Skaven 7ed AB - czyli co wyszło z kanałów...
Moderator: Hoax
Re: Skaven 7ed AB - czyli co wyszło z kanałów...
Ta okładka jest taka piękna że ustawiłem ją sobie jako tapetę. (Mam nadzieje że nowy dzwon będzie brzydki i plastikowy bo sobie kupiłem "stary" )
Bardzo mnie ucieszyły te wieści o nowych modelach, choć mam do sklejenia 2 boxy clanratsów (i dwa już sklejone...). Dzowny mam obydwa, trzeci będzie ładnie koło nich wyglądał.
Naprawdę ciekawe co wymyślą.
Niektórzy się martwili o przecieki, a tu nagle ruszyło jak z kopyta.
A nasza cieszy oko, żeby tylko zawartość ucieszyła małe, czarne serduszka pompujące zepsutą krew...
Naprawdę ciekawe co wymyślą.
Niektórzy się martwili o przecieki, a tu nagle ruszyło jak z kopyta.
Nie sprzedałbym nawet przy obsyśniętych zasadach - stara miłość nie rdzewieje.Rakso_The_Slayer pisze:Mam nadzieję, że zasady też będą równie fajne żebym nie musiał sprzedawać tej armii.
Wg mnie akurat tę od WoC to wgniata w ziemię nawet okładka "Płomyczka" z sierpnia '83. Jest skrajnie przekombinowana (te latające czachy, arhhh, mhrok ).Voodoo pisze:IMO tą od WoC wgniata w ziemię, oby treść była ciekawa
A nasza cieszy oko, żeby tylko zawartość ucieszyła małe, czarne serduszka pompujące zepsutą krew...
Też pierwsze co przykleiłem nos do monitora żeby wyłapać nowe modele z okładki To w tle wygląda jak skaveńska odpowiedź na konia trojańskiegoPrzyjżyjcie się dobrze tej okładce - wydaje mi się, że w tle widzę jakiś wielki kolczasty pysk, który nie jest ratogrem!
warseer podaje, że ma być 20 stormverminów w pudełku. Przyjżyjcie się dobrze tej okładce - wydaje mi się, że w tle widzę jakiś wielki kolczasty pysk, który nie jest ratogrem!
zapewne będę jednym z nielicznych polaków który świeżutkiego i pachnącego booka skaveńskiego będzie miał w rękach jako pierwszy więc z pewnością od razu napiszę wam raport z fluffu i zamieszczę zdjęcia!
a co do okładki to tak średnio mi się podoba... a w tle widzę dziwną konstrukcję z dzwonem ale czy jest nowy dzwon? hmm
@k0zi ten warlord to stara dupa jest nic nowego lustria się kłania
a co do okładki to tak średnio mi się podoba... a w tle widzę dziwną konstrukcję z dzwonem ale czy jest nowy dzwon? hmm
@k0zi ten warlord to stara dupa jest nic nowego lustria się kłania
Ostatnio zmieniony 22 sie 2009, o 22:21 przez Kefas, łącznie zmieniany 1 raz.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Wiesz... moją armią nr 1 są i będą krasnoludy i ich się nie pozbędę choćby nie wiem jak beznadziejne zasady mieli i grać nimi tez nie przestane. Co do skavenów to jeżeli zrobią z tego armię bez klimatu spaczenia, szaleństwa, nieprzewidywalności etc to już raczej nie będą mnie już szczególnie kręcić.KrzysiekW pisze:Nie sprzedałbym nawet przy obsyśniętych zasadach - stara miłość nie rdzewieje.Rakso_The_Slayer pisze:Mam nadzieję, że zasady też będą równie fajne żebym nie musiał sprzedawać tej armii.
To akurat jest stary model. O ile się nie myle (a co do skavenów znawcą nie jestem wiec mylić się mogę) to z warlord z Lustrii. Więc żadna nówka.k0zi pisze:hmm... more info??
nie wiem co to jest i skąd to jest = oprócz tego, że to SKAVEN WARLORD
No to się w końcu coś ruszyło, choć tym samym wszystkie te ploty pochodzące z Warseera dotyczące Bestii i TK są pewnie wątpliwej jakości. Dobrze, że Panowie z GW w końcu zdecydowali się którą armię wydadzą. Jeśli chcieli zrobić nam nieposdziankę to im się udało.
Mam nadzieje że nowy ab będzie miał taką ilość obrazeczków jak od woch'u żebym mógł cały tydzień przeglądać
-
- Chuck Norris
Jak dla mnie super, tylko strasznie ( umiejscowieniem postaci pierwszoplanowej) przypomina stary...
Witam jako nowy czlonek forum skavenska brac
Po kilkuletniej przerwie z wfb i skavenami powracam i jestem mile zaskoczony ze atmosfera szczurkow pozostala, no i nowy AB graficznie jest super.
A poza konkursen to batalion sklejony, czas na malowanie.
I nowe figurki juz zamowione
Po kilkuletniej przerwie z wfb i skavenami powracam i jestem mile zaskoczony ze atmosfera szczurkow pozostala, no i nowy AB graficznie jest super.
A poza konkursen to batalion sklejony, czas na malowanie.
I nowe figurki juz zamowione
I've killed a milion pretty souls but I couldn't kill you..
Tak się zakochałem w tej okładce że chyba rzucę te VC w kąt i biorę szczurki
-
- Chuck Norris
Prawdopodobnie nowa bestyjka( może ta z ab, tam w tle?)
Ps. Prawdopodobnie, bo ludzie na warseerze się oto kłócą....
Ps. Prawdopodobnie, bo ludzie na warseerze się oto kłócą....
Fajne to to nie jest wygląda jak skrzyżowanie kupy z uśmiechniętym psem już clany bardziej mi się podobają...
To zdjęcie kretozorda jest stare jak świat.
Panowie, moze przypomnimy nowym jakie miał zasady?
Panowie, moze przypomnimy nowym jakie miał zasady?
Chętnie posłucham
O tym i innych cudeńkach klanu Moulder można poczytać w nieoficjalnej liście armii:
http://ruinouspowers.com/skaven/rules/hell_pit_list.pdf
Pochodzi ta lista z któregoś White Dwarfa.
Swego czasu było dopuszczona nawet na TROPiKu. Klimat mi się podoba i mam zamiar jeszcze przed nowym bookiem zagrać coś z kumplami.
http://ruinouspowers.com/skaven/rules/hell_pit_list.pdf
Pochodzi ta lista z któregoś White Dwarfa.
Swego czasu było dopuszczona nawet na TROPiKu. Klimat mi się podoba i mam zamiar jeszcze przed nowym bookiem zagrać coś z kumplami.