DMP Łódź 29-30 sierpnia 5x2250
Re: DMP Łódź 29-30 sierpnia 5x2250
Nie znasz, ale robi to dość skrupulatnie i od razu drukuje, a ja nie miałbym czasu na pierwsze i sposobności na drugie.
A licky boom boom down!!!
Nic nie przyszło ja na razie.Dastor pisze: Rozpiski wysłane.
ok już jest
- Shakin' Dudi
- Masakrator
nie jestem pewien, ale moria czop skład i moria czerstwe śledzie to nie to samo?
Tzw to czerstwe śledzie mają czopa w drużynie (jacka Droba) . Może Team Maćka Parola (kapitana) się tak nazwał?
Tzw to czerstwe śledzie mają czopa w drużynie (jacka Droba) . Może Team Maćka Parola (kapitana) się tak nazwał?
e tam się przejmujesz. Pójdziemy od razu do knajpy, przyjdziemy ranoksch pisze:Właśnie, bo ja przyjeżdżam razem ze Skavenem, lecz nie mam noclegu we wspólnej sali, ale w akademikach - one są daleko od konwentu? Bo nie wiem jak mam opracować marszrutę o tej 22:00 - akademik-akredytacja-balety - ile to potrwa
Tak, to to samo z tego co widzę.Shakin' Dudi pisze:nie jestem pewien, ale moria czop skład i moria czerstwe śledzie to nie to samo?
OK, niniejszym zamykam listę zgłoszeń. Rozsypał się nam transport stołów i terenów z Płocka i to 320 osób to na tą chwilę jest już raczej granica możliwości.
Nie dostałem żadnych rozpisek, lub dostałem rozpiski miesiąc temu i od tego czasu brak kontaktu więc zakładam, że nie jadą. Kult jest na ten przykład zdublowany.
Chyba sobie jaja robisz. To trzeba się przypominać co tydzień "tak, na pewno będę"?b_sk pisze:lub dostałem rozpiski miesiąc temu i od tego czasu brak kontaktu więc zakładam, że nie jadą. .
Śląscy Ekstremiści na pewno jadą, bo Miszta z naszego teamu się z nimi zabiera. Jeśli wysłali rozpy, to nawet nie próbuj ich nie wpuszczać.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
A się porobiło zamieszania w tym roku.
Ja optymistycznie dodam, że biorę zestaw do pokerka, także na odprężenie zapraszam do gry wieczorem
Ja optymistycznie dodam, że biorę zestaw do pokerka, także na odprężenie zapraszam do gry wieczorem
Kocham to forumHD pisze:Połykasz?FemmeFatale pisze:CHCIAŁAM TYLKO WYSTAWIĆ MOJE USŁUGI
KLUB GIER BITEWNYCH "ROGATY SZCZUR"
Mam nadzieję, że to jakiś żart jest.b_sk pisze:Nie dostałem żadnych rozpisek, lub dostałem rozpiski miesiąc temu i od tego czasu brak kontaktu więc zakładam, że nie jadą. Kult jest na ten przykład zdublowany.
Wysłalem zgloszenie w lipcu z kompletem rozpisek i numerem kontaktowym do mnie, zrobiłem przedpłatę na Polcon i zamowiłem miejsce w akademiku. Kiedy zapytałem czy dotarło zgłoszenie otrzymałem odpowiedź w tym wątku forum. Oświadczam, że przyjeżdżamy i mamy zamiar zagrać, więc proszę być na to przygotowanym.
Pozdrawiam - Tomek Kmiotek
PS.
"Jaki jest termin odpowiedzi na wysłane zgłoszenia?
Pozdro
b_sk Tytuł: Re: DMP Łódź 29-30 sierpnia 5x2250Napisane: 4 sie 2009, o 14:05
Lokalizacja: Łódź Wasze doszło, a co do tego zaklepania to miałem dostać info i nie dostałem więc będę musiał przedzwonić."
Ostatnio zmieniony 27 sie 2009, o 08:43 przez spazo, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie, ale doślijcie rozpiski dzisiaj.Aro pisze:b_sk czyli co mamy rozumieć, że części z nas władowała kasę w Hotel itp i nie ma po co jechać ??
A Ty Jankiel jesteś pewny, że Śląscy Ekstremiści jadą? Bo jeśli tak to dopisuję Rogatego i Ekstremistów i jakoś załatwiam więcej stołów, ale na przyszłość proszę o większe zaangażowanie w załatwianiu takich spraw. Jak mam 330 osób zgłoszonych to siłą rzeczy może się coś zagubić, zniknąć zostać wrzucone do spamu itp. i po to co chwila aktualizowałem tego pierwszego posta, żebyście sami mogli mnie przypilnować, a zarówno trzeci skład Rogatego jak i ekstremiści wiszą na czarno od ponad tygodnia i zero odzewu.
OK, czyli nie ma sprawy i jesteście na liście.spazo pisze: Oświadczam, że przyjeżdżamy i mamy zamiar zagrać, więc proszę być na to przygotowanym.
PS. Spazo ja wiem, że wasze rozpiski dostałem, ale to było ponad trzy tygodnie temu. Przez trzy tygodnie to połowa składu może dostać nagły nakaz pracy w sobotę, albo trafić do szpitala, nie dziwcie się, że przy braku odzewu założyłem, że coś się stało i nie jedziecie. Naprawdę "No harm intended".
Ostatnio zmieniony 27 sie 2009, o 08:48 przez b_sk, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki. Prawie dostałem zawału.
Musimy na miejscu napić się piwka na odprężenie. Przywieziemy jakieś z dobrego ślaskiego browaru.
Pozdro
Aha. Jestem teraz w pracy, ale zaraz jak wrócę do domu, wyślę je (rozpiski) od wypadku raz jeszcze.
Musimy na miejscu napić się piwka na odprężenie. Przywieziemy jakieś z dobrego ślaskiego browaru.
Pozdro
Aha. Jestem teraz w pracy, ale zaraz jak wrócę do domu, wyślę je (rozpiski) od wypadku raz jeszcze.
Ostatnio zmieniony 27 sie 2009, o 08:58 przez spazo, łącznie zmieniany 1 raz.