Pytania początkujących i niepewnych
Moderator: Yudokuno
Spójrz na mape w booku i jakiś sobie wybierzRasti pisze:Nawet bardzo smutne ;D
A pytanko - pod jakim sztandarem mógłbym dać kuszników(jakie miasto i jak wygląda sztandar) ;D?
Tularian albo jesteś organiczony przez schematy albo nie umiesz nic wymyślić nowego... Moze on chce walnąć 15 kuszników z FCG? Co sie bardzo fajnie sprawdza... Albo wymyślił jeszcze coś noweo.Tularian pisze:nie daje się kuszniką szdandarów! Chyba ,że tylko i wyłącznie kolekcjonujesz figurki , to wtedy wymyśl sobie własny herb , i kolonie gdzieś na dalekich ziemiach ;p
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
za kazdy zdobyty w hth sztandar otrzymuje dodatkowe punkty. 10 kuszników ze sztandarem to łatwe ptk dla przeciwnika.
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
juz bardziej zwłaszcza ze kosztują po 5 ptk.
Opłaca sie
Tak ptaszki ćwierkają
Szczerze w to jednak wątpię. Osobiście radzę kupić demonettki i skrzydełka z MaxMini
http://bitspudlo.com/pl-PL/store/show_c ... 88-maxmini
Szczerze w to jednak wątpię. Osobiście radzę kupić demonettki i skrzydełka z MaxMini
http://bitspudlo.com/pl-PL/store/show_c ... 88-maxmini
Kolejne pytanko. Przeczytalem w koncu balancing patch and restricted i w koncu wiem o co chodzi, ale tam wszedzie jest napisane ze to wykorzystuje sie wraz z formatem limited, ktorego z kolei nie moge nigdzie znalesc. W google wyskoczylo mi milion postow z turniejami granymi na format limited, ale nigdzie nie moge znalesc co to wlasciwie jest. Pomoze ktos jakims linkiem czy czyms?
Limited to gra bez ograniczen, jedyne poprawki to są FaQ i uściślenia wydane przez GW.
P.S nie ma juz BP+R zostało samo BP.
P.S nie ma juz BP+R zostało samo BP.
Ze sztandarem dzięki któremu zawsze walą pierwsi.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
14 BG z FCG z AP + BSB DH z ASF + Assasin z KB+ D3A + BL = 588 pts.
Nie ważne co w to wpadnie i tak zdechnie marnie.
Nie ważne co w to wpadnie i tak zdechnie marnie.
Ostatnio zmieniony 25 sie 2009, o 17:20 przez GarG, łącznie zmieniany 1 raz.