Siostrzyczkowa Heroina
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
-
- Kretozord
tylko nie amarant, co wy wiecie o amarancie
1 zdjęcie nie działa, "rdza" na tak jasnym metaliku to nie to, trzeba było już zostawić taką wypacykowaną,
szkoda że usunąłeś piecyk z pleców,
grubsze kamyczki powinny być pomalowane jak reszta podstawki
szlaczki na księdze i purity sealach mogły by być cieńsze
ale ogólnie jak na dust fighterke sympatyczna
1 zdjęcie nie działa, "rdza" na tak jasnym metaliku to nie to, trzeba było już zostawić taką wypacykowaną,
szkoda że usunąłeś piecyk z pleców,
grubsze kamyczki powinny być pomalowane jak reszta podstawki
szlaczki na księdze i purity sealach mogły by być cieńsze
ale ogólnie jak na dust fighterke sympatyczna
Ostatnio zmieniony 2 kwie 2007, o 19:48 przez kurka_z_podworka, łącznie zmieniany 1 raz.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
to ja się przyczepię do zdjęcia. które jest kiepsko wycięte...
A tak na serio to ta książka rzeczywiście mogłaby mieć cieńsze kreski naśladujące tekst. A płaszcz może i jest w kolorze purpurowym ale ewidentnie przechodzi w róż....
ach tak. dla tych co niedowierzają to macie link do kolorów:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Purpura
A tak na serio to ta książka rzeczywiście mogłaby mieć cieńsze kreski naśladujące tekst. A płaszcz może i jest w kolorze purpurowym ale ewidentnie przechodzi w róż....
ach tak. dla tych co niedowierzają to macie link do kolorów:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Purpura
-
- Kretozord
Zdjęcia Mea culpa, na szybko nie dało rady lepiej
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
O kurde! Ała! Moje oczy! Nie po oczach!!! Gdzie są moje okulary?!? O, tu są. (nienawidzę różu )
Skoro już aparaty wzrokowe zabezpieczone przed wypaleniem, to można się przyjżeć i ocenić.
Ocena: całkiem zacnie. Tylko strasznie niezgrabne pismo (ona ma dysgrafię? ) Jednym słowem dobry TT
Skoro już aparaty wzrokowe zabezpieczone przed wypaleniem, to można się przyjżeć i ocenić.
Ocena: całkiem zacnie. Tylko strasznie niezgrabne pismo (ona ma dysgrafię? ) Jednym słowem dobry TT
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$
Wow, po raz pierwszy widzę figurkę, która ma skórę i płaszcz zrobione lepiej niż metaliki.
Ogólnie jest git, ale weź dodaj jakoś głębi metalom. Washe, glaze'y - zarówno inkami, jak i bardzo rozcieńczonymi zwykłymi farbami.
Ogólnie jest git, ale weź dodaj jakoś głębi metalom. Washe, glaze'y - zarówno inkami, jak i bardzo rozcieńczonymi zwykłymi farbami.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
To juz wiem jak ci dupe loicGuard pisze:O kurde! Ała! Moje oczy! Nie po oczach!!! Gdzie są moje okulary?!? O, tu są. (nienawidzę różu )
pomaluje moj chaos na rozowo
co do figsa:
ladny ale rzeczywiscie te slaczki za grube
golem mi sie podoba
Ładnie pomalowana
Tylko że u góry widać na około niej biały szlaczek (albo mi się zdaje )
Tylko że u góry widać na około niej biały szlaczek (albo mi się zdaje )
plaszczyk mimo ze rozowy to mi sie podoba
ale zbroja ma jakas taka nie udana zdze czy co to jest zwashuj bestial brownem lekko powinno pomuc
ale zbroja ma jakas taka nie udana zdze czy co to jest zwashuj bestial brownem lekko powinno pomuc
Bo kazda kobieta jest po czesci dziewczynka...Skavenblight pisze:Wszystko ładnie pięknie, ale dlaczego ona ma różowy płaszcz?!
Bardzo ladna figurka. Szczegolnie podoba mi sie zbroja. Twarz bym raczej zrobil troszke blada i kruczo-czarne wlosy, ale to juz kwestia wyboru. Tak jak mowilem, super figurka.