1700 WocH Nurgl
Re: 1700 WocH Nurgl
Te demony zmiażdżone przez Trupanka to moje zlamiłem strasznie, ale tak nieziemski rzutów dawno nie widziałem w orkach
Profesjonalne usuwanie wgnieceń z karoserii samochodowych i skutków gradobicia.
I tak masz mistrza żeby demonami od orków dostać
A Ty Krzyśku czemu się dziwisz?! Trupank jest z Vendetty, klubu z najlepszymi i czołowymi graczami! Pozatym, tydzien przed DMP musiał zrobić jakiś wielki come back. Jeszcze jakiś flejm na forum i cała polska znowu przypomni sobie kim jest Pączuś i na dźwięk jego imienia będą drżeć ze strachu
A co do warriorów którzy pojechali wampiry to po prostu butan miał gorszy dzień! Zresztą niech sam się tłumaczy
A Ty Krzyśku czemu się dziwisz?! Trupank jest z Vendetty, klubu z najlepszymi i czołowymi graczami! Pozatym, tydzien przed DMP musiał zrobić jakiś wielki come back. Jeszcze jakiś flejm na forum i cała polska znowu przypomni sobie kim jest Pączuś i na dźwięk jego imienia będą drżeć ze strachu
A co do warriorów którzy pojechali wampiry to po prostu butan miał gorszy dzień! Zresztą niech sam się tłumaczy
To do Kosma było.
Spoko, ja to rozumiem. Też kiedys zebrałem do zera od kolegi, którego bym o to nie podejrzewał. NIemniej, zwykle takie wydarzenia zaskakują.A co do warriorów którzy pojechali wampiry to po prostu butan miał gorszy dzień!