Nasze Konwersije - Nasze Armie
Moderator: Yudokuno
Re: Nasze Konwersije - Nasze Armie
Wystarczy na nie kliknac i sie mniejsze robia -.-
Mnie jedynie kusznicy zachwycili (ci pierwsi)
Sa rewelacyjni ( z czego te kaptury??)
Mnie jedynie kusznicy zachwycili (ci pierwsi)
Sa rewelacyjni ( z czego te kaptury??)
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
http://bitspudlo.com/pl-PL/store/show_c ... ade-guards
Yudo ma racje
Yudo ma racje
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
zawsze możesz dać ogloszenie w dziale "Kupie" lub na pod forum dla WE, może komuś akurat zostalo troche glówek.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Zobacz w Bitspudle i Mrocznym Raju 

Kup sobie boxa glade guardów 
W sumie nie jest to taka zła opcja, bo jest tam całkiem sporo części, łuczników możesz sprzedać, a fajne główki sobie zatrzymać. Powinno wyjść taniej, niż kupownaie samych głów na sieci.

W sumie nie jest to taka zła opcja, bo jest tam całkiem sporo części, łuczników możesz sprzedać, a fajne główki sobie zatrzymać. Powinno wyjść taniej, niż kupownaie samych głów na sieci.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
A kupując do tego BoX warriorów do DE mozna zrobić shade 

kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
eee... ale ty chcesz głowy łuczników, a ja glade ridersów, a w ogóle to co to ma być za grożenie na forum publicznym?Eltharion pisze:Spróbujesz mi wykupic te glowy to spale ci dom!!!

i tak mi się średnio podobają tacy łucznicy...
czy będziesz miał coś przeciwko jak wrzucę ten twój tekst w podpis, bo zwalił mnie z nóg???

Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.