Dark Riders
Moderator: Yudokuno
Egzecy na lwach to nic innego jak Coki.
Dzięki Jankol. Pod wzgledem technicznym też się staram i wychodzi coraz lepiej.
Do DMP bedize armia całkowicie gotowa więc zalożę temat i pokażę ja całą.
Eltharion ile lat grasz turniejowo w battla? Przegięcie to sa demony z papieru i kredek a takie juz widziałem. Ja juz widziałem dużo i jesli chodzi o pomysł to uważam że napewno nie mam sie czym powstydzić, a samo kompletowanie odpowiednich modeli kosztowało wezmała pieniędzy. Reaperowski orzeł który słyży mi za feniksa kosztował 140zł do tego GS i kasa dla konwertora (z pewnymi rzeczami nie byłem sobie w stanie poradzić) do tego jeżdziec i summoner całosć ok 250zł smok DE kosztuje najtaniszy nowy 135,-
Niestety orginalność kosztuje.
Dzięki Jankol. Pod wzgledem technicznym też się staram i wychodzi coraz lepiej.
Do DMP bedize armia całkowicie gotowa więc zalożę temat i pokażę ja całą.
Eltharion ile lat grasz turniejowo w battla? Przegięcie to sa demony z papieru i kredek a takie juz widziałem. Ja juz widziałem dużo i jesli chodzi o pomysł to uważam że napewno nie mam sie czym powstydzić, a samo kompletowanie odpowiednich modeli kosztowało wezmała pieniędzy. Reaperowski orzeł który słyży mi za feniksa kosztował 140zł do tego GS i kasa dla konwertora (z pewnymi rzeczami nie byłem sobie w stanie poradzić) do tego jeżdziec i summoner całosć ok 250zł smok DE kosztuje najtaniszy nowy 135,-
Niestety orginalność kosztuje.
jak zobaczysz moją hydrę/altar to zdechniesz (planowo na początku miął być żywiołak ale był za mały) Model specjalnie był ściągany ze stanów i przedstawia Blood Elf Priesta nieco skonwetowany a kumpel zajmuje się żeby przerobić czarodziejkę by wyglądała tak samo (altar i hydra zarazem)
Jeszcze jest dróga hydra a mianowice Chimera odpowiednio zrobiona (żeby płoneła) i hunterka nad nią
Planowo jeszcze za mengili będą już zaczołem konwertowanie bedą mieli katany w rączkach zamiast tych płaskich pałek (6 takich kosztuje 130zł) a mengil bedzie wygladał tak:
musze tylko jeszcze znalesc dla nich odpowiednią broń palną jakies arkebuzy albo cóś
będą to coś ala przywołani wojownicy choc może zamiast mengila dam jakaś czarkę która przywołuje owych panów
Aga sory za okrótny offtop
Jeszcze jest dróga hydra a mianowice Chimera odpowiednio zrobiona (żeby płoneła) i hunterka nad nią
Planowo jeszcze za mengili będą już zaczołem konwertowanie bedą mieli katany w rączkach zamiast tych płaskich pałek (6 takich kosztuje 130zł) a mengil bedzie wygladał tak:
musze tylko jeszcze znalesc dla nich odpowiednią broń palną jakies arkebuzy albo cóś
będą to coś ala przywołani wojownicy choc może zamiast mengila dam jakaś czarkę która przywołuje owych panów
Aga sory za okrótny offtop
Ogolnie modele PP sa swietne.
jak gralem WE zawsze pragnalem miec driady z tych modeli. Za 3 takie i masz 9 driad + 3 treekiny (szkoda ze slabe ;/)
Zastanawialem sie czy nie zrobic mengili/shadow z tych modeli:
Przeciwko takim Black Guardom chyba rowniez kazdy by chetnie gral
No i chyba mistrz - assasin
Rowniez za offtop Yodokuno przepraszam
jak gralem WE zawsze pragnalem miec driady z tych modeli. Za 3 takie i masz 9 driad + 3 treekiny (szkoda ze slabe ;/)
Zastanawialem sie czy nie zrobic mengili/shadow z tych modeli:
Przeciwko takim Black Guardom chyba rowniez kazdy by chetnie gral
No i chyba mistrz - assasin
Rowniez za offtop Yodokuno przepraszam
Ci kusznicy są ładni owszem ale wielgaśni są jak wielkości orka. Ale i tak nie miałbym nic przecowko nim. Co do tych BG to oni mają taki fajny kocioł z niego byłby idealny culdron
...DR to bardzo przydatny oddział bez 10 z kuszami nie wychodze z domu... :Dheheeh (Garg dzięki temu zdaniu nie offtopujemy przynajmniej w mniejszym stopniu) Buziaki dla Agi to ostatni post kupie ci winko jakies na DMP chyba ze flaszeczkę czy whatever
...DR to bardzo przydatny oddział bez 10 z kuszami nie wychodze z domu... :Dheheeh (Garg dzięki temu zdaniu nie offtopujemy przynajmniej w mniejszym stopniu) Buziaki dla Agi to ostatni post kupie ci winko jakies na DMP chyba ze flaszeczkę czy whatever
Ostatnio zmieniony 23 sie 2009, o 21:32 przez Ice-T, łącznie zmieniany 1 raz.
No panowie idzcie z tym do działu alternatywne figurki
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Tak nt. kociołka z Vessela
http://images44.fotosik.pl/156/2f407c28a70d1d4a.jpg
http://images46.fotosik.pl/156/04019206366a5b89.jpg
http://images44.fotosik.pl/156/2f407c28a70d1d4a.jpg
http://images46.fotosik.pl/156/04019206366a5b89.jpg