I teraz nie wiem co ... prosze nie pisać "wybierz ta która ma wg ciebie ładniejsze modele" albo "której klimat ci bardziej odpowiada"

DE narazie odejdą w cień ale nie myślę się z nimi żegnać

z góry dzięki
na nowe zasady? z look out sirem jadac w konnych demonetkach.. ba jadac nadal te swoje 20 cali... dajac calemu oddzialowi stalego warda... do mojego stylu gry nie pasuje, ale napewno jest to bardzo, na nowe zasady look outa, oplacalna jednostkaqwer pisze: -demon princa
wargora? sa ludzie ktorzy bardzo lubia, widzialem rozpe Ara, Boginsa...maja wargoryqwer pisze: -wargora/beastlorda
to samo co wyzej, to ze u nas nikt, czyli w zasadzie ja.. nie gra chaosem na gigantach nie oznacza ze sa do dupy, Dziop, Tigerius, obaj grali/graja gigantami, i z tego co wiem sobie je ceniąqwer pisze: -giganta
mozna jescze nie wykreslac: beast herdow, tuskgor chariotow, nurglingow, bestigorow, wszsytko ma swoje zastosowania i jest przydatne na stoleqwer pisze: -w specjalach mozna z listy skreslic wszystko poza : furiami/screamerami/minotaurami/demonicami na komikach/ (czyli odpada z wykozystywania az 11 jednostek ze specjali)
na nowe zasady? z look out sirem jadac w konnych demonetkach.. ba jadac nadal te swoje 20 cali... dajac calemu oddzialowi stalego warda... do mojego stylu gry nie pasuje, ale napewno jest to bardzo, na nowe zasady look outa, oplacalna jednostka
......w 9/10 w mortalowej armii, jedynym charakterem bestii majacym byt jest szaman kitrajacy skrolewargora? sa ludzie ktorzy bardzo lubia, widzialem rozpe Ara, Boginsa...maja wargory
to samo co wyzej, to ze u nas nikt, czyli w zasadzie ja.. nie gra chaosem na gigantach nie oznacza ze sa do dupy, Dziop, Tigerius, obaj grali/graja gigantami, i z tego co wiem sobie je cenią
.... nie mówie, ze niesa przydatne, szczegolnie herdy, ale ich nie zobaczysz .... moze jestem slepy, ale zarowno na turniejach, jak i w samych propozycjach mortalowych armi nurgligów niewidziałem nigdy, tak samo jak bestigorow, a charioty bestii, to sa oczywiscie tansze itd. itp. ale zjadaja cennego slota specjala, ktory czesto jest przeznaczany na cos innego[/code]mozna jescze nie wykreslac: beast herdow, tuskgor chariotow, nurglingow, bestigorow, wszsytko ma swoje zastosowania i jest przydatne na stole
uzylem raz, widzialem wiele razy, mimo tego ze jezdze rzadko i gram malo to i tak gram o gdzies 400% czesciej niz ty.. wiec widze wiecejqwer pisze:na nowe zasady? z look out sirem jadac w konnych demonetkach.. ba jadac nadal te swoje 20 cali... dajac calemu oddzialowi stalego warda... do mojego stylu gry nie pasuje, ale napewno jest to bardzo, na nowe zasady look outa, oplacalna jednostka
...ile razy UŻYŁEŚ albo WIDZIAŁEŚ demon princa w armii mortali ????
i tu sie oczywiscie zgodze, ale nie oznacza ze nigdy nie wystepujaqwer pisze:......w 9/10 w mortalowej armii, jedynym charakterem bestii majacym byt jest szaman kitrajacy skrolewargora? sa ludzie ktorzy bardzo lubia, widzialem rozpe Ara, Boginsa...maja wargory
heh, tak sie sklada ze dogry & spawny razem wystawiam chyba tylko ja... wiec wybacz jesli twoje komentarze odbieram zbyt osobiscie, ale nie wydaje mi sie... a giganty to bezuzyteczne g.qwer pisze:.....tak, tak jestes jedynym graczem chaosu w trojmiescie ........ giganty są b.fajne i uwazam je za najlepsza erke chaosu, ale zdecydowanie czesciej pojawiaja sie na polu bitwy drago ogry i spawnyto samo co wyzej, to ze u nas nikt, czyli w zasadzie ja.. nie gra chaosem na gigantach nie oznacza ze sa do dupy, Dziop, Tigerius, obaj grali/graja gigantami, i z tego co wiem sobie je cenią
jak nie widisz herdow to zaiste znaczy ze jestes slepyqwer pisze:.... nie mówie, ze niesa przydatne, szczegolnie herdy, ale ich nie zobaczysz .... moze jestem slepy, ale zarowno na turniejach, jak i w samych propozycjach mortalowych armi nurgligów niewidziałem nigdy, tak samo jak bestigorow, a charioty bestii, to sa oczywiscie tansze itd. itp. ale zjadaja cennego slota specjala, ktory czesto jest przeznaczany na cos innegomozna jescze nie wykreslac: beast herdow, tuskgor chariotow, nurglingow, bestigorow, wszsytko ma swoje zastosowania i jest przydatne na stole
Ojojoj, jako stary chaosiarz musze sie trochę niezgodzić ;]qwer pisze:co do wyborze jednostek to wygrywa oczywiscie chaos, ale co do mozliwosc ustawienia stylów grania to imho przewage maja wampiry :
mozna ustawic rozpiski konnicowe/graveguardowe/klockowe,bardzo duze mozliwosci robienia rozpisek bazujac na konkretnym charakterze (bd/necrach/strii/necro itd.)
Mimo olbrzymiej przewagi w mozliwosci wyboru jednostek, w chaosie na turniejach niektórych jenostek nigdy nie zobaczysz w armii mortali :
-wielkich dmonów
-demon princa
-wargora/beastlorda
-shaggotha (mimo iz to imho jedna z najładniejszych figurek w całym warhammerze)
-giganta
-w specjalach mozna z listy skreslic wszystko poza : furiami/screamerami/minotaurami/demonicami na komikach/ (czyli odpada z wykozystywania az 11 jednostek ze specjali)
wiec co z tego, ze chaos ma 3x mozliwosci ustawienia armii, skoro ponad połowa jednostek nigdy nie zoastanie przez ciebie wystawiaona na polu bitwy.
co do klimatu to zarówno slaaneshowy chaos jak i VC to b.klimatyczne armie, i co do klimatu to ty niema sensu sie rozpisywać.