Gracze skaveńscy
Moderator: Hoax
Maciek "Sztajgerland-sztajger"
Koszalin
Zadtrolla
2 lata
Jak na razie nie gram za dobrze a wystawiam:
dzwon lub nie
2xelektrycy
Bsb
3xcalny tyle samo sleyvów i globów
Jedni Jezzaile
2x Wykopywaczki
Działo
Koszalin
Zadtrolla
2 lata
Jak na razie nie gram za dobrze a wystawiam:
dzwon lub nie
2xelektrycy
Bsb
3xcalny tyle samo sleyvów i globów
Jedni Jezzaile
2x Wykopywaczki
Działo
Artur S - archeolog
Rabka Zdrój - po części Kraków
Szczury od niedawna - mumie od zawsze
Gram głównie masówkami, w dobie ring of hotek i 3 Dark Elfów na osiedlu, często wrzucam Plague priesta, 2x elektryka lub elektryka i assasina. Dużo skrimisherów. Na duże pkt eshin
podejrzewam że nowy book najbardziej wypasie klan moulder
halla
Rabka Zdrój - po części Kraków
Szczury od niedawna - mumie od zawsze
Gram głównie masówkami, w dobie ring of hotek i 3 Dark Elfów na osiedlu, często wrzucam Plague priesta, 2x elektryka lub elektryka i assasina. Dużo skrimisherów. Na duże pkt eshin
podejrzewam że nowy book najbardziej wypasie klan moulder
halla
Julek "Krusk" Z.
Skavenami gram pół roku.
I nie używam klanu Eshin. Tylko Skryre i plague monki. I Screaming Bell.
Skavenami gram pół roku.
I nie używam klanu Eshin. Tylko Skryre i plague monki. I Screaming Bell.
Infernal Puppet pisze:Skavenom udaje się 100%, nieudane projekty to sabotaże konkurencji więc się nie liczą .
-
- "Nie jestem powergamerem"
Twoja-Stara 'Einstein'
Green-Tree(na sztandarze clanratów miałem namalować rękę z zielonymi płomieniami a wyszło drzewo liściaste ) - od tego nazwa XD
Kraków(bard)
Gram od wyjścia 7edycji
zazwyczaj gram na doomwheelu ,wózku z mnichami i czarodziejem 2lv i wielkie szczury oczywiście i bez jezzali i oddziałów wsparcia też się nie obędzie ogólnie stawiam na szybkie dojście do wroga a w.szczurkami od flanki
Green-Tree(na sztandarze clanratów miałem namalować rękę z zielonymi płomieniami a wyszło drzewo liściaste ) - od tego nazwa XD
Kraków(bard)
Gram od wyjścia 7edycji
zazwyczaj gram na doomwheelu ,wózku z mnichami i czarodziejem 2lv i wielkie szczury oczywiście i bez jezzali i oddziałów wsparcia też się nie obędzie ogólnie stawiam na szybkie dojście do wroga a w.szczurkami od flanki
Powrót WE