
-
- Chuck Norris
Ja maże żeby tak nie było... ale to tylko marzenia... na 99% będzie 10 w pudle...
No to nowych graczy szczurów to zaboli
Modele fajne, ale:
1. Poza szkieletów do VC. Czyli nudno. Wszystkie clanraty będą w tej samj pozycji.
2. Łapki i biceps bardzo podobny do rąk ghuli.
Panowie z GW poszli na łatwiznę, dorabiając na gotowych modelach z VC łebki, futro, ogon i trochę więcej zbroi ;/
1. Poza szkieletów do VC. Czyli nudno. Wszystkie clanraty będą w tej samj pozycji.
2. Łapki i biceps bardzo podobny do rąk ghuli.
Panowie z GW poszli na łatwiznę, dorabiając na gotowych modelach z VC łebki, futro, ogon i trochę więcej zbroi ;/
Z tą liczbą 20 w pudełku nie wyskoczyłem sam. Liczba ta została podana przez źródło, z którego wyszło to zdjęcie - 4 nowe pudełka mają być:
-> Clanraci (20 w środku)
-> Plastikowe Stormverminy (10 w środku)
-> Screaming Bell / Jakaś nowa maszyna (w jednym pudełku dwa warianty, pewnikiem będzie też w środku plastikowy szary ser)
-> Doomwheel plastikowy.
-> Clanraci (20 w środku)
-> Plastikowe Stormverminy (10 w środku)
-> Screaming Bell / Jakaś nowa maszyna (w jednym pudełku dwa warianty, pewnikiem będzie też w środku plastikowy szary ser)
-> Doomwheel plastikowy.
I to jest dobra wiadomość. Nie ma co malkontencić, panowie. Ważne że szczurki w ogóle wyjdą i zasugerowali jakąś grubszą akcję z tym związaną... A co do wyglądu modeli to wszystko będzie lepsze od "armii Darwina", czyli legionu małpiszonów z 6 edycji... Oby tylko modele nie okazały się zbyt drobne.gervaz pisze:wiarygodne źródło na warseerze (hastings) podało, że nowych klanratów będzie po 20 w pudełku - za 20$, a stormów również 20 - za 30$.
- Master of reality
- Oszukista
IMO tylko ten pierwszy się nadaje, pozostali tacy jacyś schludni za bardzo I ten armor na tym środkowym taki wypolerowany, i jeszcze stopy okute. Nie to nie to
Racja, racja, w końcu inaczej pomalować nie można.
- Master of reality
- Oszukista
no niby tak,ale on wygląda jakby miał zbroję płytowa. Nie podoba mi się po prostu
Imperialne pancerze z dziurą na ogon, chociaż te chaosowe mogłyby mieć.